صدو که قشنگ داره از زمان هوکاگه اول زنده بوده دیگه
صدو که قشنگ داره از زمان هوکاگه اول زنده بوده دیگه
والا توبی / مادارا دیگه ولی میزوکاگه رو من توی مانگا نشنیدم مگینه قبل از 300 باشه چون من مانگا رو از 300 به اینور خوندم!
سن : بینهایت و مثل کاکوزو زندگی میکنه ولی مثل اون چند قلب نداره!
اره این سایت منم امروز دیدم خیلی چیز باحالیه فردا صبح می خوام فیلم سینمایی دوم بلیچ ازش بگیرم
البته قبلش قسمت 203 204 205 مهمتره ولی ناروتو رو کلا از سایت ایرانیش دارم می گیرم هم سرعتش خوبه هم به مدت یک هفته لینکش مستقیم الان تا 94 پاک نشده (فکر کنم فردا یا پس فردا بر می دارن) برید دانلود کنید
راستی زیر نویس فارسی هم داره و مانگای فارسی هم قرار می ده طرف کارش درسته با دیتابایو قرار داد داره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تهرانی می خوام یک حال کلی به همه بدم چون نمی خوام طرف دارای ناروتو از بین برن.
می خوام ناروتو کل تهرانی ها رو (قسمت های جدید)رو ساپورت کنم من دانلود می کنم شما مجانی بیا از ما بگیر بقیه صحبت ها توی پروفایل یا پ.خ
دیگه نبینم کسی از دانلود ناروتو ناراحت باشه ها!
موفق باشید!
راستش من خودم بین مادارا و ابیتو گیر کردم.
والا توبی / مادارا دیگه ولی میزوکاگه رو من توی مانگا نشنیدم مگینه قبل از 300 باشه چون من مانگا رو از 300 به اینور خوندم!
سن : بینهایت و مثل کاکوزو زندگی میکنه ولی مثل اون چند قلب نداره!
آخه چطور میتونه بدون دلیل این همه عمر کرده باشه.حالا ما جریان کاکوزو رو میدونیم اما مادارا چی؟
اون بحث میزوکاگه هم دقیق یادم نیست تو کدوم چپتر مطرح شد.(فکر کنم 402)
کیسامه به مادارا میگه تو رو میشناسم.تو میزوکاگه هستی.(بعد از مرگ ایتاچی)
با سلام دوباره خدمت تمام دوستان.
چند وقت بود حوصله بحث کردن نداشتم.
ولی الان که دیگه مانگا به جاهای قشنگش رسیده نمیشه بحث نکرد.
من که دیگه قید انیمه رو زدم آخه با این سرعت مزخرف و پیدا نشدن یه لینک مستقیم درست و حسابی با کیفیت rmvb مگه میشه انیمه دید.الان یه 20 قسمتی هست که ندیدم.
مانگا 434 که چیز خاصی نداشت.فقط من موندم این ناگاتو این همه چاکرا رو از کجا میاره.انگار چاکراش تمومی نداره.
کسی میدونه چطوری این همه چاکرا داره؟؟
راستی آخر این مانگا چی شد که یهو ناروتو چاکراش تموم شد.اون 2 تا استادش چه بلایی سرش آوردن؟؟یعنی ناروتو به همین راحتی دستگیر شد؟؟
راستی جریان میزوکاگه چیه؟؟آقای بتمن توی مانگا 404 صفحه 2 کیسامه به توبی میگه که :
MIZUKAGE...
I MEAN
MADARA
یعنی چی؟؟
Last edited by hpk34; 08-02-2009 at 11:41.
سلام نی-سان.
والا منم موندم این همه چاکرا از کجا میاد.حالا خوبه جینچیوریکی هم نیست.احتمالا مربوط به ریننگان میشه.
البته چند بارهم دیدیم که پین برای احیای مجدد نیاز به زمان داره.یعنی باید انرژی جمع کنه.
لعنتی ناروتو رو با نیروی جاذبه گرفتش.همونی که روی کاکاشی هم اجرا کرد.
الان چند حالت وجود داره:
1-اونی که دستگیر شده کلونه.
2-Pa و Ma با گنجوتسو ناروتو را نجات میدن.
3-چاکرای Sage تموم میشه و کیوبی رو می بینیم.
4-از کلون سوم که تو Scroll هست استفاده میکنن و ناروتو بر میگرده به Sage Mode و پین رو .... میکنه.
5-پین ناروتو رو با خودش میبره و سر راه بقیه میریزن سرش ( تیم گای-هیناتا-شیکامارو و . . .)
6-شایدم یه اتفاق دیگه بیفته.شما بگید.
میزوکاگه اسم نیست.بلکه لقبه.مثل هوکاگه.
ظاهرا مادارا قبلا میزوکاگه (حاکم سرزمین آب) بوده.(کیسامه هم بچه ی همونجاست.)![]()
والا منم موندم بهتره بگیم غیر قابل پیش بینی شده دیگه چون هر کاری می تونن بکنن!
آقای *Batman* ممنون بخاطر توضیحاتتون.
فکر کنم مادارا بعد از مبارزه ای که با هوکاگه اول داشت و شکست خورد و همه فکر کردن که مرده به سرزمین آب رفته و همونجا میزوکاگه شده بوده.
من که آخر نفهمیدم چی شد که ناروتو بیهوش شد؟؟
ولی فکر کنم Pa و Ma نجاتش بدن.
راستی میشه یه توضیح مختصری در مورد ریننگان بدین؟؟
ماشا ال............
من که نفهمیدم چی دارین میگین:d آخه مانگا نمیخونم فقط سریال رو دنبال میکنم.
میگم خداییش هر کاری میکنم مانگا ناروتو رو بخونم نمیتونم آخه هیجان نداره. مثلا توی اون قسمت که ناروتو تازه اون فن جدید راسنگان با عنصر باد رو یاد میگیره رو یادتونه ؟ اونجا هست که یکدفعه کاکاشی کف میکنه یهو یاد هوکاگه چهارم میفته. ! وای آاونجا آخره هیجان. خیلی حال کردم .اما وقتی مانگاشو میخونی هیچ هیجان نداره. چطور میشه این هیجان تو مانگا باشه..........................!!!؟؟؟؟؟؟
سلام.
راستش منم زیاد در موردش نمیدونم.راستی میشه یه توضیح مختصری در مورد ریننگان بدین؟؟
اما پین میتونه از هر 6 عنصر استفاده کنه.(6 بدن)
تازه میشه همزمان چند جا رو دید.مثلا ناگاتو میتونه بفهمه که بدنها به کجا نگاه میکنن.این ارتباط بین همشون هست.
به نظر من ریننگان خیلی خطریه.باید منتظر باشم تا ببینیم قدرت اصلیش کجا معلوم میشه.
جیرایا ساما که صحبت از خدا و تخریب دنیا و احیای دوباره ی اون میکرد.
از طرفی مادارا میگه قدرت واقعی ،شارینگانِ اوچیهاست.
اگه انیمه رو ببینی و بعد مانگای همون قسمت رو بخونی زیاد نمی چسبه.مگر اینکه دنبال جزئیات باشی که شاید تو انیمه نشون نده.
(مثل شارینگان کاکاشی و . . .)
اگه یه نقطه آغاز برای مانگا پیدا کنی میتونی ازش لذت ببری.(مثلا مبارزه ساسکه و ایتاچی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)