راستش حسش نيست 112 برگ رو بخونم.
كسي ميتونه چندتا شركت معرفي كنه كه پيش شماره 840 رو پوشش بدهند؟
راستش حسش نيست 112 برگ رو بخونم.
كسي ميتونه چندتا شركت معرفي كنه كه پيش شماره 840 رو پوشش بدهند؟
دستت درد نکنه اگه یک روز زودتر گفته بودی ،میرفتم از صبا نت میگرفتم
نمیدونستم صبا درست شده
هیچی ، نمیدونستم صبا درست شده وگرنه حتما از صبا میگرفتم
خیلی گرون میدن 1ماه 64 1GB
6500+3000
+4800 هزینه ی نصب
فکر کنم تنها چیز مثبتش هزینه ی نصبش بود و البته اینکه توی کمتر از 24 ساعت خط رانژه شد ،وگرنه سرعتش در مقابل قدیمای صبا خیلی کمه هزینشم میشه ماهی 9500 که در مقابل صبا با هزینه ی ماهی 15000 و با پهنای باند سه برابر وسرعت بیشتر خیلی گرونه
توصیه ی من:
اگر کسی میخواد سرویس جدید بگیره و صبا درست شده ،حتما از صبانت بگیره
البته من قبلا از فن آوا هم داشتم که خداییش اون ، توی موقعی که تمام جاها افت سرعت پیدا کرده بودند سرعت خیلی خوبی داشت
چه عجبی
بالاخره یه آدم معتبر میخواد سرویس لاوان رو تست کنه
آقا دستت درد نکنه منتظر خبر تستت هستیم![]()
این جمشیدیان بیچاره که بهش تند و تند بدو بیرا میگید فقط نماینده فروش صبانت هست و مسئولیت پشتیبانی اصلا نداره. پشتیبانی صبا نت نزدیک جاده بوشهره که عملا کاری نمیکنه تلفنش هم اینه 8306112
آقای ریاضی هم مسئولشه که اصلا حضور نداره اگه هم باشه کاری نمیکنه !
الان صبانت خوبه، سرعت دوباره رفته بالا و قطعی ها هم تموم شده (فعلا) !
به نظر من ارزش داره
سه ماهه 64 با 5 گیگ ترافبک و اون شبانه که عالیه. 30200 تومن می ارزه.
من سه ماهه که دارم از لاوان استفاده میکنم.باید بگم که واقعا عالیه! یعنی با کیفیت هستش.حتی یک بار هم قطع نشده.سرعت دانلود همونی هست که باید باشه و قیمتش هم برای 128 ،15000 و 3Gigabyte هم دانلود.اگه پهنای باند بیشتری هم خواستید هر گیگ 3000.
یکی از دوستام هم 64 نامحدود گرفته بود ولی از ngsnet، میگفت هر 20 دقیقه قطع میشه.مسئولین میگفتن از نویز هستش ولی در اصل برای این بود که نذارن خیلی دانلود کنه.آخرش هم مجبور شد بره از یه ای اس پی دیگه بگیره.به نظر من برای دانلود نامحدود همیار بهترینه.
چاکر شماییم..خراب رفیق..منم میشم سپر بلا ..میرم تست میکنم !!!
اقا دستت درد نکنه...یکی پیدا شد از لاوان داشته باشه...خداییش خوبه ؟؟ من شنبه عصر دارم میرم بگیرم..
یعنی سرعت برای 128 روی 16 هست؟نوشته شده توسط azorbet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سه ماهه که دارم از لاوان استفاده میکنم.باید بگم که واقعا عالیه! یعنی با کیفیت هستش.حتی یک بار هم قطع نشده.سرعت دانلود همونی هست که باید باشه و قیمتش هم برای 128 ،15000 و 3Gigabyte هم دانلود.اگه پهنای باند بیشتری هم خواستید هر گیگ 3000.
یکی از دوستام هم 64 نامحدود گرفته بود ولی از ngsnet، میگفت هر 20 دقیقه قطع میشه.مسئولین میگفتن از نویز هستش ولی در اصل برای این بود که نذارن خیلی دانلود کنه.آخرش هم مجبور شد بره از یه ای اس پی دیگه بگیره.به نظر من برای دانلود نامحدود همیار بهترینه.
الان صبا خوب شده... ولی یک نکته خوب لاوان اینه که رانژه اش با صبا یکی هست یعنی خیلی راحت می تونی دوباره بیای صبا بگیری. (اینو خودم از نمایندگیشون پرسیدم)
راستی تو تبلیغ لاوان می گفت که ماه اول رایگانه..... مواظب باش گول نخوری ازت پول بگیرن![]()
ماه اول مجانی !!! به من گفت باید پول بدیم !!
میخواستم بدونم اگه Adsl هزینه تلفن نداره افرادی مثل ما که تو شهرستانمون Adsl نداریم میتونیم از طریق مراکز واقع در شیراز از Adsl استفاده کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)