تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 209 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

داره خودمونی میشه X7UN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

14 KDX 250 / DT 200 wr

سلام دوستان

چند وقت پیش دنبال KDX یا KMX میگشتم که بخرم ولی یه DT 200 (زین دوشاخ) گیرم اومد و ازش خوشم اومد و همون رو برداشتم و خیلی هم ازش راضی بودم ، ولی الان برای موتور خارجی خیلی گیر میدن ، موقعیت من برازجان هس...
    خلاصه مجبور شدم بفروشمش...
    حالا از دوستان میخوام بپرسم :

1- KDX 250 یا DT 200 wr (زین دوشاخ) که برگ سبز یا پلاک داشته باشه چند گیر میاد؟
    هرجای کشور باشه خودم میام دنبالش...

دوتا سوال دیگه هم دارم :

2- چرا قبلا موتورهایی که به مزایده گذاشته میشد ، شماره تنه و انجین رو سنگ میگرفتن ولی اخیرا دیگه سنگ نمیگیرن و همراه با شماره تحویل میدن؟

3- حالا که شمارشون سالمه ، نمیشه براشون مجوز تردد گرفت؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی قرار نیس جواب پست قبلی رو بده ؟
    .
    .
    .
    کممممممممممممممممممممک !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gigawarn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان قیمت پولسار رو می خوام از کجا می تونم قیمت بگیرم
    قیمت نوش چنده الان

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

چند وقت پیش دنبال KDX یا KMX میگشتم که بخرم ولی یه DT 200 (زین دوشاخ) گیرم اومد و ازش خوشم اومد و همون رو برداشتم و خیلی هم ازش راضی بودم ، ولی الان برای موتور خارجی خیلی گیر میدن ، موقعیت من برازجان هس...
    خلاصه مجبور شدم بفروشمش...
    حالا از دوستان میخوام بپرسم :

1- KDX 250 یا DT 200 wr (زین دوشاخ) که برگ سبز یا پلاک داشته باشه چند گیر میاد؟
    هرجای کشور باشه خودم میام دنبالش...

دوتا سوال دیگه هم دارم :

2- چرا قبلا موتورهایی که به مزایده گذاشته میشد ، شماره تنه و انجین رو سنگ میگرفتن ولی اخیرا دیگه سنگ نمیگیرن و همراه با شماره تحویل میدن؟

3- حالا که شمارشون سالمه ، نمیشه براشون مجوز تردد گرفت؟
    1 دی.تی بگمانم 6 تومان در تهران
    2 چون موتورهای سرقتی رو با جعل مدارک می فروختند و در صورت هر نوع حادثه دست مالک و خسارت دیده به هیچ کجا بند نبود .

3 مجوز تردد ارتباطی با این موضوع نداره . مجوز تردد به موتورهای پلاک قدیم 200 سی.سی نمی دن . چه رسه به موتورهای حجم سیلندر بالا و فاقد مدارک کافی

دوستان قیمت پولسار رو می خوام از کجا می تونم قیمت بگیرم
    قیمت نوش چنده الان
    پولسار چند سی.سی ؟ 135؟ 125 ؟ 180 ؟ 200؟ 220 ؟
    200 در حدود 2،400 تومانه
    قیمت رو هم از نمایندگیهای فروش شرکت "فارس موتور" بپرسید . البته به انصاف نمایندگی هم بستگی داره

5. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام و درود بر اساتيد
    اقايون من الان بخوام راديسون 3 ماه كاركرد خودم كه 1000 تا باهاش رفتم رو بفروشم ازم چند بر ميدارن؟؟؟جايي تو گمرك هست كه كه اين موتور رو بگيره با يه مقدار ديگه پول دادن يه موتور ديگه بده؟؟؟
    ممنون ميشم راهنمايي كنين!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

13 KDX 250 / DT 200 wr

1 دی.تی بگمانم 6 تومان در تهران
    .
    .
    .
    وای وای...
    شما چطور توی تهران زندگی میکنید؟
    اینجا (برازجان) DT مدل بالا هم که باشه ، حتی اگه پلاک هم باشه ، بیشتر از 3 تومن بابتش پول نمیدن !
    من که سند خارجیش رو برداشتم 1،000،000 تومن ..............
    .
    .
    .
    کاش بجای برنامه نویسی ، تجارت موتور خارجی میکردم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام و درود بر اساتيد
    اقايون من الان بخوام راديسون 3 ماه كاركرد خودم كه 1000 تا باهاش رفتم رو بفروشم ازم چند بر ميدارن؟؟؟جايي تو گمرك هست كه كه اين موتور رو بگيره با يه مقدار ديگه پول دادن يه موتور ديگه بده؟؟؟
    ممنون ميشم راهنمايي كنين!
    رادیسون صفرش چند هست؟معمولا 15% الی 20% رو کم می کنن.مغازه هم زیاده که ازت بخره و بجاش یه موتور دیگه برداری.حتی اگه مغازه دار بفهمه که از خودش می خوای موتور بخری بیشتر میتونی توی فروش موتورت چونه بزنی فقط مواظب باش که به دلالهای کنار خیابون نفروشی.
    هم گمرک قیمت بگیر و هم شهباز.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام خدمت دوستان .

راستش چند وقتی هست که دنبال یه وسیله نقلیه خوب می گردم ، پول به ماشین نمی رسه ، به فکر موتور افتادم ، قبلا یه چرخی زده ام، اما الآن جدی تر شده ، طبق بک گراند ام ، به نظرم آپاچی 180 خوب اومد ( هزینه ، ماکسیمم 2 تومان ) .
    چیزی که تو ذهنمه ، یه وسیله برای رفت و آمد هست ، از مسافرت با وسلیه شخصی هم لذت می برم ، حالا که ماشین نیست ، موتور که هست ، نمی خوام خیلی تابلو باشه ، عضلانی رو می پسندم ، دوست دارم سواری خوبی بگیرم ، صداش برام مهمه ، از صدای این سی جی ها حالم به هم می خوره نمی دونم موقع طراحی اش به چی فکر می کردن این ها ، دنبال تاپ اسپید و این ها هم نیستم ، درسته که با ماشین یه نموره تند میرم ، اما اون کجا ، این کجا ( توضیح اینکه اوایل از رانندگی با ماشین هم وحشت داشتم و به زور پدرم نشستم ، ولی بعد مشکلی نبود و لذت می برم از رانندگی ام با ماشین ، یه نموره تند می رم ، آما بد نمی رم )

اما چند تا سوال :
    1 _ من اولین موتور زندگی ام رو دارم می گیرم ، گواهینامه موتور هم ندارم ، آیا به نظرتون آپاچی ، گزینه خوبیه برام ؟

2 _ من برای خرید یه دیوایس ، چیزی در حدود 2 ماه سرچ می کنم ، تازه شروع کردم به سرچ ، اما می بینم که تا آخر هفته زمان اسم نویسی بیشتر نیست ، به نظرتون اسم نویسی بکنم ، حتی بعد اگه اصلا تصمیمم عوض شد و موتور سوار نشدم ، می تونم راحت بفروشمش ، ضرر که نمی کنم ؟

3 _ رنگ خاکستری موجود هست یا خیر ؟

4 _ برای گواهینامه ، و هم چنین سند ، پایان خدمت می خواد ؟ کی حس داره گواهی اشتغال بگیره آخه ....

کسی اگه راهنمایی داره ، استقبال می کنم

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان .

