منظورم از هنزفری دو تیکه فیش 3.5 میلی متری و پل همون کنترلر هنزفری
نه داخلش نمیذارن
در دوبی بعنوان هدیه روش میذارن
منظورم از هنزفری دو تیکه فیش 3.5 میلی متری و پل همون کنترلر هنزفری
نه داخلش نمیذارن
در دوبی بعنوان هدیه روش میذارن
توی ایران بر میدارن جدا میفروشن که پول بیشتری به جیب بزنن![]()
قیمت گوشی با p1 یکی شده که واقعا خنده داره هر دو 290 تمن
ی زمانی چی بود الان چی شد
فقط p1 که نیست.مگه برای بقیه گوشی ها این وضعیت رو نداریم؟
توی سری uiq3 فعلا فقط g900 که تونسته خودشو بالای 300 نگه داره (375)
----------
شاید دیگه سونی اریکس.ن uiq 3 معرفی نکنه اگه هم معرفی هم کنه به درد نمی خوره چون متاسفانه بازی و برنامه برای این سری خیلی کمه نسبت به سری 60 نوکیا و ویندوز موبایل و سونی اصلا روی این سیستم عامل سرمایگزاری نمی کنه ولی می بینیم که نوکیا سری 60 رو به طور فوق العاده ای ساپورت می کنه
کیفیت و باس بلند و صدا بلندی عالی در هنزفری از مشخصه های اصلی این گوشی زیبا و دلربا می باشد
دوستان من چند وقت پيش گوشي k850 گرفتم و كاملا از گرفتنش پشيمون شدم و بعد از دو هفته هم برد صفحه كليدش سوخت و حالا مي خوام w960 بگيرم ،مي خواستم ببينم كه اين گوشي مشكلاتي از قبيل هنگ كردن و سرعت پايين و اين حرفا نداره؟! آخه ميخوام يه گوشي بگيرم كه واقعا برام كار كنه و مشكلي نداشته باشه. دوستاني كه اين گوشي رو مدت طولاني هست كه گرفتن اگه ميشه منو راهنمايي كنن.
نه خیر عزیز
من مدت زیادیه که این گوشی رو دارم و اصلا همچین مشکلاتی رو نداشته واگر داشت تا حالا عوضش کرده بودم
این گوشی رم بالایی داره برای همین هنگ نمیکنه باید بگم که دادشم دبلیو950 داره و کاملا از نظر سرعت مغلوب گوشی من شده و حرفی برای گفتن نداره . این 4 - 5 ماهی که این گوی رو داشتم هیچ وقت مشکل دار نشده و هنگ نکرده (دقیقا یادم نیست کی خریدمش!)
در ضمن جی 900 هم هنوز دارم و برتری نسبت به 960 ازش ندیدم از این خیلی بیشتر خوشم میاد....
از نظر سرعت اجرای برنامه برابر هستند ولی به نظرم صدای بلندگوی جی 900 یه مقدار بیشتره که قبل از دیدنش باورم نمیشد این گوشی صدای خوبی داشته باشه..
تو هنزفری صدای جی900 بلندتره یا دبیلو 960 ؟
یکیه
البته هندزفری فابریک جی 900 فرق میکنه حتما دیدید
در شرایط یکسان صداشون هم اندازه و هر دو با کیفیته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)