سلام سعيد جان ول كن بابا منم معدلم شده 16.50
سلام سعيد جان ول كن بابا منم معدلم شده 16.50
اي و ووووووووووووووووووووووووو ووووو
بچه ها شما هم ديگه حس درسو رو ندارين؟ من اين هفته و هفته پيش اصلا نتونستم درس بخونم شايد 15
ساعت خوندم تو هفته
نميدونم چم شده؟ شما ميدونيد
راستي متولدين 67 بايد دفترچه اعزام به خدمت رو بفرستن ها تا برگه تمديدي اعزامي شون بياد براشون
آخه 67 ها تا مهر سال 87 مهلت دارند بعدش اعزام
من تا دو روز ديگه همه كاراش رو ميكنم ميفرستمش
ايشاالله كاراش كه تموم شد ميخوام مثه اون دو هفته مونده با كنكور پارسال بخونم و رتبه 164 بيارم
هر كي مشكلي داشت تو دفترچه خدمت پيغام خصوصي بده
به جای کتاب خوندن چرت و پرت های کتب دینی روی لینک زیر کلیک کنید و مخصوصا پاراگراف دومش رو خوب بخونید(لطفا)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بیعدالتی ندیدهاید.
1- پارسال وقتی که اون امتحان فیزیک رو گرفتند و همه اعتراض کردند، سوالهایی رو حذف یا تقسیم بارم کردند که میزان درک دانشآموزان را از فیزیک 3 بررسی میکرد. و من تموم اونها رو درست جواب دادم. در عوض به سوال مساحت زیر نمودار که اصلاً ربطی به فیزیک نداشت (چون همه چیز رو خودشون گفته بودند و ما فقط باید مساحت زیر نمودار را حساب میکردیم) رو حداقل 25/ نمره دادند!
2- صورت سوالهای دینوزندگی پارسال، با پاسخهای ارائه شده مطابقت نداشت. فقط کسانی موفق شدند نمره خوبی کسب کنند که تا میتونستند، روده درازی کردهبودند.
3- همین دبیر هندسه 2 ما، هر ساله میره برای دیدن برگه حسابان!آقا هندسه هم بلد نیست درس بده، دیگه چه برسه به حسابان. حتی سر یک ماجرایی من فهمیدم که پایه حسابان رو بلد نیست. دیگه چه برسه به مطالب اصلی حسابان.
4- پارسال توی زبان فارسی، طراح سوال و نویسنده پاسخنامه، چنان گندی بالا آوردند که باید در تاریخ نوشت. آقایون متمم اسم رو جزء وابستههای وابسته حساب کرده بودند!!!!بدتر از اون این بود که بعضی از دوستان، هم با اونها هم نظر بودند. ولی بعد نمره اون درس رو کامل آوردند!!!!!!
اینجا هم مواردی که میزان درک دانشآموز از مطالب کتاب درسی رو بررس میکرد رو بیتاثیر کردند.
5 - .....
دیگه یادم نمیاد.
![]()
دوستان کسی تا حالا این بستههای تست قرمز یا کتابهای تست قرمز رو نگرفته؟
نظرتون در موردش چیه؟
لطفاً به جای بحثهای بیمرتبط، در مورد کیفیت کتابها بحث کنید که دغدغه اصلی بیشتر دانشآموزان هست! (یکی به خودم بگه. مثلاً همین پست بالایی از خودم!!!!)
برای فیزیک 3 و پیش کمک درسی چی بگیرم (داره از درس حالم بهم میخوره شماها که درس نمیخونید پس چطوری 7000 رو6800 بابا من از بوق سگ تا ته شب نیگا ته شب نه سر شب میخونم ولی ت-و-ف به این اراده)
به نظرتون اگه امتحانات پيش رو فقط واسه قبولي برم و بشينم عقب موندگيهارو جبران كنم چطوره؟
معدل پیش مهم نیست
ولی پیشو اگه خوب بخونی به نفعته
در ضمن سعی کن عقب موندگی هاتو جبران کنی
مطمئن باش میتونی
[quote=SuB;1927069]شما بیعدالتی ندیدهاید.
1- پارسال وقتی که اون امتحان فیزیک رو گرفتند و همه اعتراض کردند، سوالهایی رو حذف یا تقسیم بارم کردند که میزان درک دانشآموزان را از فیزیک 3 بررسی میکرد. و من تموم اونها رو درست جواب دادم.
اینو باهات بدجور هستم
دیگه هر چی اسکل بود نمره بالا اورد
خدا ازشون نگذره
بعضی ها که الفو از ب تشخیص نمیدادند شدند 19 یا بالاتر![]()
سلامی دوباره بر دوستان گرامی!!!!!
امروز دبیر دیفرانسیل یک مسئله رو توی کلاس مطرح کرد.
توی کتاب جدید دیفرانسیل (فقط توی بعضی شهرها توزیع شده)، مثالی در فصل حد و پیوستگی آورده شده. در زیر مبحث پیوستگی روی بازه. (فکر کنم مثال 25 باشه)
در این مثال گفته شده که با وجود اینکه تابع "رادیکال چهار منهای ایکس به توان 2" در بازه بسته 2- و 2 پیوسته است ولی در نقاط 2 و 2- ناپیوسته است.
این همون مسئلهای هست که چند سال پیش بر روش کلی بحث شد و قرار شد که اگه سوال بشه تعداد نقاط ناپیوستگی تابع در بازه یاد شده چندتاست، جواب داده بشه صفر. یعنی چون در بازه بسته این بررسی انجام میشود، نباید نقاط ابتدایی و انتهایی بازه را از نظر پیوستگی نقطهای بررسی کرد. بلکه باید از نظر پیوستگی یکطرفه (از راست برای ابتدای بازه و از چپ برای انتهای بازه) بررسی کرد.
حالا با این مثال تکلیف دانشآموز بیچاره چیه، من نمیدونم!
لطفاً دوستانی که کتاب جدید رو دارند، این مسئله رو مطرح کنند تا ببینیم به چه نتیجهای میشه رسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)