تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 905 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مدلهاي جديد 206 اين مشكل رو دارند و بيشتر به علت كيفيت ساخت موتورشون روغن كم مي كنند، در طرف ديگه قضيه روغنهاي تقلبي توتال هم زياد شدند، اين دفعه بجاي توتال ايرانول 16000 با همون سطح كيفي توتال بريز اما توي 8000 تعويضش كن. من خودم از اين استفاده مي كنم و كم نمي كنه.البته 206 من وارداتيه و اگه كم كنه آتيشش ميزنم ولي براي شما بايد جواب بده و توجه داشته باش كه اين به اين معني نيست كه اصلا روغن كم نكنه، بلكه به حالت طبيعي نزديكتر ميشه.
    براي تشخيص سطح كيفي ايرانول 16000 هم روي جعبه توتال رو نگاه كن، به طور مثال نوشته SF-CL كه مال ايرانولم بايد همون باشه (ميبخشي الان حضور ذهن ندارم!!) اكثر تعويض روغنيها اگه بگي 16000 خودشون ميدونن، قيمتشم حدود 15 يا 16 هزار تومنه.

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

تعمير موتور.
    ارزان و بهترين راه حل.
    میشه موتوزشو باز نکنم اخه میخوام حل کنم و ردش کنم بره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پس این دود سفید زیادی که رو دور 4000 راه میندازه مال چی هست؟ مدل 85 هست.

داره خودمونی میشه alivolvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بوق اخطار سرعت در پرايد من خراب شده و گاهي ميزنه و گاهي نميزنه و گاهي هم با صداي ضعيف ميزنه.
    صفحه كيلومتر رو باز كردم و بازرش ديده ميشه عقربه ها رو باز نكردم چون ترسيدم تنظيمش به هم بخوره. اما نميدونم چجوري بازر رو از جاش در بيارم و يكي ديگه روش نصب كنم
    راهنمائي كنيد لطفا.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس این دود سفید زیادی که رو دور 4000 راه میندازه مال چی هست؟ مدل 85 هست.
    روغن سوزي ميتونه به دلايل مختلفي باشه. يكي از مواردي كه هست و البته خيلي خيلي كم پيش مياد خرابي لاستيكهاي گايد سوپاپ هست كه اگر خراب بشه از كنار ساق سوپاپ روغن وارد كانال سوخت و هوا يا اگزوز ميشه و دود مه مانند سفيدي درست ميكنه. تعميرش هم كار مشكلي نيست و يك مكانيك وارد ميتونه بدون باز كردن سر سيلندر لاستيكهاي گايد رو تعويض بكنه. البته اين تنها يك فرض هست و تا ماشين كاملا چك نشه نميشه با اطمينان گفت كه مشكل دقيقا چي هست؟

5. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

cvvt چیه؟ کارش چیه؟

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

cvvt چیه؟ کارش چیه؟
    به طور ساده اگه بيان كنيم كار ‍cvvt باز نگه داشتن بيشتر سوپاپها در هنگام تنفس موتور بسته به دور موتوره يعني در دورهاي بالاتر زمان باز بودن سوپاپهاي هوا رو بيشتر مي كنه تا هواي بيشتري وارد سيلندر بشه.

8. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توضيح دقيق و مناسب اين سيستم را ميتونيد اينجا مطالعه كنين..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saber136's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان
    آیا موتورهای 206 و ال 90 به طور کامل از فرانسه وارد میشوند؟

در آغاز فعالیت zigzal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد
    پرايد 85 انژكتور دارم
    1- صبح كه هوا سرده موقع استارت حتي وقتي صبر ميكنم كه انژكتور كارشو خوب انجام بده بازم به حدود 3 تا استارت نياز داره تا روشن شه (در واقع با هون استارت اول روشن ميشه ولي بلافاصله خاموش ميشه )
    2- در حالت در جا هم فرمان وهم موتور لرزش دارند( ژيگلور هاي انژكتور تازه تميز كردم)
    3- در سرعت بالاي حدود 100 تا فرمان و اتاق مي لرزه
    4- در سرعت بالا پس از ترمز گرفتن هم فرمان وهم اتاق ميلرزند.

ممنون ميشم پاسخ بدبد كه با اطلاعات خوبي سراغ مكانيك برم تا ياد خرج بر نداره !!

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد
    پرايد 85 انژكتور دارم
    1- صبح كه هوا سرده موقع استارت حتي وقتي صبر ميكنم كه انژكتور كارشو خوب انجام بده بازم به حدود 3 تا استارت نياز داره تا روشن شه (در واقع با هون استارت اول روشن ميشه ولي بلافاصله خاموش ميشه )
    2- در حالت در جا هم فرمان وهم موتور لرزش دارند( ژيگلور هاي انژكتور تازه تميز كردم)
    3- در سرعت بالاي حدود 100 تا فرمان و اتاق مي لرزه
    4- در سرعت بالا پس از ترمز گرفتن هم فرمان وهم اتاق ميلرزند.

ممنون ميشم پاسخ بدبد كه با اطلاعات خوبي سراغ مكانيك برم تا ياد خرج بر نداره !!
    1.این مشکلی که میگی خیلی ها جدیدا باهاش درگیرشدن بویژخ در فصل زمستون! مخصوصا این 3 4 سال اخیرکه
    اکثرا ایراد از نوع و کیفیت روغن موتور یا کیفیت بنزین! مثلا بعضیا با بنزین سوپر این مشکلو دارن عادی میزنن برطرف میشه و بعضی ها هم با بنزین معمولی مشکل دارن سوپر میزنن حل میشه!
    روغن موتوری هم که استفاده میکنی این دفعه یه جنس دیگه بگیر و با تعویض روغنی هم مطرح کن! سطح کیفی روغن یا سفت بودنش میتونه باعث این ایراد باشه!
    ایراد از پمپ بنزین هم میتونه باشه که قدرتش کم شده باشه!
    2.دسته موتورهاتو چک کن!
    3.بالانس تایرها احتمالا ایراد داره! هر 4تا چرخ باید بالانس بشه! به کیفیت لاستیک هم بستگی داره! اگه گلدستونه ایراد از همینه!
    4.این ایراد به نوع لنت نوع لاستیک و سطح دیسک ترمز برمیگرده! اگه دیسکت لبه دار شده باشه یا خطو خش باعث لرزش میشه بعد از ترمز و همچنین تاب داشتن لاستیک!

14. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •