من کاسپرسکی اینترنت سکریتی دارم اونم نسخهkaspersky.internet.security.8.0.0.357.fina l دارم لطفا کد یاکرک دارین بزارین![]()
من کاسپرسکی اینترنت سکریتی دارم اونم نسخهkaspersky.internet.security.8.0.0.357.fina l دارم لطفا کد یاکرک دارین بزارین![]()
با سلام
هنوز نسخه نهایی 8 به طور رسمی ارائه نشده و نسخه شما یا بتا است یا دستکاری شده است
دقت کنید ملاک شما برای دانلود نسخه های کسپر تنها و تنها باید لینک زیر باشد
نسخه های بتا یا الفا ایرادات زیادی دارند و توصیه می شه ازشون استفاده نکنید و از نسخه 7.0.1.325 استفاده کنید که هم مطمئنه هم کی براش وجود دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
با سلام
دوستان من بر نامهkaspersky Anti-Virus 6 for File Servers را دارم. ولی licence ش را ندارم
در این فایلی (key.rar) که در post اول این بحث گرفتم فایده نداشت.
روی کلمه:
+kaspersky +serverهم جستجو کردم ولی فایده نداشت.
مگر می شود licence نداشته باشد؟
لطفا یک licence یا یک روش active کردن به من بگویید.
با تشکر
فرق بین اینها چیه اگه ممکنه یه توضیح مختصر بدید.ممنون
اگر منظور شما فرق بين نسخه الفا و بتا هست اين نسخه ها از نوع نسخه هايی هست که يک شرکت سازنده نرم افزار (حالا هر شرکتی) منتشر ميکنه و برای استفاده عموم قرار ميده تا استفاده کننده ها به آزمايش از اون بپردازند تا اگه ايراد يا اشکالی ديدن به شرکت سازنده برای اصلاح سازی اون اطلاع بدن، که به ترتيب از نسخه های آزمايشی ميشه به نسخه های الفا، بتا، RC و.. اشاره کرد تا به نسخه نهايی برسد
و نسخه نهايی که در سايت هست نسخه اي هست که از طرف شرکت سازنده مورد تأييد قرار گرفته که بعد گذراندن همين آزمايشات که گفته شد اشکالت برطرف شده و مورد استفاده قرار ميگيرد، البته با تضمين بيشتر از نسخه های آزمايشی (البته نه هميشه 100%)
امکانات کسپراسکای 8 خیلی بهتر از 7 هست ، امیدوارم زودتر نسخه نهایی 8 بیرون بیاد ، کسی هست که با نسخه بتا کار کنه و مشکلات زیادی باهاش داشته باشه ؟؟
2000 تا ازین کی ها دانلود کردم هیچ کودوم کار نکرد همتونم میگین اینو امتحان کردم. بهتون پول که نمیدن. بگید نداریم
kaspersky intenet security (7.0.0.120
خیلی وقته inactive
اگه جدید دارید بدید
مرسی
حتماً در وارد کردن کد مشکلی هست ! وگرنه بالاخره يک کد برای اکتيو شدن پيدا ميشه، لينک زير شامل 15 کد فعال برای محصول اينترنت سکوريتی هست که تا اين لحظه کار ميکنه، (خودم دارم استفاده ميکنم هر روز هم آپديت ميکنم)
در وارد کردن کد جديد دقت کنيد که کد قبلی رو حتماً پاک کنيد وگرنه کد جديد کار نميکنه، تاريخ سيستم هم بايد دقيق باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیزی می گم... فقط قول بدین نخندین:
کسی key برای آنتی ویروس کسپر 6 نداره؟
Key های ورژن 7 به ورژن 6 هم می خوره.از لینکی که مارکوس عزیز گذاشتن استفاده
کنید.به شما پیشنهاد میدم از ورژن 7 استفاده کنید چون هوش مصنوعی بهتری داره.
در ضمن ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه.پیروز باشید دوست من![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)