سلام دوستان. آیا راهی هست که بدون اینکه به سایتهای سرچ واسه این ویزیبل های یاهو سر بزنی و اسمی رو سرچ کنی، تا یکی از ادلیستها بصورت اینویزیبل میاد، اومدنشو خبر بده؟
لطفا بهم کمک کنید.![]()
سلام دوستان. آیا راهی هست که بدون اینکه به سایتهای سرچ واسه این ویزیبل های یاهو سر بزنی و اسمی رو سرچ کنی، تا یکی از ادلیستها بصورت اینویزیبل میاد، اومدنشو خبر بده؟
لطفا بهم کمک کنید.![]()
دستور netstat -n تو cmd نشون میده ولی من دقیق نمیدونم اون کسی که داری باهاش میچتی رو چجوری باید آی پیش رو بفهمی کدومه چون هرچی که باهاش send و recive کنی رو ip ایش رو نشون میده
قبلا میشد بفهمی
الان دیگه نمیشه
چون تمامی اطلاعات کاربرا میره رو سرور یاهو و هر Ip که چک ککنید مال یاهو هست
You cannot add another Yahoo! email address as an identity.
این ارور رو میده
سلام
من یک کافی نت دارم -یکی دو روزه که با یاهو مسنجر دچار مشکل شدم رو سرور کار میکنه اما رو یورزها گاهی میشه لوگین کرد و گاهی هم نمیشه
من از ورژن 8.0.0.701 استفاده میکنم.{البته ورژن 9 هم نصب کردم اما باز مشکل هست}
با تغییر کانکشن در تنظیمات مسنجر از no proxy به firewall with no proxy مشکل حل میشه اما من اصلا از فایروال استفاده نمیکنم.
اگه دوستان بتونن کمک کنن ممنون میشم!
سلام دوستان من با مسنجر 9 مشکل دارم:
عکس گوشه صفحه چت برای هر دو طرف سیاهه!
سند کردن فایل هیچوقت کامل نمیشه!
اشتراک عکس درست کار نمیکنه!
وب کم هم تصویر نداره و سیاهه!
نسخه 7و8 رو هم امتحان کردم همینجوریه
9 رو هم چند بار پاک کردم و ریختم درست نشد.
اگه کسی راه حلی داره لطفا بگه.
کارم گیره...
دوستان چطوری میشه با یاهو ارتباط برقرار کرد و گفت که آیدیم هک شده و.. ؟؟
یاهو مثلا میتونه آیدیمو برای همیشه بلاک کنه اگه گم بهشون ؟
مشکل جدیدی نیست این مشکل یاهو مسنر 9 هستش و کاریش هم نمیشه کرد تا اومدن نسخه جدیدتر
عکس گوشه تصویر اگه سیاهه صفحات رو یکبار ببندید و باز کنید باید مشکل حل بشه دقت کنید حجم عکستون بیشتر از 20 کیلوبایت نباشه چون خیلی طول میکشه تا لد شه و یا اصلا لود نمیشه
سند کردن فایل مشکل یاهو ورن 9 هستش و کاریش نمیش کرد مگه اینکه حجمش خیلی خیلی کم باشه(حدودا زیر 50 کیلوبایت)
وب کم هم اگه تصویر نداره مشل میتونه از مسنجر باشه و لی تنظیمات وب کم و همچنین به سرعت اینترنت شما هم بستگی داره من خودم ورژن 9 رو دارم تو این زمینه مشکلی ندارم
شما ابتدا از صحت و سلامت سیستم عاملتون اطمینان حاصل کنید احتمال زیاد سیستم عاملتون مشکل پیدا کرده که اینچنینه , مشکل خیلی از دوستان با نصب سیستم عامل جدید و یا system restore حل شده حتما امتحان کنید![]()
باید برید تو بخش help یاهو بخش yahoo mail و اونجا مشکلتون رو به زبان انگلیسی مطرح کنید تا ظرف 24 ساعت جواب شما رو بدند
حالا اون بغل سمت راست نوشته Contact Yahoo! Customer Care روی اون بزن بعد یک ایمیلی که فعال هستش و سالمه رو بزن و sign in کن و بعد برو سوالت رو بپرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ایا وقتی که ایمیل یا آی دی کسی رو block میکنیم خود شخص متوجه میشه که block شده ومثلا ایمیلهاش به ما ارسال نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)