تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 149 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1489

نام تاپيک: برنامه هاي قابل نصب بر روي Motorola V3X

داره خودمونی میشه only_V3X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Central Bank of Iran

پيش فرض

1. عالیه
    2عیبی نداره ولی باید یه iconi به نام short cut باشه که بشه از اونجا اون منو رو حذف کرد
    3.در این مورد اطلاعات ندارم
    4.اره البته یادت باشه که باید دقیقا مثل اموزش عمل بشه وگرنه صدا خرخر میکنه volume=2 باشه حتما
    سلام دوست عزیز ؛ دیشب دفترچه راهنماشو می خوندم ؛ یهو دیدم نوشته : در گوشیهای ارائه شده توسط شرکت ما (شرکت orange که خراب شه ایشالا ) ممکنه تو صفحه اول یه منوی عمودی وجود داشته باشه ؛ اگه بخواین اونو غیر فعال کنین باید به مسیر زیر برید و اون رو off کنین :
    main menu --->settings--->personalise---> home Screen ---> headlines ---> on/off
    باورت میشه که تا home screen پیش رفتم ولی اونجا گزینه ای به نام headlines نداشت که بخوام تغییرش بدم !!؟؟؟؟ اعصابم به هم ریخته از دست این منوی مزاحم .
    حالا هم اگه محبت کنی و دوتا مورد رو برام بگی :
    1 آدرس یه پست که توش نحوه افزایش صدای وی تری ایکسو به طور کامل و واضح گفته باشه (چون یوخده مبتدیم میترسم کار دست خودم بدم) ؛ ضمنا وقتی میگن همه ی ولومها روی عدد 2 تنظیم شه ؛ منظور چن تا ولوم غیر اون ولوم اصلی ring tone هست؟ میشه نام ببری؟؟
    2 آدرس یه پست رو که به طور واضح و کامل نحوه فلش کردن وی تری ایکسو گفته باشه .
    بی نهایت ممنونم از راهنماییهات ؛ جبران کنم ایشالا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز ؛ دیشب دفترچه راهنماشو می خوندم ؛ یهو دیدم نوشته : در گوشیهای ارائه شده توسط شرکت ما (شرکت orange که خراب شه ایشالا ) ممکنه تو صفحه اول یه منوی عمودی وجود داشته باشه ؛ اگه بخواین اونو غیر فعال کنین باید به مسیر زیر برید و اون رو off کنین :
    main menu --->settings--->personalise---> home Screen ---> headlines ---> on/off
    باورت میشه که تا home screen پیش رفتم ولی اونجا گزینه ای به نام headlines نداشت که بخوام تغییرش بدم !!؟؟؟؟ اعصابم به هم ریخته از دست این منوی مزاحم .
    حالا هم اگه محبت کنی و دوتا مورد رو برام بگی :
    1 آدرس یه پست که توش نحوه افزایش صدای وی تری ایکسو به طور کامل و واضح گفته باشه (چون یوخده مبتدیم میترسم کار دست خودم بدم) ؛ ضمنا وقتی میگن همه ی ولومها روی عدد 2 تنظیم شه ؛ منظور چن تا ولوم غیر اون ولوم اصلی ring tone هست؟ میشه نام ببری؟؟
    2 آدرس یه پست رو که به طور واضح و کامل نحوه فلش کردن وی تری ایکسو گفته باشه .
    بی نهایت ممنونم از راهنماییهات ؛ جبران کنم ایشالا
    سلام دوست عزیز عجب ها مگه میشه که تو اون این گزینه نباشه واقعا عجیبه
    1.تو همین کلوپ اموزشش هست ولی خوب چون اون لینک ها قدیمیه باید بری دنبال فایلاش بگردی پس واسط لینکه اون سایت رو میفرستم اونجا اموزششم هست (پیام های خصوصی رو چک کن)
    2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by anti_girl; 06-10-2007 at 13:32.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Central Bank of Iran

پيش فرض

سلام دوست عزیز عجب ها مگه میشه که تو اون این گزینه نباشه واقعا عجیبه
    1.تو همین کلوپ اموزشش هست ولی خوب چون اون لینک ها قدیمیه باید بری دنبال فایلاش بگردی پس واسط لینکه اون سایت رو میفرستم اونجا اموزششم هست (پیام های خصوصی رو چک کن)
    2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فعلا دور ما دور بدشانسیه !!!!! پیامهای خصوصیتونو چک کنین لطفا
    بازم ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز پیش میاد دیگه زیاد نگران نباش و خودتو ناراحت نکن

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

corvette عزیز واسه غوندن پسوند mp4 با خیلی از نرم افزارها امتحان کردم نشد در ضمن یک مانستر پک دیگه بده این یکی رو نمیتونم دانلود کنم تقریبا تا 81% میره بدش دیگه قاطی میکنه و بالاتر نمیره
    خوب عزیز mp4 رو nokia multimedia player 1.1 میخونه.

چرا از 4shared هم نتونستی. یعنی dc میشی یا ... اگر dc میشی یه زمانی را انتخاب کن که سرورت خلوت

باشه.
    corvette عزیز یه نگاه بنداز به این مانستر پک نظرتو بگو به نظره من که بد نیست چون با اون یکی مشکل پیدا کردم میخوام اینو دانلود کنم
    خوبه ،کاره این Heartless حرف نداره، اگر میتونی دانلودش کن. فقط ماله 6.8.2 هستش!
    Last edited by Corvette; 07-10-2007 at 02:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بردمش علاءالدین و بین اونهمه مغازه فقط یه نفر فهمید و گفت این یه فلش مربوط به شرکت orange هست و فقط در صورت فلش کردن گوشی از بین میره . البته نمی دونم درست گفت یا نه .
    آقا ممنون میشم یاری کنی ؛
    راستی یه سوال : من تو جعبه ی گوشیم cd ندیدم ؛ از فروشنده هم پرسیدم گفت سی دی نداره ؛ درسته؟؟؟
    قربانت ......
    منم با نظره فروشنده موافقم. اگر بشه ورش داشت از منویه personalise باید بشه!!

ضمنا نمیدونم مشکل چیه اما تو main menu ی من ؛ آیکنی به اسم tools نیست
    تو یه سایت معرفی گوشیهی موتورولا خوندم که این گوشی فایلای WMV رو میخونه ؛ اگه اینجوریه پس چرا چندین فایل با این پسوند ریختم و نخوند؟؟؟؟
    ؛ آیا تو این قضیه افزایش صدا واقعا صدا افزایش قابل توجه داره ؟؟؟ آیا از کیفیت صدا چیزی کم نمیشه؟
    اگر همه جا رو گشتین حتما نیست دیگه. ممکنه همچین موردی. مربوط به ورژنه فلشتون میشه. یعنی

alarm clock,calculator,... رو ندارین!!

wmv نمی خونه wma رو میخونه.

بله افزایشه کاملا محسوسی داره.

آیا ممکنه با مستر ریست کردن گوشی از شر این منوی مزاحم خلاص شم؟؟؟؟؟
    نه فکر نمیکنم.

ضمنا وقتی میگن همه ی ولومها روی عدد 2 تنظیم شه ؛ منظور چن تا ولوم غیر اون ولوم اصلی ring tone هست؟ میشه نام ببری؟؟
    ولومه player., ring tone, صدایه گوشی در هنگامه مکالمه. صدایه آیفون.

آموزشه فلش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Corvette; 07-10-2007 at 02:40.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Central Bank of Iran

پيش فرض

دوتا سوال دیگه !
    فقط جون من نگین این پسره هم ما رو کشت بااین گوشیش !!!!
    1 آقا من گوشیمو که خاموش و روشن می کنم همه ی sms هام (اعم از inbox و outbox و draft و ...) پاک میشه !!!
    چطور همچین چیزی ممکنه بچه ها؟؟؟؟
    2 music player مو که روشن می کنم یه کم فکر میکنه (loading) بعدشم ارور میده و میگه :
    application error Y an error has occurred . please try again
    میدونم هیچ اطلاعات کاملی درمورد این مشکلم ندادم ؛ ولی فقط میپرسم آیا ممکنه فروشنده یا شرکت گارانتی کنندش کاری برام انجام بدن؟؟؟
    کیست مرا یاری کند؟!
    Last edited by only_V3X; 07-10-2007 at 10:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1.در مورد مشکل اول باید بگم تقریبا همه ما همین مشکل رو داریم
    2. فکر کنم mp3 player گوشی باشه اما خوب چرا شما playe list درست نمیکنی همون کار رو واسط انجام میده

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Central Bank of Iran

پيش فرض

1.در مورد مشکل اول باید بگم تقریبا همه ما همین مشکل رو داریم
    2. فکر کنم mp3 player گوشی باشه اما خوب چرا شما playe list درست نمیکنی همون کار رو واسط انجام میده
    ای بابا
    حدس میزدم مشکل از گوشی باشه نه تنظیمات
    راه حلی هم که نیست
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوتا سوال دیگه !
    فقط جون من نگین این پسره هم ما رو کشت بااین گوشیش !!!!
    1 آقا من گوشیمو که خاموش و روشن می کنم همه ی sms هام (اعم از inbox و outbox و draft و ...) پاک میشه !!!
    چطور همچین چیزی ممکنه بچه ها؟؟؟؟
    2 music player مو که روشن می کنم یه کم فکر میکنه (loading) بعدشم ارور میده و میگه :
    application error Y an error has occurred . please try again
    میدونم هیچ اطلاعات کاملی درمورد این مشکلم ندادم ؛ ولی فقط میپرسم آیا ممکنه فروشنده یا شرکت گارانتی کنندش کاری برام انجام بدن؟؟؟
    کیست مرا یاری کند؟!
    1.نباید پاک بشه. یه سر به setup هایه inbox , outbox بزن. در غیر این صورت مشکل از سیستم عامله

گوشیت هست.

2.باید ایراد از نرم افزار باشه با کدوم player این مشکلو داری؟؟!

مشکلاته شما ظاهرا نرم افزاری هستند با یه فلش حل شدنی هستند.

ممکنه اونا برات این مارو انجام بدن عزیز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •