تا الان که زمان دقیق واسه انتشار آلبوم ندادن. در مورد عید فطر هم که تا اونجایی که من اطلاع دارم محسن یگانه تو یه کنسرت بر میگرده میگه برای آقای ... (یادم نیست کی بود ولی فکر کنم مدیر شرکت آوای هنر بود) که تو کنسرت هستن یه دست جانانه بزنین که همینجا قول آبلوم رو واسه عید فطر ازشون بگیریم. ولی آلبوم تا اون موقع اماده نشد.سلام
خبری در مورد انتشار آلبوم نیست؟
کی میاد؟
بابا خیلی منتظرمون گذاشت
مثلا قرار بود عید فطر پارسال بده
الانم دیگه کارای آخرشه که تو ویدئو هم گفت. اینم بگم که تمام ترانه های آلبوم مجوز گرفتن و مثل اینکه هیچ ممیزی نداشته ترانه ها.
حالا که دانلود نکردی فقط بهت بگم که نمیشه به قول جاستی ها منهدم کنندست.سلام به تمام دوستاى گلم!
تا دو ماه ديگه مجبورم كم پيدا باشم بعد از اون انقد بيام اينجا كه از دستم خسته بشين!
حدودا يه هفته پيش خبردار شدم اين ويدئو اومده ولى من دان نكردم چون هم تقريبا دسترسى به pc ندارم و هم دوس ندارم حالا حالاها ببينمش چون به نظرم اين مزه اش از بين ميره!
ولى بى صبرانه منتظر حبابم مطمئنم بازارو منفجر ميكنه!
خيلى چاكريم...
يا على
اون یکی هم (هنوز اسم نداره) خیلی خیلی خوب و قشنگه. البته محسن یگانه تو یه مصاحبه گفته بود که ترک "بعد رفتنت" (که دادش به لهراسبی) و ترک "اومدم که پس بگیرم" خیلی شبیه قصه عاشقی خودشه. این ترک دومی هم مثل اینکه همون بی اسمست.