تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 229 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من سیتی خواهان کاکا:

من سیتی گفگتگوی خود رو با میلان برای خرید کاکا آغاز کرد
    پیشنهاد احتمالی من سیتی بین 70 تا 100 میلیون خواهد بود....کاکا که پیش از این پیشنهاد تیمهایی همچون رئال و چلسی رو رد کرده بعید است که به من سیتی بپیوندد.کاکا جدیدا قرار داد خود را با میلان تا سال 2013 تمدید کرده است و سالیانه حدود 10 میلیون دستمزد دریافت می کند که بیشترین دستمزد در سری آ است.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

يك ايراني در پشت پرده پيشنهاد ‪۱۷۵‬ميليون پوندي براي كاكا

باشگاه منچسترسيتي انگليس به واسطه كارگزار ايراني خود كيا جورابچيان، ‪ ۱۷۵‬ميليون پوند براي به عضويت گرفتن كاكا، به باشگاه ميلان پيشنهاد داد. جورابچيان به همراه گري كوك مدير اجرايي باشگاه در روزهاي اخير با آدريانو گالياني نايب رييس ميلان ديدار كرده اند.
    به گزارش ايرنا به نوشته روزنامه سان، باشگاه ميلان از محل اين قرارداد ‪۱۰۰‬ميليون پوند دريافت خواهد كرد و ‪ ۷۵‬ميليون پوند بابت پنج فصل معادل ‪۱۵‬ ميليون در هر سال يا ‪ ۲۸۰‬هزار پوند در هر هفته به كاكا تعلق مي‌گيرد.
    طبق اظهارات يك مقام برجسته در ميلان، آريدو برايدا مدير فني اين باشگاه نيز در اين نشست حضور داشته است.
    وي گفت: نمايندگان باشگاه منچسترسيتي مصمم بودند كه تمام تلاش خود را انجام دهند ولي به نتيجه‌اي نرسيد. اكنون مهمترين نگراني مالك باشگاه، سيلويو برلوسكوني اين است كه شايد خود بازيكن علاقه مند به اين انتقال باشد.
    بنابراين گزارش، گالياني به نمايندگان باشگاه منچسرسيتي گفته است: -كاكا را به ‪ ۱۰۰‬ميليون پوند نمي‌فروشيم. اين مبلغ بايد خيلي بيشتر باشد.> باشگاه آ.ث ميلان هرگز ستاره هايش را نفروخته ولي ظاهرا پيشنهاد هنگفت مالكان متمول منچسترسيتي آنها را قدري وسوسه كرده است.
    در صورت تحقق اين انتقال، ركورد قبلي كه با ‪ ۴۶‬ميليون پوند در اختيار زين الدين زيدان هنگام انتقال از يوونتوس به رئال مادريد است، شكسته خواهد شد.
    كاكا هم اكنون دومين بازيكن گرانقيمت در سري آ باشگاههاي ايتالياست كه ‪ ۱۰/۸‬ميليون پوند در سال دريافت مي‌كند و نفر اول يعني زلاتان

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تابستان سال آينده
    گوركوف به ميلان باز خواهد گشت

خبرگزاري فارس: مهاجم فرانسوي تيم بوردو به باشگاه آ.ث. ميلان ايتاليا باز خواهد گشت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ، يوهان گوركوف قصد دارد تابستان سال آينده به باشگاه ميلان باز گردد.
    گوركوف كه اكنون بازيكن قرضي ميلان در باشگاه بوردو است، در پايان فصل جاري ،‌قراردادش به اتمام خواهد رسيد و به ميلان باز خواهد گشت.
    اين مهاجم فرانسوي كه بسياري از كارشناسان انتظار داشتند جاي زين الدين زيدان را در فوتبال فرانسه پر كند، تابستان گذشته از سوي ميلان به باشگاه بوردو به مدت يك فصل قرض داده شد.
    ميلاني ها كه در آن هنگام با حجم كثير بازيكن در كادر خود روبرو بودند،‌ به اين ترتيب يكي از نفرات خود را كاهش دادند. اين مهاجم 22 ساله در سال 2006 در ازاي 3 ميليون يورو از تيم رن به ميلان آمد. اما آدريانو گالياني ،‌نايب رئيس باشگاه ميلان روز گذشته اعلام كرد با خاتمه مدت گوركوف در بوردو، اين بازيكن بار ديگر در ميلان حاضر خواهد شد.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

لعنت به این منچستر سیتی حالم را بهم می زنه.

