تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 222 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

اگه نباشه جاش خالی می مونه o.city's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    NORWAY

پيش فرض

سلام.نمیشه از توی این آدرس :
    C:\Documents and Settings\ali\My Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data

دفترچه Skirmish رو باز کنی و سرعت و پول بازی رو تغییر بدی؟آیا راه دیگه ای داره؟

--------------------------------------------------
    چند تا ترفند بذارین
    ------------------------------------------------
    من یه تراینر برای جنرال زرو ورژن 1.4 داشتم که با هر مودی کار می کرد.یه بار که بازی رو پاک کردم و دوباره نصبش کردم دیگه کار نکرد.هر کاری کردم کار نکرد.بازی رو دوباره نصب کردم بازم جواب نداد.چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بیخود بحث نکنید
    تا بمبشو نندازه نمیشه زدش...

اگه نباشه جاش خالی می مونه سیدعلی فلاح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهری که در آن ماه وصی خورشید است

پيش فرض

بیخود بحث نکنید
    تا بمبشو نندازه نمیشه زدش...

میشه با اون هلیکوپتر های لیزر usaخیلی راحت میترکه
    Last edited by سیدعلی فلاح; 03-02-2010 at 18:03.

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

C:\Documents and Settings\ali\My Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data

--------------------------------------------------
    چند تا ترفند بذارین
    ------------------------------------------------
    من یه تراینر برای جنرال زرو ورژن 1.4 داشتم که با هر مودی کار می کرد.یه بار که بازی رو پاک کردم و دوباره نصبش کردم دیگه کار نکرد.هر کاری کردم کار نکرد.بازی رو دوباره نصب کردم بازم جواب نداد.چی کار کنم؟
    تعقییر پول رو که یکبار گفتم و توضیح دادم برید یک چند صفحه قبل.... ولی بر ای اضا فه کردن سر عت منظور تو ن سر عت ادوات و نفر اته باید برید مکانی که بازی رو نصب کردید یک فایلی هست به نام INIZH.big این فایل رو با آموزش های که در آدرس وب سایتم در زیر دادم باز کنید و به پوشه Data\INI برید و در پوشه :INI وارد یک پوشه دیگه می شید به نام :Object در این پوشه هر تیم یک فایل با نام خودش داره اگه زبانتو ن خوب باشه می تونید در این پوشه او ن فا یلها رو باز کنید (با نرم افزار های که در وبلا گ دادم..) و ویر ایش دلخواهتو ن رو بکنید ....
    تر ینر های بازی اغلب باید در محیط بازی کپی بشند و در همونجا اجرا بشند و بعد برید تو بازی ....

چطور میشه برای تیم هوش تعریف کرد که مثل بز نگات نکنه و بهت حمله کنه ؟
    اضا فه کردن هوش مصنو عی به بازی خیلی کار سختیه و یکی از مشکلا ت من هم همینه او ن ار تشهای رو که به بازی اضا فه کردید رو فقط می تو نید خو دتو ن بر دارید و لی کا مپیو تر نمی تو نه او نها رو اجرا کنه ....
    باید بر ید تو نرم افزار WorldBuilder و از او نجا در قسمت :Skirmish باید تیمت رو معرفی کنی و بر اش بهترتیب شر و ع کنی بر ای هر سر باز هر تانک هر دفاع و هر ساختمون تعر یف کنی که در بازی چه رفتاری بکنند کار سختیه.....

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    NORWAY

پيش فرض

با این آدرس نمی شه این کار رو کرد؟
    -------------------------------
    شماره صفحه رو میشه بگید؟

داره خودمونی میشه mohamd reza akbar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

ایا میشه کاری کرد که تا یه خونه ای را میزنی بسازه همون لحظه اماده بشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    NORWAY

پيش فرض

[QUOTE=ufo-alien;4635258] بر ای اضا فه کردن سر عت منظور تو ن سر عت ادوات و نفر اته باید برید مکانی که بازی رو نصب کردید یک فایلی هست به نام INIZH.big این فایل رو با آموزش های که در آدرس وب سایتم در زیر دادم باز کنید و به پوشه Data\INI برید و در پوشه :INI وارد یک پوشه دیگه می شید به نام :Object در این پوشه هر تیم یک فایل با نام خودش داره اگه زبانتو ن خوب باشه می تونید در این پوشه او ن فا یلها رو باز کنید (با نرم افزار های که در وبلا گ دادم..) و ویر ایش دلخواهتو ن رو بکنید ....
    QUOTE]

سلام.نرم افزار finalbig و دانلود کردم ولی تا بازش می کنم میگه:

Failed to initialize 3DWrapper, only text display supported.

بعد که می ره تو نرم افزار تا یه فایل رو باز می کنه این خطا میاد:

FinalBIG Application has stopped working

بعد بسته میشه.

داره خودمونی میشه H&H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-ستارخان

پيش فرض

من با جیپ های لیزری امتحان کردم ولی تا بمبش رونندازه یا دور نزنه نمی ترکه ؟
    منم نگفتم اولش میزنه گفتم بهترین روشه چون بعدش حتما میزنه. شما که اینقدر دوست داری لایه ای بسازی اگه با یکی دیگه تو اینترنت بازی کنی می خورنت چون هزینه دادی روی دفاعت تازه اگه حریفت آمریکای سوپر باشه اهوراهاش چهار تا بمب ول بدن تو دفاعت فاتحه کل دفاعت خوندست چون انفجارش رو اطرافشم تاثیر میزاره اینو که دیگه باید بدونی. بعدشم شروع میکنه خونه هاتو بیاره پایین. این کاری که شما میگی اولا باید هزینه زیادی خرجش کنی دوما فقط وفقط اگه جواب بده رو خود کامپیوتر جواب میده به خاطر هوش مصنوعی کمش.به نظر من اگه حریفتون یکی از ژنرال های آمریکاست (به جز لیزر) باید چین اینفینتری رو ورداری و سو سوت دخلشون رو بیاری اگرم حریفتون آمریکا لیزره خوراکش یکی از جی ال آ ها هستش مخصوصا دمول که سریع کارشو تموم کنی.

9. این کاربر از H&H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سیدعلی فلاح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهری که در آن ماه وصی خورشید است

پيش فرض

منم نگفتم اولش میزنه گفتم بهترین روشه چون بعدش حتما میزنه. شما که اینقدر دوست داری لایه ای بسازی اگه با یکی دیگه تو اینترنت بازی کنی می خورنت چون هزینه دادی روی دفاعت تازه اگه حریفت آمریکای سوپر باشه اهوراهاش چهار تا بمب ول بدن تو دفاعت فاتحه کل دفاعت خوندست چون انفجارش رو اطرافشم تاثیر میزاره اینو که دیگه باید بدونی. بعدشم شروع میکنه خونه هاتو بیاره پایین. این کاری که شما میگی اولا باید هزینه زیادی خرجش کنی دوما فقط وفقط اگه جواب بده رو خود کامپیوتر جواب میده به خاطر هوش مصنوعی کمش.به نظر من اگه حریفتون یکی از ژنرال های آمریکاست (به جز لیزر) باید چین اینفینتری رو ورداری و سو سوت دخلشون رو بیاری اگرم حریفتون آمریکا لیزره خوراکش یکی از جی ال آ ها هستش مخصوصا دمول که سریع کارشو تموم کنی.

من به شخصه برای اهورا از اون هلیکوپتر های لیزری میسازم که قبل از این که بمبش رو بندازهاهورا رو میزنه چون پرسیده بودن با کدوم دفاعی میشه زد اینو گفتم ولی جیپ های ضد هوایی هم خوبند

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

با این آدرس نمی شه این کار رو کرد؟
    -------------------------------
    شماره صفحه رو میشه بگید؟
    نه دو ست گرامی

بر ای اضا فه کردن پول بصور تد لخواه برید به این ادرس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[QUOTE=o.city;4635641]
    بر ای اضا فه کردن سر عت منظور تو ن سر عت ادوات و نفر اته باید برید مکانی که بازی رو نصب کردید یک فایلی هست به نام INIZH.big این فایل رو با آموزش های که در آدرس وب سایتم در زیر دادم باز کنید و به پوشه Data\INI برید و در پوشه :INI وارد یک پوشه دیگه می شید به نام :Object در این پوشه هر تیم یک فایل با نام خودش داره اگه زبانتو ن خوب باشه می تونید در این پوشه او ن فا یلها رو باز کنید (با نرم افزار های که در وبلا گ دادم..) و ویر ایش دلخواهتو ن رو بکنید ....
    QUOTE]

سلام.نرم افزار finalbig و دانلود کردم ولی تا بازش می کنم میگه:

Failed to initialize 3DWrapper, only text display supported.

بعد که می ره تو نرم افزار تا یه فایل رو باز می کنه این خطا میاد:

FinalBIG Application has stopped working

بعد بسته میشه.
    مشکل اینه که شما باید حتما فایل های big رو با این نرم افزار باز کنی این نرم افزار نصبی نیست ...
    و بعد با نرم افزار :Edit ini او نها رو ویر ایش کنی در فا یلهای big کلی فایل با پسوند ini در پوشه data وجود داره که اون چیزی که شما می خواهید درون او نه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •