من نمی خوام سنم زیاد شه میخام سنم کم بشه کمکم کنید دارم adilt میشم از نوع پیرش کممکممم کنننننید در ضمن من از کجای زمین الماس پیدا کنم؟
من نمی خوام سنم زیاد شه میخام سنم کم بشه کمکم کنید دارم adilt میشم از نوع پیرش کممکممم کنننننید در ضمن من از کجای زمین الماس پیدا کنم؟
Last edited by kaka.ronaldo; 13-06-2009 at 06:31.
خوب اون میشه elder توی اوپشن رو زیاد کن قسمت گیم پلی قسمت لایف پن اونو از چپ به راست زیاد کن آخریش میشه 960 روز این سن خیلی زیاده 190 روز طولانی خوب 90 نورمال بد 25 کوتاه خیلی بد
شما از هرجا ممکنه پیدا کنید فقط باید از خونتون بیایید بیرون این کارو بکنید برید بگردید 100 % پیدا میکنید اولین مکان پیشنهادیه من قبرستون نو هستش![]()
دوستان اینم لینک جدید رپیدباز . راستی این سیمز من مریض شده چکارش کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیشه هم دکتر شد هم دانشمند؟من کجا برم دانشمند شم؟
Athlete
من این هدف رو انتخاب کرده بودم برای سیمزم که سوپر استار این بشه
حالا این پر شده 10 تاش کامل
ولی نمیدونم چطوری باید سوپر استار شم
همونی که ورزشکاری هست
توپه عکسش
کمک
کاکا جان خیر هر دوش نمیشه برای دانشمندی یا دکتری به مراکز مخصوص باید برید و برید توی اون کار اونی که دکتریه که معلومه دیگه اون یکی هم عکس دوتا دایره تو هم هست
مهبا جان باید ببریش بیمارستان
اشق دور جان شما هم باید برید تو کارش باید کارشو برید تو و ترفیع بگیرید درجه ی 9 این کار سوپر استاری یعنی فوق ستاره هست و درجه ی بعدی التهیک لجند یعنی افسانه ی ورزش هست
سلام
حتما باید بریم کار کنیم؟
خودمون نمیتونیم کارو باری راه بندازیم ؟![]()
خیر فقط می تونید پولی داشته باشید و سهام دار شید بعد مفت خوری کنید![]()
این امکان رو میزاشتن دیگه عاشق و دیوانه سیمز میشدم !خیر فقط می تونید پولی داشته باشید و سهام دار شید بعد مفت خوری کنید![]()
یک سوال دیگه اگر با 3d آشنایی داشته باشیم چطور میتونیم آبجکت برای بازی بسازیم؟
از کجا میشه فهمید سهامی که خریدی چه قدر پول داره توش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)