هیشکی جواب منو نمیده؟ اگه با کابل vga وصل کنم بجای hdmi درست نمیشه؟ آخه یکی از دوستان میگفت hdmi کلا اینجوریه کیفیت درست رو پیدا نمیکنه ولی من هنوز میترسم کابل vga بخرم باز درست نشه خواهشا یکی جواب بده
هیشکی جواب منو نمیده؟ اگه با کابل vga وصل کنم بجای hdmi درست نمیشه؟ آخه یکی از دوستان میگفت hdmi کلا اینجوریه کیفیت درست رو پیدا نمیکنه ولی من هنوز میترسم کابل vga بخرم باز درست نشه خواهشا یکی جواب بده
آقا من با vga تصویرم نویز داره
میدونم از مانیتور نیست
کابلم عوض نشد
میگن جنس کابل خوب نیست
بقیمت 25تومن خریدمش
کیفیت انتقال تصویر با کابل VGA به خاطر آلیاژ به کار رفته تو کابل نمیتونه به میزان کیفیت تصویر کابل HDMI باشه شما مشکل رو باید جوره دیگه ای پیگیری کنید
اول دستگاه رو به یک مانیتور یا TV دیگه که HD باشه متصل کنید و تست کنید .
در صورت از بین نرفتن مشکل , دستگاه رو به یک فروشگاه برده و کابل VGA رو تست کنید اگه جواب داد بخرید.
سلام.من مانیتورم Samsung T220Pهست با رزولوشن1920.1200و این رزولوشن 16:10هست ولی تو ایکس باکس نهایت رزولوشن 1920.1080 وجود داره و تو این رزولوشن تصویر کشیده میشه و حالت اصلیشو از دست میده.چطوری میتونم رزولوشن 1920.1200رو به ایکس باکس اضافه کنم؟مانیتور HDMIنداره و فقط DVI و D-Subداره که الان با D-Sub وصله.خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام به دوستان
من ایکس باکسمو با HDMI به تلوزیون وصل میکردم و هیچ مشکی از لحاظ صدا و تصویر نداشتم.تا اینکه ...
تا اینکه دیروز وقتی کنسول رو روشن کردم رزلوشن تصویر اومده بود رو 800*600 و صدا هم قطع بود.
برای رفع مشکل تصویر رفتم تو قسمت setting>system>console setting>display>screen reslution و اندازه تصویر رو به 1920*1080 تغییر دادم.درست شد
ولی برای صدا وقتی رفتم تو قسمت audio هرچی آپشناشو عوض کردم هیچ صدایی نیومد.کابلا رو در آوردم دوباره وصلیدم بازم فایده نداشت.
حالا میخواستم بدونم کسی میتونه مشکل منو حل کنه؟
اقا میشه عکس دو سر مادگی استریو و عکس نتیجه وصل کردنش به کابل مادگی rca رو برام بفرستید این دو تا عکس باز نمیشن خیلی نیاز دارم
سلام این کابل audio optical از کجا میشه تهیه کرد؟
دوستان عزیز سلام من با یک تبدیل dviبهhdmi از پشت ایکس باکس تصویر را گرفتم و با کابل کامپنت که مال خود ایکسباکس هست از دو خروجی صدا که فقط باید لبه اضافه آن را ببرید. صدا را به اسپیکر وصل کردم. یعنی تصویر را ازخروجی hdmi به ورودی dvi مانیتور وصل کردم و صدا را هم از کابل خود دستگاه استفاده کردم. خیلی راحت جواب داد. اگر اطلاعات بیشتر خواستید برام ایمیل بزنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . موفق باشید.
کابل من اون طرفش که به مانیتور وصل مشه برا انتقال تصویر یه سیم زرد داره باید چی کا کنم؟؟؟؟
سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم یه مشکلی برام پیش امده هرکی میتونه کمک کمه!!!!
یه XBOB 360 دارم
یه یک هفته ای خاموش بود الان هرکاری میکنم تصویر نمیاد
نه با HDMI نه کابل VGA نه سه فیش خودش
دلیلش چیه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)