امیدوارم کاکا اشتباه نکنه.
    هرچند میلان هم تیمی نیست که مفت به تیمی بازیکن بده

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از محمد خان ممنونم بابت اخبار
    من هم خوشحال میشم گورکوف برگرده...بجای این سیدورف استفاده بشه خیلی خوبه
    خیلی کند بازی می کنه...بازی با رم همش توپ لو می داد
    با کاکا زوج قدرتمندی رو تشکیل میدن

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مدافع ---- در راه ميلان

ميلانى ها براى فصل آينده سخت به دنبال خريد يك مدافع پرقدرت و صاحبنام هستند و اولويت اول در فهرست خريد روسونرى يك مدافع برزيلى است. بعد از نام هايى چون سرجيو راموس، تياگو سيلوا و ويليام گالاس اكنون از آلكس مدافع ميانى تيم ---- به عنوان هدف اصلى ميلان نام برده مى شود. به نوشته مطبوعات ايتاليايى اين بازيكن برزيلى بر سر تمديد قراردادش با فرانسوى ها به مشكل برخورده و به نظر مى رسد با توجه به اختلافاتى كه وجود دارد هرگز قرارداد جديدى امضاء نشود. آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان قصد دارد رسماً با سران ---- بر سر خريد اين بازيكن وارد مذاكره شود. روزنامه ها نوشتند روسونرى حدود ۵ ميليون يورو براى خريد آلكس مى پردازد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

این منچستر سیتی لعنتی بد کلید کرده رو کاکا.
    دیروز کاکا گفت من مثه روبینیو نیستم که به خاطر پول باشگاهمو عوض کنم.
    امیدوارم پای حرفش بمونه....!!!!
    میلان بدون کاکا غیر قابل تصوره...!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

این شبکه 3 هم دیگه شورشو درآورده
    اون هفته که بازی حساس میلان و رم رو نشون نداد به جاش بازی بارسلونا -مسینا رو نشون داد.
    این هفته هم که امشب می خواد دوباره بازی بارسلونا - دپورتیو رو نشون بده...!!!!
    امشب درست نیم ساعت قبل از بازی بارسلونا , میلان و فیورنتینا تو سن سیرو بازی دارن.
    اعصابم خورده دلم می خواد زنگ بزنم شبکه 3 هر چی از دهنم در میاد بگم...
    هر هفته داری بازیهای منچستر و بارسلونا و رئال رو نشون میده..
    انگار نه انگار که تیمه دیگه ای وجود داره.........

.لعنت به اون کسی که بازی بارسلونا رو واسه پخش انتخاب کرده

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این شبکه 3 هم دیگه شورشو درآورده
    اون هفته که بازی حساس میلان و رم رو نشون نداد به جاش بازی بارسلونا -مسینا رو نشون داد.
    این هفته هم که امشب می خواد دوباره بازی بارسلونا - دپورتیو رو نشون بده...!!!!
    امشب درست نیم ساعت قبل از بازی بارسلونا , میلان و فیورنتینا تو سن سیرو بازی دارن.
    اعصابم خورده دلم می خواد زنگ بزنم شبکه 3 هر چی از دهنم در میاد بگم...
    هر هفته داری بازیهای منچستر و بارسلونا و رئال رو نشون میده..
    انگار نه انگار که تیمه دیگه ای وجود داره.........

.لعنت به اون کسی که بازی بارسلونا رو واسه پخش انتخاب کرده
    فک کنم بارسا با اساسونا بود

نمیدونم مثل اینکه با میلان لج افتادن، لعنت به این شانس

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آنچلوتی در آرزوی سرمربیگری تیم ملی ایتالیا

هورا اسپرت, آرزوی کارلو آنچلوتی, سرمربی میلان این است که پس از ترک روسونری ها سرمربی تیم ملی ایتالیا شود.

آنچلوتی در این خصوص گفت:" دوست دارم روزی سرمربی تیم ملی ایتالیا شوم.من با یوونتوس و میلان کار کرده ام و دیگر برایم دشوار است که سرمربی تیم دیگری در ایتالیا شوم. روال منطقی اش این است که پس از پایان کارم در میلان,سرمربی تیم ملی ایتالیا شوم.
    همان طور که گفتم, مایلم سرمربیگری یک تیم ملی را نیز تجربه کنم. به نظر من در آفریقا بازیکنان بااستعداد بسیاری وجود دارد و ای کاش می توانستم تیمی با یک ذهنیت تاکتیکی مشخص و یکدست را می ساختم. ترجیحا از بازیکنان ساحل عاجی."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •