من از بخش فروشش سؤال کردم گفت بین 8 تا 12 صبح رایگانه. یعنی 4 ساعت.
من از بخش فروشش سؤال کردم گفت بین 8 تا 12 صبح رایگانه. یعنی 4 ساعت.
کسی راهنمایی نمیکنه
انگار هر کس از لایزر سروریس داشته اینجا سر نمیزنه![]()
حرف حساب که جواب نداره!!!!![]()
آقا یه توصیه برادر وارانه:
این شرکتای خصوصی دزد رو بریز آشغالدونی.من لایزر داشتم باور کن شبا واسه دانلود شبانه حداکثر سرعتم 5کیلوبیت بود.باورت میشه.از این افتضاح تر کجا رو سراغ داری.
شما اگه منطقه تون تحت پوشش مخابراته برو یه سرویس از مخابرات بگیر. دوتا حسن داره مخابرات، یکی پول رانژه نمی گیرن و یکی هم تعرفه هاش خوش قیمت تره.
حامد![]()
دوست عزیز سلام
من یه نکته رو به شما بگم
در مورد هیچ شرکتی اینطوری قضاوت نکن حتی شرکتهای دولتی مثل مخابرات
ممکنه یه شرکت توی یک مرکز مخابراتی مشکل داشته باشه ولی توی یه مرکز مخابراتی دیگه مشکلی نداشته باشه
ویا در یه شهر سرویس خوب بده ولی توی یه شهر مشکل داشته باشه
پس به طور کلی نمیشه گفت فلان شرکت بدرد نمیخوره و فلان شرکت خوبه ، هرکسی هم که سرویس میخواد بگیره بهتره ببینه که کدوم شرکتا توی مرکز مخابراتیش تجهیزات دارن و شرایط و قیمت و کیفیت کدوم مناسب تره و تصمیم بگیره!
و این مسئله رو در نظر داشته باش که ممکنه یه شرکت در یه بازه زمانی کیفیتش خوب باشه و بعد از اون یه شرکت دیگه و به همین ترتیب الی آخر
موفق باشید
مخابرات که بابا اخر سرعتآقا یه توصیه برادر وارانه:
این شرکتای خصوصی دزد رو بریز آشغالدونی.من لایزر داشتم باور کن شبا واسه دانلود شبانه حداکثر سرعتم 5کیلوبیت بود.باورت میشه.از این افتضاح تر کجا رو سراغ داری.
شما اگه منطقه تون تحت پوشش مخابراته برو یه سرویس از مخابرات بگیر. دوتا حسن داره مخابرات، یکی پول رانژه نمی گیرن و یکی هم تعرفه هاش خوش قیمت تره![]()
سلام
لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.
با تشکر فراوان
لایزر بگیر....
" لابزر قدیما بهتر بود ... الان یه مشکلاتی داره
سرعت بمراتب کمتر شده نسبت به قبل...تست کردم شبها افتضاح تره.
تو فیلتر کردن سایت ها هم معمولا پیشقدم تر از بقیه شرکتاست ( اینو مقایسه کردم ) ( معلوم نیست به کجا بندن و رئیسش کیه؟ )
حالا تنها دلیلی که من هنوز دارمش اینه :
قطعی مطعی تو کارش نیست و سرویسش منظمه ، همین . "
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
من گلد دارم .... شبا تو منطقه ما که تعریفی نیست ولی روزاش بهتره ... من 384 / 512 دارم از قرادردادت سرعت بالاتری رو بهت میدن ولی همونطور که گفتم نکته مثیت این سرکت :
سرویس منظم و عدم قطعی است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)