بچه ها سلام فایل های فلش k320 با فریمورr4gc012 رو یه جوانمرد لطف کنه.راستی میشه این گوشه رو به چیز دیگه ای تبدیل کرد تا یادم نرفته cid50 هست
![]()
بچه ها سلام فایل های فلش k320 با فریمورr4gc012 رو یه جوانمرد لطف کنه.راستی میشه این گوشه رو به چیز دیگه ای تبدیل کرد تا یادم نرفته cid50 هست
![]()
شما بهتره به w800 یا w810 بتدیل کنی .
w700 دوربینش فوکوس نداره
اگه میشه یه فایل کاستومایز برای W580 بزارید که فارسی رو ساپورت کنه یکی پیدا کردم خودم اما فارسی نداشت این اس ام اس همراه اول ادمو مجبور به استفاده از فارسی کرده![]()
بفـــرما دوست من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينجا هم هســـتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوســـت من به w810 نميشـــه گوشي قاطي ميكنه همون W800 بهـــتره
كاستومايز فارسي پيدا نكردم ولي اموزش فارسي كردن كاستومايز رو برات ميزارم چون زياد بود ادرس فروم رو ميزارم و فايل هاي زبان هم همونجـــا هســـت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان عزیزم
ببخشید شاید سوالم ابتدایی باشه ولی من نمی دونم فریمور چیه؟
یه کوچولو توضیح میدین منم بفهمم
هر گوشی یا هر قطعه کامپیوتری از مجموع چند مدار و IC و ... تشکیل شده.برای اینکه بتونیم از این سخت افزارها استفاده کنیم نیاز به یک واسطه داریم.به این واسطه فریمور(Firmware) میگویند که در حقیقت یک برنامه است که برقراری بین سخت افزار گوشی و کاربر را فراهم میاورد. همانند سیستم عامل در کامپیوتر.هر گاه گوشی از نظر نرم افزاری دچار اشکال شد می توانیم با ریختن مجدد فریمور بر روی گوشی مشکل را حل کنیم.مانند عوض کردن ویندوز در کامپیوتر![]()
دوست عزیزم چند تا سوال دیگه هم داشتم
1. چه جوری بفهمیم نسخه ی Firmware که روی موبایل ما نصبه چنده؟
2.اگه Firmware ایراد پیدا کرد چه جوری دوباره نصبش کنیم؟
3.برای k810 و s500 چه Firmware پیشنهاد می دید؟
حسيــــن جون اين دو تا هستن
K850 -> R1CA029 -> R1CA037
سلام دوست من جواب :
1. با برنامه setool2lite اينم اموزشش
2.كم پيش مياد فريمور ايراد پيدا كنــــه اگه ايراد هم پيدا كرد با ريختن فريمور جديد درست ميشـــه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.
K810 -> R8BA024
S500 -> R6BC002
موفق باشيد!![]()
کسی یه fs واسه w610 نداره که زبان فارسی واسه گوشی رو ساپورت کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)