قبوله اصلا آدم بايد با اينگليسي كنار بياد
ولي كلا تصميم ندارن كه فارسيش كنند؟
راستي اين ورژن امنيتش چه طوره؟ همخوني با ماژول و ....؟
قبوله اصلا آدم بايد با اينگليسي كنار بياد
ولي كلا تصميم ندارن كه فارسيش كنند؟
راستي اين ورژن امنيتش چه طوره؟ همخوني با ماژول و ....؟
سلام . آقا من 2 . 3 ماه پیش جوملا رو روی این دومین ریختم :تا دیروز کار میکرد . هر روز هم بدون مشکل آپدیت میکردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی از دیشب یهو سایت بالا نمیاد و این ارور رو میده :
You are not authorized to view this pageنمی دونم مشکل چیه . دارم دیوونه میشم . میشه یکی راهنمایی کنه ؟
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
Please try the following:
* Contact the Web site administrator if you believe you should be able to view this directory or page.
* Click the Refresh button to try again with different credentials.
HTTP Error 403 - Forbidden: Access is denied.
Internet Information Services (IIS)
Technical Information (for support personnel)
* Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 403.
* Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled About Security, Authentication, and About Custom Error Messages.
![]()
براي 1.5.3 هنوز خيلي ماژول و كامپوننت نيومده ولي خب به هر حال هر روز براش مي نويسند و اضافه مي كنند براي فارسي هم شما يك قالب راست به چپ نصب كني كفايت مي كنه MamaliXP شما با مدير هاستت تماس بگير
ممنونم . ولی فکر نمی کنم برای هاست باشه .آخه من دو فایل index.php index2.php رو پاک کردم و یه فایل index.htm ریختم و اون رو آورد . فکر می کنم مال جوملاست . به نظرتون ازچی می تونه باشه ؟
خوب فايل ها را از را مجددا آپلود كن
كاري به ديتابيس نداره شما فقط همون ايندكس را آپلود كن
این کارو هم کردم ولی فایده نداشت . آخه چرا یه شبه اینجوری شد ؟؟ اگه ممکنه یه نگاه به سایت بنداز :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام محسن خان
مي خاستم ببينم آيا در همه تم هاي جوملا ميشه پائين هر پست يه خط كشيد بشه يا نه . اگه ميشه چه جور و اگه نميشه اين كار رو انجام داد ميشه يه تم مثل مال خودت داخل هفت راه ميشه براي من بزاري كه پست ها رو از هم جدا كنه
شما باید از توی css این کارو کنید .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)