تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 130 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

آقا توروخدا یکی کمکم کنه . آخه من نمی خوام صدای بلندگوی گوشیم رو زیاد کنم . توروخدا یکی برام کامل توضیح بده که من اگر
    بخوام فقط منوی فلش اضافه کنم باید چیکار کنم . توروخدا یکی به من کامل کامل توضیح بده . آقا حمید دستتونو می بوسم اگه یه کمک درست و حسابی کنید .

لطفا به من توضیح بدید که اون آدرسی که گفتید منوی فلش رو اونجا آپلود کنیم (tpa/preset/...) اصلا کجا هست . با فار اونرو کجا میشه پیدا کرد .؟؟؟
    کاری نداره که شما هر فایل فلش (swf) رو با هر برنامه ای که خواستید (far -XS-setool) توی آدرس tpa\preset\system\desktop\flash آپلود کن .
    با هر کدوم از برنامه ها کار می کنی اگر نتونستی نفوذ کنی بگو کامل برات توضیح بدم.
    به همین سادگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلا م خدمت مديران محترم
    من خواستم صداي w810 را افزايش دهم تمام مراحل به خوبي رفت حالا كه گوشي رو روشن ميكنم وقتي به قسمت فون مي رم سيم كارتو نميشناسه و وقتي به قسمت پلير مي رم گوشي هنگ مي كنه لطفا بگين من جيكار كنم
    اول يه فايل يلش رو به موبايل زدم تا خاموش بشه بعد با فار تغييرات رو اعمال كردم بعد از فار خارج شدم ويك فايل 21مگي رو به گوشي زدم كه دوباره روشن بشه ولي اين مشكل ايجاد شده من بايد چكار كنم؟
    لطفا راهنماييم كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام منم دقيقا مشكل دوستمون تو چند صفحه قبل رو دارم!!!!
    فريم رو من R4CE012(از تو خود گوشي هم چك كردم) ولي تو فايل ريستوري كه آقا حميد گزاشتن همچين ريستوري با اين نام نيست!!!!!! منم گفتم احتمالا W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn.rest.mbn
    اينو بايد انتخاب كنم و اين كارو كردم بعد فلش بعد ديگه گوشيم روشن نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!
    مرحله آخ( ريستور كردن )2 بار ديگه با 2 تا ريستوره ديگه ي موجود در پوشه ريستور انجام دادم ولي بازم روشن نشد؟؟؟
    تورو خدا يكي به دادم برسه!!!!!
    دمتون گرم

در آغاز فعالیت datamedia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

در حال حاضر من هم از آکوستيک 1.6 استفاده ميکنم الان حدوده 1 ماهي ميشه که دارم از صداش لذت ميبرم ، در ضمن گوشي من w810 چنجي هم بود که با phone xs حدود 1:50 هکش کردم .

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام منم دقيقا مشكل دوستمون تو چند صفحه قبل رو دارم!!!!
    فريم رو من R4CE012(از تو خود گوشي هم چك كردم) ولي تو فايل ريستوري كه آقا حميد گزاشتن همچين ريستوري با اين نام نيست!!!!!! منم گفتم احتمالا W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn.rest.mbn
    اينو بايد انتخاب كنم و اين كارو كردم بعد فلش بعد ديگه گوشيم روشن نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!
    مرحله آخ( ريستور كردن )2 بار ديگه با 2 تا ريستوره ديگه ي موجود در پوشه ريستور انجام دادم ولي بازم روشن نشد؟؟؟
    تورو خدا يكي به دادم برسه!!!!!
    دمتون گرم
    بیا اینم کل ریستور کل فریمور ها برای w810 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در حال حاضر من هم از آکوستيک 1.6 استفاده ميکنم الان حدوده 1 ماهي ميشه که دارم از صداش لذت ميبرم ، در ضمن گوشي من w810 چنجي هم بود که با phone xs حدود 1:50 هکش کردم .
    آفرین....بعضی اوقات هم با دوستات کل کل کن تا چششون در آد !

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلا م خدمت مديران محترم
    من خواستم صداي w810 را افزايش دهم تمام مراحل به خوبي رفت حالا كه گوشي رو روشن ميكنم وقتي به قسمت فون مي رم سيم كارتو نميشناسه و وقتي به قسمت پلير مي رم گوشي هنگ مي كنه لطفا بگين من جيكار كنم
    اول يه فايل يلش رو به موبايل زدم تا خاموش بشه بعد با فار تغييرات رو اعمال كردم بعد از فار خارج شدم ويك فايل 21مگي رو به گوشي زدم كه دوباره روشن بشه ولي اين مشكل ايجاد شده من بايد چكار كنم؟
    لطفا راهنماييم كنيد
    گوشی شما رجیستر چنج شده بوده . باید فایل ریستور رو فلش میکردی که نکردی و عوضش کل main رو فلش کردی حالا گوشی تو سردرگمی مونده....2 راه داری :

1: گوشی رو ببری بیرون سریالشو واست درست کنند که بشه سریال اصلی و این مشکلات واست پیش نیاد

2: یه پچ بچه ها پیدا کردند که مانع چک کردن سریال توسط گوشی میشه اونو نصب کنب درست میشه ...باید تو کلوپ پچ دنبالش بگردی..با se tool lite 2 باید نصب کنی....

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

14

آقا حميد ممنون.
    ميشه بيشتر كمك كنيد من گوشيم سريال چنج شده بود و با آموزش صفحه اول قدم به قدم پيش رفتم(far+Xs)ِ ولي همونطور كه گفتم اون مشكل برام پيش اومد!!(فك ميكردم ديگه سريال چنج و اصلي نداريم)
    حالا الان من بايد از اول دوباره با فار شرو كنم يا فقط با xs ؟ يعني الان اين فايل ريستوري كه شما داديو دوباره از طريق xs فلش كنم؟
    (يه سوال ديگه : اين بخاطر چنج بودن نيست)
    يه دنيا ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا حميد نوكرتم خيلي با مرامي درست شد با اين ريستوري كه دادي......
    فقط يه سوال فريم ور من ظاهرا خوب نيست( R4ce012) و پچ و.... باسش كمه به نظر شما بايد فريم ورمو تغيير بدم يا لازم نيست؟؟
    در ضمن ممنون ميشم آكوستيك 1.6 رو بزارين....آيا با 1.2 يي كه من الان نصب كرم فرق چنداني داره؟؟
    خيلي مخلصيم

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

از همگی خیلی خیلی ممنون . به خصوص pouria و sajadblog . بالاخره انجام دادم . خیلی چهره گوشیم خوشگل شده . خیلی ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

حمید جون اگر می تونی آموزش تبدیل گوشی K750 CID49 رو به w800 بده .
    باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •