سلام
من psp را از دبی خریدم آوردم به ایران و رفتم پایتخت update فریم ور امد و من زدم ورژنش به 3.52 اورجینال تبدیل شد حالا چطوری می تونم این فریم ور رو کپی خور کنم ایا downgrade برای این ورژن آمده است؟؟
سلام
من psp را از دبی خریدم آوردم به ایران و رفتم پایتخت update فریم ور امد و من زدم ورژنش به 3.52 اورجینال تبدیل شد حالا چطوری می تونم این فریم ور رو کپی خور کنم ایا downgrade برای این ورژن آمده است؟؟
آقا رسول بی زحمت آدرس نمایندگی سونی رو بدید و آیا مموری های اونا اصله؟؟
و اگه میشه فرق مموری اصل وتقلبی رو بگید.(اگه با عکس بشاه بهتره)
و آیا psp های جدید تو ایران اومده ؟ اگه هست این جدیده رو بگیرم بهتره یا همون قدیمیه؟؟
Last edited by pooria_k2; 07-09-2007 at 23:03.
آرنولد جان بی نهایت ممنونم.![]()
من از نمایندگی رم 2 گیگ قیمت کردم 35 تومن میگفت اصله ولی من مطمئن نیستم تازه از اون جالبتر westgame میده 25 تومن!!!!!!!!!
آقا رسول بیا و بی خیال این بریک شو اینقدر بریک بریک نکن psp ایت بریک میشه ها شما راست میگی![]()
سلام به همه دوستان نگران بريك شدن نباشيد چون تمتم پي اس پي هاي بريك شده درست ميشود
براي اين كار شما به اين وسايل نياز داريد
پي اس پي سالم باراي ساخت باطري و حافظه جهت فلش كردن دستگاهتون
حافظه نو (ترجيحا 256)
باطري نو
پي اس پي سالم رو به كامپيوتر وصل كنيد با باطري و حافظه اي كه ميخواهيد با آن فلش كنيد سپس اين برنامه رو بگيريد
سپس از مرحله اول تا مرحلي آخرشو انجام بديد به ترتيب با انجام اين مراحل شما يك مموري و يك باطري ساختين كه ميتونه تمام پي اس پي هاي بريك شده رو درست كندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين از مقايسه مموري تقلبي با اصل و توجه داشته باشيد كه اين مموري هاي هاي اسپيد ي كه به قيمت 25تومان در بازار هستن همگي تقلبي هستن مموري كه شما از نمايندگي ميگيري بايد به شكل مموري زير باشه .
در مورد ادرس هم بايد بهت بگم كه توي همون خياباني كه قبلا بهتون ادرس دادم همون سمت يه پاساژ هست (اسمشو دقيقا يادم نيست) كه بيشتر تلوزيون داره همون اوايل پاساژ يه تلوزيون فروشي هست كه نمايندگي سوني هست اونجا داره من خودم كل شيرازو گشتم تمام نمايندگي هارو رفتم تا ديدم اين يارو داره خيلي هم اتفاقي رفتم توي پاساژاصلا فكر نميكردم توي اين پاساژ نمايندگي سوني باشه.راستي اقا پوريا شما psp گرفتي ازكجا؟
درمورد اون psp جديد هم بايد بگم كه هنوز وارد ايران نشده بياد ايران قيمتش بايد چيزي حدود 450تا 500 تومان باشه شما همين قديميو بگير حال كن. راستي اقا پوريا شما اگه شيراز زندگي ميكني به من بگو چون قراره يه مسابقه راه بندازيم .
منم psp گرفتم !! ووووووووت فقط در مورد مموري sandisk مال من با اينها كه تو عكسه فرق ميكنه و آبي رنگه اما سرعتش خوبه (روي gta بدون پرش است)
بهم كه ننداختن كه ؟
تا آخر 2007 و سه ماه اول 2008راستی God of War کی میاد؟؟؟
بازم سلام...
اول از همه از مطالب آموزنده و خوبتون ممنونم ...
ولی بازم چند تا سوال برام پیش اومده :
کسی میدونه قیمت GPSش چنده؟ مثل دستگاه های پیشرفته کار میکنه یا فقط نقشه رو نشون میده ؟ اگه ممکنه یکم توضیح بدید .
کسی هست قیمت memory stick high speed اصلی رو دقیقا داشته باشه؟
خواهش میکنم خیلی مهمها !!!!....
GPSبا همون وای فای کار ميکنه. قيمتش حدود 50 تومان.
معلوم نيست که خوب کار کنه يا نه. چون مثلا پی اس پی با اینترنت کمی مشکل داره و 25 درصد از سايت هارو بازی نميکنه يا نيمه بازی ميکنه.
اونجوری که من از نمايندگی های مشهدی پرسيدم گفتن 2 گيگ 82 تومان و 4 گيگ 140 تومان. که البته خيلی زياده
تصحيح ميکنم PSP Slimpspsmilerامد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)