سوز صدای مجید رو هیچکس نداره هیچکس
![]()
اولین نفری که بعد از زلزله تبریز رفت اونجا مجید بود رامین چرا نمیگی اینارو ؟ چرا نمیگی تمام کنسرتاش واسه بهزیستی بوده ؟
شکستی بالمو
هر چقدر بد شدی بازم حرف رفتن نزدم
تو همش راهتو رفتی من همش راه اومدم
تا به سختیا رسیدی خودتو باختی چرا
اگه دوریم دغدغت بود دورم انداختی چرا
هرکاری کردم به چشت اصلا نیومد
ببخش عزیزم که همین ازم بر اومد
چی شد حس زلالت اون دل صادق و صاف
لا اقل دستشو ول کن جلوی من بی انصاف
من دلم قد یه دریاست طاقتم خیلی کم
نگیر دستاشو اقلا پیشم انقدر محکم
تا یکی اومد سراغت دل من رو پس زدی
به هر دری زدم که تو اروم بگیری
حالا که خوبه همه چی تو داری میری
اگر چه رفتی عزیزم با عش تازه
ولیکن این درهمیشه رو به تو بازه
یه روزی خسته می شی از پرسه و ولگردی
یا پشیمون می شی از اینکه منو ول کردی
تازه خواستم پر بگیرم که شکستی بالمو
تو که جای زانو هام نیستی بفهمی حالمو
دوستان
دوستانه بگم ؛ با این ادبیاتی که رد و بدل میشه به جاهای خوبی نمیرسیم
برادر waltz :
این پست های شما عین این میمونه که بری توی تاپیک پرسپولیس به عنوان کسی که از پرسپولیس خوشش نمیاد این تیم رو بکوبی ؛ خب مطمئنا با واکنش روبرو میشی .
خیلی در مورد القاب حساس نباشید ؛ لقب ها رو مردم میسازند ، صرفنظر از اینکه "مردم" شامل چه تعداد باشند ، کسی که لقب میگیره یعنی یک پایگاه مردمی یا ساده تر بگم یک پایگاه مورد پسند عوام بدست آورده ، باز هم عوام منظور به تعداد نیست بلکه گستره ای از افراد مد نظر هست .
در مورد لقب ها من یک سوال از شما دارم : شما زنده یاد ویگن رو " سلطان جاز ایران" میدونید ؟ کامران و هومن رو "صدای نسل امروز" میدونید ؟ اندی رو " نام پرافتخار ایران در صحنه ی بین الملل " میدونید ؟ اینم مثل اون . اگه از من بپرسن سلطان غم کیه ( صرف لقب دادن ) من این لقب رو انحصارا به ابی میدم صرفا به خاطر آهنگ خاکستری اما قرار نیست همه مثل هم فکر کنند .
اگر هواداران خراطها میخوان بهش لقب سلطان غم و سلطان احساس رو بدن ایرادش چیه ؟ حالا استاد گفتن به نظرم اغراق آمیزه ولی لقب دادن خاصیت اصلی و یکی از کارهای روتین هواداران هست .
ضمن اینکه به نظر من نظر دادن نیازی به دونستن ساز و ارنج و ... نداره ؛ هرکس آزاده با هر سطح دانش ابراز نظر بکنه به شرطی که توهین یا خلاف قوانین نباشه .
تا جایی که من میدونم خراطها هیچوقت سعی نکرده خودش رو به عنوان نوازنده یا تنظیم کننده یا ... مطرح کنه ، بلکه "بیشتر" روی خوانندگی تمرکز کرده و حتی اگر به مذاق من و شما هم خوش نیاد طرفدارانی داره که البته کم هم نیستند ...
باز هم در مورد فن کلابها توضیح بدم ؛ در فن کلابها علاقه ی مفرط حرف اول رو میزنه ، شما کوچکترین نقدی بکنی واکنش غیرقابل تصوری دریافت میکنی چه برسه به اینکه تند نقد کنی . این مسئله مسئله نیست که با یک رو ز و دو روز برطرف بشه ، مدتهاست این گونه بوده و این مسئله رو نمیشه به این راحتی زدود .
مرسی از دوستان همین اخلاق طرفداراشم دوست دارم . رامین رو از قدیم میشناسم تو سایت . خیلی مردی و کلا با اخلاقات حال میکنم هرچی میگن بزار بگن من میدونم چیکاره ای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)