بس که خشنی.
بسمه تعالی
***مزده . مزده***** ***مزده . مزده*****
بشتابید .... بشتابید...
...آیا از رفتن خاک زیر شیشه گوشی خود گله دارید ...
...آیا گرد و غبار داخل گوشیتان شما را دل زده کرده است...
...توسط سیرک بزرگ نخورده مست از ایتالیا...
...همراه با عملیات ژانگولر و آتش خواری...
...بشتابید بشتابید غفلت موجب پشیمانیست...
...هر آنچه نیاز داردید پیش ماست...
...دیگر نگران نباشید....تمام آموزش های ما تصویری است....
...حتی آماتور ها هم می توانند...
به زودی در این مکان آموزش خاک برداری از پشت شیشه g700 پست خواهد شد.
(دارندگان g900 با خلاقیت خود این کار را خواهند کرد)
Last edited by nakhordemast; 16-01-2009 at 22:46.
بالاخره درستش کردی مهدی؟
خوبه
حالا چرا بازار گرمی میکنی؟
مگه میخوای آموزشش رو بفروشی؟![]()
يه وقت خاك برداريتون غير اصولي نباشه زير همه گوشي ها رو خالي كنيين .....
آره میشه صدای بیدار باش رو با این برنامه های ادیت صدا درست کرد... ولی خب این همه چیز واسه گوشی گذاشتن این یکی رو شعورشون نکشیده که باید بذارن؟
اون شب حواسم نبود صدای زنگم womanizer بریتنی اسپیرز بود ساعت 4 صبح با نهایت صدا یهو شروع به زنگ کرد...خودم که درجا سکته کردم... بقیه خونه هم همه بیدار شدن و شروع به بد و بیراه گقتن کردن![]()
سلام مجدد
خوب به من چه؟
فقط همین یه نوع گل رو تو باغچه داریم
بیرون هم نشد برم و الا میرفتم دریا عکس میگرفتم
مقایسه دوربین G900 با N73 me
N73 MEهمونطور که میبینید N73 رنگ رو به طرز خییییییلی بدی زیاد کرده
G900کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رنگ واقعی گل دقیقا همون چیزیه که G900 گرفته
حتی رو گل تو عکس N73 زوم کنید میبینید نقطه های قرمز هم روش انداخته که گل واقعی اصلا اینطوری کک و مکی نیستو ناشی از زیادی رنگ N73 هست
اگه تا حالا میگفتم دوربین G900 خوبه از الان به بعد من میگم G900 دوربینش حرف نداره چون واقعی تره
ولی بک گراند رو اگه ببینید G900 کمی شطرنجی ترش کرده
که از این لحاظ N73 بهتره
امیدوارم خوشتون اومده باشه
اینم از چیزی که قرار بود بزارم در واقع چیز خاصی نیسنت فقط تجربه باز گردن این گوشی رو با بربکس به اشتراک میگذارم. راستش من اعصابم از اون گرد و خاک هایی که زیر شیشه گوشیم رفته بود خورد شده بود و بازش کردم و فهمیدم که این به خاطر اشتباه یا سهل انگارییه که توی طراحی این گوشی اتفاق افتاده و چاره اش خیلی راحته . از پسش بر میاید .
وسایل لازم
1- پیچ گوشتی ستاره ای شماره t6
2- پیچ گوشتی ستاره ای شماره t5
3- پیچگوشتی 2 سو باریک و بلند
4- پیچگوشتی 4 سو کوچک
5- وسیله مخصوص باز کردن قاب - قاب باز کن - یا ناخت مناسب!
6- قلم مو نقاشی خیلی ظریف و نرم ( مثلا قلم موی رنگ روغن یا آبرنگ شماره4)
6- سوزن ( مثلا سوزن قفلی)
7- چسب آکواریوم
8- چسب رازی
9- مراجعه به پست های 943 و 944 که آقا حامد معرفی کردن( جهت باز کردن گوشی )
10- دیدن فیلم گوشی خودم
باز کردن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب، گوشی باز کنید تا اونجایی که قاب جلویی گوشی باز شه ( همون صفحه شیشه ای ) . به باز کردن بیشتر نیاز نیست . اون نوار فلزی سیاه رنگ که روی ارفون چسبیده رو با دقت بکنید ( با چسب چسبیده ) من قبلا جداش کردم تو فیلم مشخصه.
توجه: در مراحل باز کردن دقت کنید که به چیزی فشار نیارید قطعات گوشی خیلی ظریفه و باز شدن هر قسمتش قلق خودشو داره با پیچگوشتی باریک و بلند یکی یکی گیر ها رو آزاد کنید تا صفحه جلو گوشی از قاب مشکی دور گوشی جدا بشه. (من بی دقتی کردم یه تکه از اون قاب مشکیه دور تا دور گوشی کج شد. شما مواظب باشید.) خوب تا همینجا بسه دیگه باز کردن رو ادامه ندید.
تمیز کاری: با قلم موی خیلی ظریف بدون هیچ گوشنه فشاری غبار ها رو از پشت شیشه پاک کنید . تمام قطعات و درز ها و سوراخ سنبه ها رو هم تمیز کنید که بعد از بستن گوشی خاک جا های دیگه نیاد بره زیر شیشه و روز از نو روزی از نو.
توجه: قسمت داخلی شیشه یا همون صفحه تاج بی نهایت حساس و خش پذیره تاکید می کنم اصلا و ابدا انگشتتون باهاش برخورد نکنه که اثرش پاک نمیشه و با دستمال های مختلف و مخصوصا دستمال کاغذی این کار رو انجام ندید چون خش میگیره و خش هاش قابل برطرف شدن نیست. صفحه ال سی دی هم همینطور حساسه. دقت کنید .
بستن سوراخ خاک: به فیلم دقت کنید محل ورود خاک رو مشخص میکنم . با نوک سوزن لای اون درز اونقدر چسب آکواریوم فرو کنید که از اون طرفش چسب ها دیده بشه و درز کاملا پر بشه.
توجه: با دقت این کار رو انجام بدید و از بیرون چسب بزنید چون از داخل قاب ممکنه نوک سوزن کانکتور های صفحه لمسی رو چسبی کنه و دیگه درست کار نکنه . با خلال دندون هم میتونید . بعد از چسب کاری با دستمال کاغذی اطرافشو از بیرون کاملا تمیز کنید و بزارید خشک بشه.
بستن: عکس عملیات باز کردن رو انجام بدید گوشی خود به خود بسته میشه![]()
بعد از بسته شدن کامل گوشی اون نوار سیاه رنگ فلزی روی ارفون رو دوباره بچسبونید و اگر چسبش خراب شده بود تمیزش کنید و با چسب رازی و با نوک سوزن با دقت سر جاش بچسبونید.
توجه: ممکنه در مراحل بستن دوبار مویی خاکی چیزی روی صفحه بشینه پس تا آخرین لحظه مواظب باشید که صفحه ها از داخل تمیز هستن. حتی الامکان از فوت کردن هم پرهیز کنید چون رطوبط نفستون ممکنه روی قطعات بشینه و بعدا مشکل ساز بشه.
اگر هم گوشیتون نوهه یا هنوز خاک توش نرفته اون فیلم رو ببینید و با توجه به توضیحات از بروز حادثه و جلوگیری کنید تا بعدا مجبور نشید گوشی رو باز کنید چون بالاخره توش خاک میره چه شما بخاید چه نخاید.
یه توصیه دیگه هم اینکه حتما گوشیتون رو خاک برداری کنید چون بعد از مدتی ذرات غبار از داخل روی صفحه تاچ گوشی لک میندازه و جاش می مونه (مثل گوشی من) .
g900 هم حتما به همین ترتیبه. دیگه به خلاقیت خودتون بستگی داره.
اگر سوالی بود در خدمتم.![]()
چه جالب...چقدر طولانیه...من دوستم می گفت قابش رو باز کن و چسب نواری بزار روش بعد بکش پاک میشه
به نظر شما همچین چیزی ممکنه...البته یه زره مونده بود بزنم g900 (ماهمو)بزنم داغون کنم...البته اون گوشیش نوکیا بود...امکان داره این راه به این آشونی فقط ما نوکیا باشه یا کلا هم سونی هم نوکیا رو میزنه درب و داغون می کنه؟؟؟؟
میدونی من با توضیحات کامل ن.شتم خوب خلاصه تر هم میشد
ته اصلا این کاری که دوستتون گفته رو انجلم نده آخه صفحه های تاچ خیلی خیلی حساسه و فقط از سمت بیرون که قلم روش کشیده میشه لایه ضد خش داره اما از داخل آسیب پذیره.
بابا نوکیا رو چه به این حرفه. یه تکه شیشه پنجره میندازه رو گوشیاش ...
بالاخره بعد از چندین بار تلاش موفق شدم آپدیتش کنم....
تنها چیزی که الان به چشمم میاد یه تم خیلی خوشکله با افزایش سرعت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)