تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 1404 اولاول ... 13631031091101111121131141151161171231632136131113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من psp را از دبی خریدم آوردم به ایران و رفتم پایتخت update فریم ور امد و من زدم ورژنش به 3.52 اورجینال تبدیل شد حالا چطوری می تونم این فریم ور رو کپی خور کنم ایا downgrade برای این ورژن آمده است؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

آقا رسول بی زحمت آدرس نمایندگی سونی رو بدید و آیا مموری های اونا اصله؟؟
    و اگه میشه فرق مموری اصل وتقلبی رو بگید.(اگه با عکس بشاه بهتره)
    و آیا psp های جدید تو ایران اومده ؟ اگه هست این جدیده رو بگیرم بهتره یا همون قدیمیه؟؟
    Last edited by pooria_k2; 07-09-2007 at 23:03.

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

هکر های اروپایی در حال کار بر وی سیستم و برد کنسول PSP Slim هستند در وحله اول آن ها اعلام کردند 66MB NAND برای psp جدید در نظر گرفته شده که دو برابر نسخه اورجینال و اولیه psp میباشد خبر های بعدی در مورد عملیات هک اعلام خواهخد شد.

برد PSP Slim

آرنولد جان بی نهایت ممنونم.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من از نمایندگی رم 2 گیگ قیمت کردم 35 تومن میگفت اصله ولی من مطمئن نیستم تازه از اون جالبتر westgame میده 25 تومن!!!!!!!!!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آقا رسول بیا و بی خیال این بریک شو اینقدر بریک بریک نکن psp ایت بریک میشه ها شما راست میگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض brick

سلام به همه دوستان نگران بريك شدن نباشيد چون تمتم پي اس پي هاي بريك شده درست ميشود
    براي اين كار شما به اين وسايل نياز داريد
    پي اس پي سالم باراي ساخت باطري و حافظه جهت فلش كردن دستگاهتون
    حافظه نو (ترجيحا 256)
    باطري نو
    پي اس پي سالم رو به كامپيوتر وصل كنيد با باطري و حافظه اي كه ميخواهيد با آن فلش كنيد سپس اين برنامه رو ‍بگيريد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سپس از مرحله اول تا مرحلي آخرشو انجام بديد به ترتيب با انجام اين مراحل شما يك مموري و يك باطري ساختين كه ميتونه تمام پي اس پي هاي بريك شده رو درست كند

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

با توجه به اینکه Memory Card های تقلبی بازار رو پر کرده و همچنین اکثر دستگاه های امروزی کارت حافظه میخورن، بد نیست تا با چند تکنیک ساده این کارتهای تقلبی رو از نوع اصلی تشخیص بدیم.

به تصاویر زیر و نکاتی که مطرح شده دقت کنین »»»

در مورد SD ها به قسمت پایین کارت دقت کنین، باید یک فرورفتگی کوچیک مانند شکل زیر در قسمت پایین مشاهده کنین »»»

اگر این فرورفتگی رو ندیدین شک نکنین که کارت تقلبی هست.

شماره سریال روی جعبه کارت و روی خود کارت رو تطبیق بدین، در شکل زیر روی جعبه، سریال به 2048 ختم میشده، اما روی کارت خیر :

در مورد کارتهای CF به نشان "TM" در کنار آرم CF دقت کنین که حتماً وجود داشته باشه.

همچنین توجه کنین که کیفیت چاپ پشت کارت پایین نباشه و برچسب ، کج چسبونده نشده باشه، مثل کارت زیر :

جعبه کارت هم حتماً باید هولوگرام داشته باشه :

شماره سریال کارت باید به صورت واضح بر لبه پایینی درج شده باشه، شکل زیر رو ببینین :

در مورد Memory Stick های Sony هم دقت کنین که کیفیت چاپ پایین نباشه، دو نمونه ی زیر رو ببینین :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچنین به جعبه Memory Stick دقت کنین، در شکل زیر به جای Sony عبارت Sorry درج شده!!! در حالیکه همچین شرکتی وجود خارجی نداره!!

موضوع دیگه، دفترچه راهنمای نوع اصلیه که با نوع تقلبی از نظر چاپ و طرح کاملاً متفاوته :

شما با نرم افزار Sandra و با یه تست Benchmark به راحتی میتونین تفاوتهای کارت اصلی و تقلبی رو در کارایی ببینین :

خط سبز مربوط به کارت تقلبی و خط قرمز مربوط به کارت اصلیه.

همونطور هم که در شکل زیر میبینین، کارت های تقلبی در موقع Format کردن و در زمان استفاده خودشونو نشون میدن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در واقع اکثر این کارتها بر روی جعبه و برچسب ها، ظرفیتی بیش از ظرفیت واقعیشون نشون میدن...

امیدوارم به دردتون خورده باشه..
    source:ubunto-satsat.net
    اين از مقايسه مموري تقلبي با اصل و توجه داشته باشيد كه اين مموري هاي هاي اسپيد ي كه به قيمت 25تومان در بازار هستن همگي تقلبي هستن مموري كه شما از نمايندگي ميگيري بايد به شكل مموري زير باشه .

در مورد ادرس هم بايد بهت بگم كه توي همون خياباني كه قبلا بهتون ادرس دادم همون سمت يه پاساژ هست (اسمشو دقيقا يادم نيست) كه بيشتر تلوزيون داره همون اوايل پاساژ يه تلوزيون فروشي هست كه نمايندگي سوني هست اونجا داره من خودم كل شيرازو گشتم تمام نمايندگي هارو رفتم تا ديدم اين يارو داره خيلي هم اتفاقي رفتم توي پاساژاصلا فكر نميكردم توي اين پاساژ نمايندگي سوني باشه.راستي اقا پوريا شما psp گرفتي ازكجا؟

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

درمورد اون psp جديد هم بايد بگم كه هنوز وارد ايران نشده بياد ايران قيمتش بايد چيزي حدود 450تا 500 تومان باشه شما همين قديميو بگير حال كن. راستي اقا پوريا شما اگه شيراز زندگي ميكني به من بگو چون قراره يه مسابقه راه بندازيم .

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم psp گرفتم !! ووووووووت فقط در مورد مموري sandisk مال من با اينها كه تو عكسه فرق ميكنه و آبي رنگه اما سرعتش خوبه (روي gta بدون پرش است)
    بهم كه ننداختن كه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

راستی God of War کی میاد؟؟؟
    تا آخر 2007 و سه ماه اول 2008
    بازم سلام...
    اول از همه از مطالب آموزنده و خوبتون ممنونم ...

ولی بازم چند تا سوال برام پیش اومده :
    کسی میدونه قیمت GPSش چنده؟ مثل دستگاه های پیشرفته کار میکنه یا فقط نقشه رو نشون میده ؟ اگه ممکنه یکم توضیح بدید .
    کسی هست قیمت memory stick high speed اصلی رو دقیقا داشته باشه؟
    خواهش میکنم خیلی مهمها !!!!....

GPSبا همون وای فای کار ميکنه. قيمتش حدود 50 تومان.
    معلوم نيست که خوب کار کنه يا نه. چون مثلا پی اس پی با اینترنت کمی مشکل داره و 25 درصد از سايت هارو بازی نميکنه يا نيمه بازی ميکنه.
    اونجوری که من از نمايندگی های مشهدی پرسيدم گفتن 2 گيگ 82 تومان و 4 گيگ 140 تومان. که البته خيلی زياده

pspsmilerامد
    تصحيح ميکنم PSP Slim

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •