ممنون
منظور من این نیست که چون رایگانه پس بده.اون دوتا نسخه هم فرقی با رایگان ندارن فقط پشتیبانی دارند.
ولی چیزی که مشخصه چه توی تجربه.قدرت چه رضایت کاربر و...... به انتی ویروسهای مطرح نمیرسه.
ویل به دلیله رایگان بودنش ارزش داره.
ممنون
منظور من این نیست که چون رایگانه پس بده.اون دوتا نسخه هم فرقی با رایگان ندارن فقط پشتیبانی دارند.
ولی چیزی که مشخصه چه توی تجربه.قدرت چه رضایت کاربر و...... به انتی ویروسهای مطرح نمیرسه.
ویل به دلیله رایگان بودنش ارزش داره.
ببینید،شما چرا باید از روی تست ها قضاوت کنید،یک پک جدید بدافزار دانلود کنید و روی سیستمی با کومودو تست کنید!!!!
در ضمن شما از کجا اینجوری با اطمینان می گید،که از کومودو تست نگرفتن،خیلی از کومودو تست گرفتن !!!(بخواین لینک می دم)
کومودو رایگان نیس،تنها محصول اینترنت سکوریتی اون رایگانه،با افزایش خدمات و ساپورت قیمت محصولاتش هم بالا میره
در ضمن واقعا شما مفهوم جامعه اوپن سورس رو درک نکردید،لینوکس اوبونتو،آرچ و ماینت و چاکرا هم با اون عظمت رایگانند،و حتی centosکه سیستم عاملی هست که بیس بیشتر سرورها رو هم تشکبل می ده رایگانه،
مایکروسافت تو رویاهاشم نمی تونه اون کارایی رو ارایه بده،
رایگان=عدم کارایی نیست،
و بدیهی هست که پول نیز کارایی رو توجیه نمی کند،
×البته کومودو متن باز نیست،بلکه سیاست های بازایابی متن باز را پیاده می کند
=========> واقعا این بنچ مارک ها برای توجیه کردن کاربران بیسک ارائه میشن،کاربران پروفشنال خودشان محصولات را تست می کنند،
×××××××اگر از کومودو خوشتان نمی آید،این تاپیک را به انحراف نکشانید،
"کومودو یک سوئیت امنیتی با لایسنس کاملا" رایگان است و چندین سال از همتایان خود جلوتر است،پارتنرش هم شرکت اینتل است"
"کومودو تنها سوئیتی هست که حتی بدون آپدیت هم جلوی جدیدترین بدافزارها را می گیرد،باهوش ترین نرم افزار امنیتی در جهان است"
"سبکترین و هوشمندترین و سریعترین و در عین حال پرقدرت ترین و خلاقترین سوئیت امنیتی بوده که با یکبار استفاده از آن عاشقش می شوید"
Last edited by santamove; 06-12-2010 at 21:49.
درود.
حرف شما کاملا اشتباه است.
چون من خودم تا 1ماه باهاش ویروس تست میکردم و ویروسی نشدم.
قدرتش دلیل بر رایگان بودنش نیست.
میدونی چرا شرکت کمودو این نسخه را برای کاربران خانگی رایگان کرده.
چون شرکت های بزرگی مانند در این شرکت سرمایه گذاری کردند.
حتی میتونم بگم فایروالش که رایگان خیلی خیلی خیلی بهتر از کسپرسکی که من استفاده میکنم .است.
موفق وپیروز باشید.
یه بار تو اوایل این تاپیک یکی پیدا شد که هی کومودو رو با outpost مقایسه کرد و هی کومودو رو تخریب کرد،ولی آقا مهران و دکتر هانی بال با یک دوئل به یادماندنی کومودو و آوت پست به همه ثابت کردن کومودو 10سال از دیگران جلوتره،
هر وقت کاسپر تونست با آنتی ویروس خاموش و دیتابیس خاموش تونست 100درصد جلوی بدافزارهای بسیار جدید و دارای امضا رو بگیره،
اونوقت بیان با کاسپر مقایسش کنید،
×××که اونم تاپیک مجزایی داره،
دوستان این لینک رو چک کنید لطفا ممنون میشم همونجا راهنماییم کنید
در مورد فعالیت svchost.exe هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از پاسخهاتون
من از کمودو بدم نمیاد فقط مشکل من و خیلی از کاربران اینکه از انتی ویروسی استفاده میکنم که در سراسر وب محبوبیت و معروفیت داره.
واینها هم الکی بدست نمیاد.
با این تعریفای شما بدم نمیاد یه مدت استفاده کنم.
بهترین سایت برای دانلود جدیدترین نرم افزارها روز دنیا ، حتما یه سری بزنید !
پشیمون نمی شید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
توی اینترنت سکوریتی 2011 وقتی بیتدفندر به طور خودکار ویروسی پیدا کنه کاری کردم که مستقیم قرنطینش کنه ولی وقتی با اسکن روی منو و یا اسکن خود بیت دفندر هارد و یا فایلی رو اسکن کنم ویروس ها رو خودکار پاک میکنه. چیکار کنم تا در مورد دوم هم اونها رو به قرنطینه ببره.
ممنون
هنوز راهی پیدا نشده که بشه آپدیت این برنامه رو ذخیره کرد و روی یه سیستم دیگه برده بشه ؟
آنتی ویروس رو از کنار ساعت اجرا کنید و به تب Anti viruse بری و روی دکمه Custom level کلیک کنید و تمام First Action ها رو بزاری روی move filr to guarantine ....سلام
توی اینترنت سکوریتی 2011 وقتی بیتدفندر به طور خودکار ویروسی پیدا کنه کاری کردم که مستقیم قرنطینش کنه ولی وقتی با اسکن روی منو و یا اسکن خود بیت دفندر هارد و یا فایلی رو اسکن کنم ویروس ها رو خودکار پاک میکنه. چیکار کنم تا در مورد دوم هم اونها رو به قرنطینه ببره.
ممنون
نسخه های قبل از 2011 این کار امکان پذیر بود ولی گویا حالا راهی براش پیدا نشده.........در آدرس زیر می تونید بسته بروز رسانی آفلاین رو دانلود کنید که خود بیت دفندر بیرون میده به صورت هفته ای یا 15 روز یک بارهنوز راهی پیدا نشده که بشه آپدیت این برنامه رو ذخیره کرد و روی یه سیستم دیگه برده بشه ؟
نسخه 32 بیت
نسخه 64 بیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)