کلاس که برگزار میشه.ولی سیستم نمره و درس خوندنش با دانشگاهای دیگه فرق میکنه .سخته.
به نظر من بهتره وقتتو صرف آزاد یا سراسری کنی.
کلاس که برگزار میشه.ولی سیستم نمره و درس خوندنش با دانشگاهای دیگه فرق میکنه .سخته.
محسن جان در کل اگه میتونی آزاد و سراسری بری فعلا دوره این پیام نور رو خط بکش
خودشون هم نمیدونن دارن چی کار مکینن کماکانمرسیکلاس که برگزار میشه.ولی سیستم نمره و درس خوندنش با دانشگاهای دیگه فرق میکنه .سخته.
پس باید خیلی ضایع باشه
غیر انتفاعی چطوره؟
از پیام نور بهتره؟
والا دقیق نمیدونم ولی غیر انتفاعی هم مسنکه همون سراسریه فقط یه نمه پول میگیرن
باید خوب باشه
امروز زیرابتو پیش مسئولین پیام میزنم تا دیگه پیام نور عزیزتر از جانمان (قدس السره العالی) را به سخره نگیری![]()
کلا تو پیام نور خیلی باید درس بخونی..چون به جای یه جزوه باید یه کتاب رو کامل بخونی !! در عوض وقتی فارغ التحصیل شدی دیگه لازم نیست عین ما بری از اینور و اونور اطلاعات جمع کنی یا دوباره برای کلاسهای متفرقه هزینه کنی !!
در کل باید بین مدرک و سواد یکی رو انتخاب کنی !
اما بزرگترین مشکل آزاردهنده پیام نور اطلاع رسانی ضعیف و سیستم مبهمشه که البته این قضیه سال به سال داره کمرنگ میشه..بنده به شخصه هنوز به مشکلی بر نخوردم که سر در گم بشم.
امروز زیرابتو پیش مسئولین پیام میزنم تا دیگه پیام نور عزیزتر از جانمان (قدس السره العالی) را به سخره نگیری![]()
یا شیخ ما را عقو بنما همی و از خون ما بگزر!×!
من بی گناهم همی! پاپوشی در حده جورابی بیش نبوده![]()
تو این آیکونا رو از کجا میاری من موندم
ولی هنوز به طور کامل از تصمیم منصرف نشدما دارم روش فکر میکنم![]()
برار چه کنیم دیگه ما اونیم!
نه شما منصرف شدی و به روی خودت نمیاری! من میدونم
بگزریم
مسئول این بخش با من بده الان این پست هام رو پاک میکنه اسمایلی هام میمونن رو زمین![]()
برای من که نامی از مشروط نزده و فقط نوشته ازاد از طریق کنکور و دارای معافیت تحصیلی از میانگین یا درس صحبتی نیست
مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي: دانشگاه پيامنور امسال در مقطع دكترا به صورت فراگير دانشجو نميپذيرد
مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با رد پذيرش دانشجوي دكتري به صورت فراگير در سال جاري در دانشگاه پيام نور، اعلام كرد: دانشگاه پيامنور امسال به هيچ وجه در مقطع دكتري به صورت فراگير پذيرش دانشجو نميكند.
دكتر برزويي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: پذيرش دانشجوي دكتري در دانشگاه پيام نور در سال جاري همانند ساير دانشگاهها و از طريق آزمون تخصصي انجام ميشود.
گفتني است، ثبتنام دوره دكتراي تخصصي دانشگاه پيامنور در اواخر ارديبهشت ماه انجام ميشود.
قائم مقام دانشگاه پيام نور: آزمون دورههاي فراگير 25 مرداد برگزار ميشود ثبتنام دوره دكتري دانشگاه از اواخر خرداد آغاز ميشود
آزمون دورههاي فراگير مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور 25 مرداد ماه برگزار ميشود.
دكتر ابوالحسني، قائم مقام رييس دانشگاه پيام نور در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر، افزود: در دورههاي فراگير دانشگاه حدود 200 هزار نفر در مقطع كارشناسي و 100 هزار نفر نيز در مقطع كارشناسي ارشد ثبتنام كردهاند.
وي گفت: پذيرش دانشجو در دوره هاي فراگير بر اساس كسب حد نصاب است.
وي در ادامه اظهار كرد: ثبتنام دوره دكتراي تخصصي دانشگاه پيام نور از اواخر ارديبهشت ماه آغاز ميشود.
دكتر ابوالحسني همچنين تعداد اعضاي هيات علمي دانشگاه را 3500 نفر بيان كرد و گفت: اين تعداد تا پايان ترم جاري به چهار هزار نفر افزايش مييابد و بر اين اساس دانشگاه به استاندارد جهاني يك به 250 ميرسد.
قائم مقام دانشگاه پيام نور در خاتمه با اشاره به «سال نوآوري و شكوفايي»، گفت: به اين مناسبت دانشگاه در نيمه دوم سال همايش علمي و تخصصي در زمينه مباحث آموزشي و پژوهشي برگزار ميكند.
انتهاي پيام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)