یک سری میگن دیگه به اصل ان95 8گیک هم اطمینان نیست...میگن همه چیز لوازم جانبی رو با جنس درجه 3 عوض میکنن...
یک سری میگن دیگه به اصل ان95 8گیک هم اطمینان نیست...میگن همه چیز لوازم جانبی رو با جنس درجه 3 عوض میکنن...
آخه اینی که گفتم باید اصل باشه چرا؟
چون الان تو بازار n73 music edi ساخت آلمان یا گارانتی اصلی آلمانه ولی فنلاندش الان تو بازار سنندج با ÷ارتی بازی گیر میاد تمامی مشخصات اصلو داره کیتش مانیتورش و ..... قیمتشم 312 هزار تومانه اگه اینا تقلبی باشه ÷س همه گوشیهای تو بازار تقلبیه (فراموش نکنین اکثر گوشیهای تهران از کردستان تامین میشه چون راحت از دبی میارنش سلیمانیه بعد مریوان بعد تهران!
البته
خیلی تابلو هستش که جنس اصل نیست
دوست من خیلی وقته جنش چینیش به بازار اومده ....
و اختلاف بین چینی و اصلی خیلی زیاده و به راحتی میشه تشخیص داد ....
من جدیدا وقتی دکمه سبز رو می زنم که dial list ها مو بیاره بعد از روی اونها بخوام شماره بگیرم تا می آد شماره بگیره زود می آد بیرون... از رو phone book هم بخوام شماره بگیرم همین مشکل رو داره یعنی حتما 2 یا 3بار باید dial رو بزنم تا یه شماره بگیره کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟اول فکر کردم شاید مال برنامه sky caller باشه که اونم پاک کردم ولی باز این مشکل هست به نظرتون مشکل از کجاست؟
actoor جان اگر منتظر این حرفها بمونی و هر روز یه چیز جدید بشنوی مثلا در مورد لنز دوربین و لوازم جانبی و تقلبی بودن و... اونوقت نباید گوشی بخری.یکی از دوستام دو روز قبل 650 با گارانتی خرید اورد من دیدم لوازم جانبی مثل مال من بود و اصلا فرقی نمیکرد.
Last edited by ninja3000sh; 21-02-2008 at 20:15.
مهم خود گوشی هستش با باتریش
که البته
چون تازه وارد هستن هنوز مونده
تا درجه 2 و 3 وارد بازار بشه
سلام
ببخشید ، شاید سوال خیلی مربوط نباشه یا تکراری باشه
چند نمونه رو که دیدم ، همشون رو کیبوردش فارسی هم نوشته بود!
فروشنده میگه اصله ، میگم یعنی تو خوده فنلاند فارسی زدن روش ، میگه آره
آیا درسته؟ یعنی نوکیا اینقدر فکره فارسی زبانان بوده؟؟
نینجا جان دوستت از کجا خریده؟؟؟اگه جای مطمینی هست...بگو به من...
اون کی بورد عربیه نه فارسی اگه دقت کنی میبینی حروف( گ چ پ ژ ) رو نداره.
Last edited by M@hdi-B; 22-02-2008 at 10:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)