راستش چند وقتی هست که دنبال یه وسیله نقلیه خوب می گردم ، پول به ماشین نمی رسه ، به فکر موتور افتادم ، قبلا یه چرخی زده ام، اما الآن جدی تر شده ، طبق بک گراند ام ، به نظرم آپاچی 180 خوب اومد ( هزینه ، ماکسیمم 2 تومان ) .
    چیزی که تو ذهنمه ، یه وسیله برای رفت و آمد هست ، از مسافرت با وسلیه شخصی هم لذت می برم ، حالا که ماشین نیست ، موتور که هست ، نمی خوام خیلی تابلو باشه ، عضلانی رو می پسندم ، دوست دارم سواری خوبی بگیرم ، صداش برام مهمه ، از صدای این سی جی ها حالم به هم می خوره نمی دونم موقع طراحی اش به چی فکر می کردن این ها ، دنبال تاپ اسپید و این ها هم نیستم ، درسته که با ماشین یه نموره تند میرم ، اما اون کجا ، این کجا ( توضیح اینکه اوایل از رانندگی با ماشین هم وحشت داشتم و به زور پدرم نشستم ، ولی بعد مشکلی نبود و لذت می برم از رانندگی ام با ماشین ، یه نموره تند می رم ، آما بد نمی رم )

اما چند تا سوال :
    1 _ من اولین موتور زندگی ام رو دارم می گیرم ، گواهینامه موتور هم ندارم ، آیا به نظرتون آپاچی ، گزینه خوبیه برام ؟
    این موتورها همگی شهری هستند . پس سختی روندنشون مشابه هم هست با این تفاوت که آپاچی مانور سی.جی 125 رو نداره . روندن موتور هم در اوایل تمرکز و صبر می خواد . بعد به تک چرخ خواهد رسید
    2 _ من برای خرید یه دیوایس ، چیزی در حدود 2 ماه سرچ می کنم ، تازه شروع کردم به سرچ ، اما می بینم که تا آخر هفته زمان اسم نویسی بیشتر نیست ، به نظرتون اسم نویسی بکنم ، حتی بعد اگه اصلا تصمیمم عوض شد و موتور سوار نشدم ، می تونم راحت بفروشمش ، ضرر که نمی کنم ؟

من از شما بد ترم . برای خرید یک قطعه ی ساده گاهی دو سال تحقیق می کنم 10:
    ثبت نام این موتور نسبت به پارسال 100 هزارتومان کاهش بها داشته و در عین حال قیمت نقد اون بی تغییر مونده . از طرفی موتور معروفی هست و قیمتش نوسان زیادی نداره . اما بهرحال جنس دست دوم رو هر وقت هم بفروشید ، ارزونتر از نو هست !

3 _ رنگ خاکستری موجود هست یا خیر ؟

خاکستری که نه . اما سیاه براق بله .

4 _ برای گواهینامه ، و هم چنین سند ، پایان خدمت می خواد ؟ کی حس داره گواهی اشتغال بگیره آخه ....

گواهینامه که مثل اتومبیل می مونه مدارکش ولی سند نیاز به پایان خدمت نداره .

اما در مورد موتور . نوشتید :
    عضلانی رو می پسندم ، دوست دارم سواری خوبی بگیرم ، صداش برام مهمه
    موتورهای دو منظوره ی تریل بیشتر به سلیقه شما می خوره . آپاچی هم موتور خوش استیل ولی ظریفه
    ضمن اینکه لطفا سووالاتتون رو در یک فروم بپرسید نه هم اینجا و هم اونجا !

11. 4 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

موتورهای دو منظوره ی تریل بیشتر به سلیقه شما می خوره . آپاچی هم موتور خوش استیل ولی ظریفه
    ضمن اینکه لطفا سووالاتتون رو در یک فروم بپرسید نه هم اینجا و هم اونجا !
    آخوند اینجا ، آخوند اونجا ، آخوند همه جا

مرسی از این که ریپلای کردی پیرمرد جان ، ممنون

این یعنی چی ؟ یعنی آپاچی به سلیقه ام می خوره یا نه ؟ متوجه نشدم

پس این طوری ، چند تا سوال پیش می اد برام :
    1 _ جایی هست برای آموزش موتور ؟ مثل آموزشگاه رانندگی ها ، یا نه ؟ و هم چنین برای این که سواری های مختلفی رو تست کنم ، جایی هست یا باید روی دوستان و آشنایان حساب کنم ؟

تنکس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •