brothers in arms اگه درست نوشته باشم بازی خوبیه . سری Splinter cell رو هم اگه بازی نکردی حتما بازی کن فوق العاده هستن half life 2 هم بازی خوبیه
brothers in arms اگه درست نوشته باشم بازی خوبیه . سری Splinter cell رو هم اگه بازی نکردی حتما بازی کن فوق العاده هستن half life 2 هم بازی خوبیه
سلام این بازیها چه سیستمی میخوان؟
The Incredible Hulk
Terrorist Takedown 2 US Navy
در مورد سبکشون هم بگین
بازدید کنندگان سایت و این تاپیک هیچ غصه ای نخورند.هر راهنمایی خواستند در رابطه با بازیها بگن،اینجا یه مدیر هست به نام havas_1980 که هرچی بازی بخواین براتون معرفی می کنه.حتی بازیها یا سبکهایی که نیومده.می گید نه،الآن یه درخواست هچل هفت میدم ببینید جناب havas_1980 چه بازی معرفی میکنه:
من یه بازی می خوام تو مایه های مکس پین که بشود با شخصیت اول در مسابقات واترپلو قهرمانی جهان شرکت کرد و در ضمن مدیریت یه شهر رو از نظر تجارت در اختیار داشت.
Havas_1980 دستت درست.شوخی کردم تا تاپیک از این حال و هوای درخواست و معرفی بازی بیرون بیاد.
ممنون از این همه راهنمایی
من پارسال یه بازی دیدم منتها اسمش یادم نیست تعریف می کنم ببینید میدونید اسمش چیه :
بازی از اون کلیکی هاس یعنی یه تصویره و فقط ماوس پیداس ( اسم سبک اینجور بازی هارو نمیدونم )
بازی از روی یک فیلم ساخته شده و از عکس ها و تیکه های همون فیلم در بازی استفاده شده .....
همین ... در ضمن جنایی بود ......
مرسی
- برای بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک موجود هست که به ترتیب در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تاپیک, بازی معرفی شده و اشاره به سیستم مورد نیاز بازی هم شده.
- Terrorist Takedown 2: US Navy Seals
ژانر: Modern First-Person Shooter
سیستم موردنیاز:
Operating System: Windows 2000/XP/Vista
CPU: 1.7 GHz
RAM: 512 MB
GPU: ATI Radeon 9000 / GeForce4 Ti with 64 MB RAM
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
HDD: 3 GB Hard Drive Space
ممنون! خیلی لطف دارین!
ژانر اینجور بازیها رو Adventure (ماجرایی) میگن... حدس میزنم منظور شما سری CSI: Crime Scene Investigation باشه که سریال جنایی هست نه فیلم و بازیش هم موجوده ...
سلام.
میشه یکم درباره ی بازی cod 4 و فرق هایی که با medal 5 داره توضیح بدید و بگید که از نظر گرافیک و سختی کدوم ؟
سلام
لطفا چند تا بازی سوم شخص توپ با گراف 256 ورم 512 تا 1 معرفی کنید
یه چیزی تومایه های اینفرنال
اگه عکس هم دارید بزارید
ممنون
دوست عزیز! از این به بعد نام بازیها رو کامل عنوان کنید... ممنون!
Medal of Honor: Airborne در ژانر Historic First-Person Shooter (شوتر اول شخص تاریخی) جای میگیره و به وقایع جنگ جهانی دوم میپردازه.
Call of Duty 4: Modern Warfare در ژانر Modern First-Person Shooter (شوتر اول شخص مدرن) طبقه بندی میشه و به مبارزه با تروریست ها از دید نظامیان آمریکایی و انگلیسی اشاره داره.
Call of Duty 4: Modern Warfare از بابت گرافیک, صدا و گیم پلی به مراتب سرتر از Medal of Honor: Airborne هست.
تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در پست اول این تاپیک, بازی در حد کامل معرفی شده.
خیر ... بازی داوری فوتبال به هیچ وجه وجود نداره.
شبیه به Infernal که میشه پیشنهاد داد... به ترتیب اولویت شامل:
Max Payne - 2001
Max Payne 2: The Fall of Max Payne - 2003
Dead to Rights - 2003
Dead to Rights II - 2005
The Punisher - 2005
از بابت عکس معذرت میخوام ... مطمئن باشید اینا موارد خوبی برای شما هستند.
max payne ,punisher رو بازی کردم
منظورم از چند تا خیلی بیشتر از پنج تا بود به هر حال هم اکنون نیازمند یاری سبز تان هستیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)