,والا من دیگه نمیدونم شر منده این مشکلات به ظاهر بزرگ 80 % خیلی کوچیکه ولی راهش از دید پنهانه.
یه 2 سال پیش سیستم قدیمم روشن نشد یهو . 3 4 روز الکی الاف پاور بودم ولی دست اخر دیدم سیمش از برق در اومده! چند بار چک کرده بودم ولی ندیده بودم![]()
,والا من دیگه نمیدونم شر منده این مشکلات به ظاهر بزرگ 80 % خیلی کوچیکه ولی راهش از دید پنهانه.
یه 2 سال پیش سیستم قدیمم روشن نشد یهو . 3 4 روز الکی الاف پاور بودم ولی دست اخر دیدم سیمش از برق در اومده! چند بار چک کرده بودم ولی ندیده بودم![]()
اینایی که میگی درست ولی من رو سیتم دگیگم چک کردمنشد
مادربرد رو دادم دوستم چک کنه که از لحاظ اطلاعات تو سخت افزار خیلی خیلی وارده و شرکت دار کاپیوتر داره اونم این مشکلات منو دیده بود بریده بود و اونم برد چک کرد مثل من جواب گرفته بود
حالا کسی دگیه هم نیست بگه مشکل از چیه هارد من چه مرگشه الان زنگ زدم به 1 تعمیر کار هارد گفت احتمالا مشگل از کفسول هارد هست و یا کیتش حالا این کپسول چیه
راستی نمیخوام هارد رو بدم چون اطلاعات شخصی و فایلهای خانوادگی مثل عکس و فیلم روش زیاد دارم خودتون میدونید نمیشه این جور مواقع داد بیرون و دست یا رو بمونه و از همه مهوتر که این اطلاعات پاک نشه
یکی کمک کنه
دوستان کسی نیست کمک ما کنه
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
سلام به دوستان عزیز من هارد 80 آ یدی دارم هارد دیگر روشن نمی شود یعنی برق داخل آن نمی رود و من در داخل هارد اطلا عات مهمی دام باید چکار کنم که بتوانم اطلا عات را به دست بیاورم کمک کنید
اساتید اینم یه بررسی کنن ببینیم هاردمون تو چه وضعیتیه
![]()
کی خریدی؟
درکل خوبه
ممنون حدود یکسال و اندی
من این هارد 500 سامسونگ رو خریدم و رو درایو هارد جدید ویندوز ریختم مسئله ای که هست اسم درایو ها(و درایوهای هارد قبلیم) تغییر کرده و رینیم هم نمیشه کسی میتونه کمک کنه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)