تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 114 اولاول ... 1363103109110111112113114 آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

در آغاز فعالیت ramin 20est's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان من ایکس باکس رو وصل کردم به یه مانیتور آی پی اس ال جی(22mp55) با اچ دی ام آی ولی کیفیت خیلی بدی میده رزولوشن کنسول هم رو 1080 هست ولی هر چی تغییر میدم تفاوتی ایجاد نمیشه مشکل اش هم اینه که لبه آبجکت ها بریده بریده هست ینی اگه یه خط باریک مورب وسط صفحه باشه کناره هاش اینجوری میشه و اینم باعت میشه تو بازی ها خیلی افتضاح بشه لطفا کمک کنید
    هیشکی جواب منو نمیده؟ اگه با کابل vga وصل کنم بجای hdmi درست نمیشه؟ آخه یکی از دوستان میگفت hdmi کلا اینجوریه کیفیت درست رو پیدا نمیکنه ولی من هنوز میترسم کابل vga بخرم باز درست نشه خواهشا یکی جواب بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آقا من با vga تصویرم نویز داره
    میدونم از مانیتور نیست
    کابلم عوض نشد
    میگن جنس کابل خوب نیست
    بقیمت 25تومن خریدمش

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

هیشکی جواب منو نمیده؟ اگه با کابل vga وصل کنم بجای hdmi درست نمیشه؟ آخه یکی از دوستان میگفت hdmi کلا اینجوریه کیفیت درست رو پیدا نمیکنه ولی من هنوز میترسم کابل vga بخرم باز درست نشه خواهشا یکی جواب بده
    کیفیت انتقال تصویر با کابل VGA به خاطر آلیاژ به کار رفته تو کابل نمیتونه به میزان کیفیت تصویر کابل HDMI باشه شما مشکل رو باید جوره دیگه ای پیگیری کنید

اول دستگاه رو به یک مانیتور یا TV دیگه که HD باشه متصل کنید و تست کنید .

در صورت از بین نرفتن مشکل , دستگاه رو به یک فروشگاه برده و کابل VGA رو تست کنید اگه جواب داد بخرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yoseffaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام.من مانیتورم Samsung T220Pهست با رزولوشن1920.1200و این رزولوشن 16:10هست ولی تو ایکس باکس نهایت رزولوشن 1920.1080 وجود داره و تو این رزولوشن تصویر کشیده میشه و حالت اصلیشو از دست میده.چطوری میتونم رزولوشن 1920.1200رو به ایکس باکس اضافه کنم؟مانیتور HDMIنداره و فقط DVI و D-Subداره که الان با D-Sub وصله.خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام به دوستان
    من ایکس باکسمو با HDMI به تلوزیون وصل میکردم و هیچ مشکی از لحاظ صدا و تصویر نداشتم.تا اینکه ...
    تا اینکه دیروز وقتی کنسول رو روشن کردم رزلوشن تصویر اومده بود رو 800*600 و صدا هم قطع بود.
    برای رفع مشکل تصویر رفتم تو قسمت setting>system>console setting>display>screen reslution و اندازه تصویر رو به 1920*1080 تغییر دادم.درست شد
    ولی برای صدا وقتی رفتم تو قسمت audio هرچی آپشناشو عوض کردم هیچ صدایی نیومد.کابلا رو در آوردم دوباره وصلیدم بازم فایده نداشت.
    حالا میخواستم بدونم کسی میتونه مشکل منو حل کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اقا میشه عکس دو سر مادگی استریو و عکس نتیجه وصل کردنش به کابل مادگی rca رو برام بفرستید این دو تا عکس باز نمیشن خیلی نیاز دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام این کابل audio optical از کجا میشه تهیه کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان عزیز سلام من با یک تبدیل dviبهhdmi از پشت ایکس باکس تصویر را گرفتم و با کابل کامپنت که مال خود ایکس‌باکس هست از دو خروجی صدا که فقط باید لبه اضافه آن را ببرید. صدا را به اسپیکر وصل کردم. یعنی تصویر را ازخروجی hdmi به ورودی dvi مانیتور وصل کردم و صدا را هم از کابل خود دستگاه استفاده کردم. خیلی راحت جواب داد. اگر اطلاعات بیشتر خواستید برام ایمیل بزنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

کابل من اون طرفش که به مانیتور وصل مشه برا انتقال تصویر یه سیم زرد داره باید چی کا کنم؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم یه مشکلی برام پیش امده هرکی میتونه کمک کمه!!!!

یه XBOB 360 دارم

یه یک هفته ای خاموش بود الان هرکاری میکنم تصویر نمیاد

نه با HDMI نه کابل VGA نه سه فیش خودش

دلیلش چیه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •