حالا کی قراره جاش بیاد ! ؟
حالا کی قراره جاش بیاد ! ؟
فعلا معلوم نیست.
گفتن تا چند روز آینده معلوم میشه.
یا حق
یه خبر عجیب رو امروز تو روزنامه خبر ورزشی دیدم گفتم بنویسم اینجا: و در ادامه اون چند خبر دیگر در مورد چلسی:
مورینیو به استمفورد بریج باز می گردد؟؟؟
مطبوعات انگلیس خبر دادند مسئولان باشگاه چلسی قصد دارند یک بار دیگر خوزه مورینیو سرمربی سابق خود را به لندن بیاورند.پس از نایب قهرمانی چلسی در لیگ برتر و شکست مقابل منچستر یونایتد در فینال رقابت های لیگ قهرمانان مدیران این باشگاه لندنی تصمیم گرفته اند تا یک بار دیگر به مربی مغرور پرتغالی اعتماد کنند. بر همین اساس یکی از مدیران باشگاه چلسی طی مصاحبه ای گفت:در زمان جدایی خوزه مورینیو او و آبراموویچ یک کلمه هم با هم حرف نزدند اما در آخر مجبور شدند چند کلمه ای با هم صحبت کنند زیرا آنها دوست هستند. پس از گذشت مدتی رابطه قلبی این دو نفر باعث شده است تا پل های بین آنها از نو ساخته شود. با این حال مدیران دیگر باشگاه چلسی با خوزه سحبت کرده اند و روابط تیره گذشته کاملا از بین رفته است.
منچینی هم در لیست چلسی
روبرتو منچینی هم که توانست اینتر را برای سومین بار قهرمان سری آ کند یکی از گزینه های مربیگری چلسی است.
احتمال حضور هیدینک و رایکارد و اریکسون در چلسی
بعد از برکناری آورام گرانت از سمت مربیگری تیم چلسی اکنون شایعاتی مبنی بر حضور هیدینک رایکارد و اریکسون شنیده می شود. سایت باشگاه نیز اعلام کرد: سران چلسی به دنبال یک مربی بزرگ هستند.
خوب حالا هر کدوم از خبرهای بالا رو خواستید باور کنید
به نظر خودم شانس رایکارد و اریکسون بیشتره
در ضمن حسین جان بد نیست یه نظر سنجی درست کنی در مورد اینکه مربی فصل آینده چلسی چه کسی باشه
همه گزینه های احتمالی رو هم وارد نظر سنجی کن
ممنون
ما توی بخش خبری نمایندگی باشگاه چلسی به چند همکار نیاز داریم
اگر کسی خواست به من نامه بده
در این لینک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fobia; 26-05-2008 at 14:32.
تا چند روز دیگه مربی معلوم میشه ! بهتر نیست نظرسنجی در مورد یک موضوعی باشه که مدت زمان طولانی تر بشه در موردش صحبت کرد ؟
لطفا در مورد سوال نظر سنجی پیشنهاد بدید !
امیدوارم اریکسون نیاد!!
هیچ کس مثل مورینیو نمیتونه از پس چلسی بر بیاد.
چلسی بدون مورینیو چلسی نیست.
خدا کنه برگرده.
مربی موفق آبی های ایرانی که برگشت :پی
امیدوارم مربی محبوب آبی های لندن هم برگرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)