اره دقیقا فیفا بهتر بوده
دهنمون رو حرف نیار ها. وگرنه اب کش میشیدا.![]()
اره دقیقا فیفا بهتر بوده
دهنمون رو حرف نیار ها. وگرنه اب کش میشیدا.![]()
نه دوست من اينجوري نيست كه شما مي فرماييد 6 ماه پيش بازي يورو 2008 كاملا يك هفته اي بعد انتشار تو ايران يافت ميشد
فيفا 08 هم 3 روز قبل تاريخ انتشار و 07 هم روز انتشار توي ايران بود. اينا دليلش يه جچيز ديگه اس اونايي كه مي گن نسخه دزدي هست و اين حرفا كشكه نسخه دزدي اينا نيست اصلا دليلش اينه:
وقتي ميگن تاريخ انتشار منظور تاريخ انتشار توي اروپاي مركزي هست و همينطور آمريكا. ولي هر ساله تاريخ انتشار نسخه نورديك يك هفته زود تر از اروپاي مركزي هست و چون بعد انتشار زود روي اينترنت قرار داده ميشه سرعت بالا هاي ايروني ميان دانلود ميكنن و از سايت هاي خارجي يه كرك اشتباهي مي ذارن روش رايت مي كنن نسخه نورديك رو ميدن به خورد مردم. شما بريد به فيفا 07 و 08 خودتون نگاه كنيد ورژنش بي برو برگرد نورديك هست. چون هيچ ورژني توي ايران پخش نشده كه كسي بخواد گيرش بياره. امسال اين مسئله تشديد پيدا ميكنه توي استراليا ورژن استراليايي قرار خيلي زودتر منتشر بشه. يعني سابقه نداشت ورژني از فيفا اينقدر زود تر از تاريخ انتشار نسخه اروپاييش منتشر بشه واسه همين اين احتمال وجود داره كه ما حتي امسال 7 - 8 روز هم قبل از انتشار بازي در اروپا اين بازي رو گير بياريم. چون برامون ورژن بازي اصلا ملاك نيست. حتي اگه بدونيم ممكن به لحاظ بازي هم باگ هايي براي ورژني كه زودتر مياد وجود داشته باشه.من شك ندارم باگ هاي گزارشگري 08 توي نسخه هاي آمريكايي و اروپايي وجود نداره. مطمئن هستم امسال هم نسخه استراليي كه قرار خيلي زودتر يعني شنبه هفته آينده (6 روز ديگه) بياد يه چيزيش هست كه اينقدر زود مياد.
سلام دمو فیفا 2009 کجاست وسایزش چقدره؟
Last edited by khelane; 28-09-2008 at 16:34.
چرا مشخص شده پست اول رو ببين
همين جا توي تاپيك گذاشته شده
اورجينالش 760 مگ و Repack اش 160 مگابايته هردوشم تو تاپيك گذاشته شده جستجو كن
جالبه من الان كه داشتم پست اول رو نگا ميكردم ديدم تاريخ انتشار اروپا رو هم آوردن به 3 اكتبر يعني فرداي تاريخ انتشار نسخه استراليايي. با اين حساب اين امكان وجود داره كه امسال هم تو ايران شاهد نسخه تك زبانه نباشيم و كسي كه مياد براي اولين بار دانلود ميكنه نورديك رو دانلود كنه. اميدوارم واسه يه بارم شده نسخه اي كه بازي ميكنم تك زبانه باشه
این دمو رو بازی کردم
اولین چیزی که آدم توجهش جلب میشه گرافیک بالای بازیه واقعا طراحی شخصیت ها عالی کار شده
فقط این کنترل جدید بازی یه کم وقت میبره آدم بهش عادت کنه ....فیفا واقعا هر سال بهتر از سال قبل میشه ...منتظر این بازیه زیبا هستم
کنترل با ماوس بسیار جالب شده شده. متاسفانه توی دمو چیز زیادی از بازی معلوم نیست ولی فیلم هایی که من از X360 دیدم گیم پلی واقعا فوق العاده بود.
تا 3 اکتبر باید صـبر کنیم.
تقدیم به طرفداران فیفا............
فک کنم چندتا تیم به دمو اضافه میکنه !؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سرم از فیفا در نمیاد
The patch will add 29 new teams in FIFA 09 Demo.
-29 Sets of forms (home, visiting, Goalkeeper)
-29 Sets minikitsov
-29 New logos
-29 Flags
, The exact composition for 23 teams (no individuals)
A list of commands:
Arsenal
Liverpool
Manchester United
Bayern Munchen
VfB Stuttgart
Werder Bremen
Inter
Juventus
Roma
Girondins Bordeaux
Olympique Lyonnais
Celtic
SL Benfica
FC Porto
Sporting Portugal
FC Barcelona
Ajax
PSV
Fenerbahce SK
Valencia CF
Sevilla FC
Boca Juniors
America
Chelsea
FC Schalke 04
Milan
Olympique de Marseille
Real Madrid
Toronto FC
امروز تو بازار پیدا میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)