تکراری شد
امیدوارم توی این سال پی سی ورد این مشکلات سرورشم حل کنه. ارسال پست دیره؛ توش تکرار پیش میاد و غیره
تکراری شد
امیدوارم توی این سال پی سی ورد این مشکلات سرورشم حل کنه. ارسال پست دیره؛ توش تکرار پیش میاد و غیره
Last edited by ak313; 21-03-2015 at 00:42.
مدت زمان اعتباری که Ecare نشون میده با چیزی که کد نشون میده تناقض داره و برای بنده چیزی که کد نشون میده صحیحه. بسته 20 گیگ 1 ماهه قبلی بنده 94/1/1 تموم میشده که با خرید بسته نوروزی شده 94/1/16 با حجم 70 گیگ که درسته.
شما اولش میگفتی همچین چیزی امکان نداره و زمان و حجم با بسته قبلی جمع نمیشه الان میگی ارزش نداره!
نیازی نیست کسی که بلند مدت داره تست کنه چون قبلا" هم عرض کردم که بسته نوروزی فقط با بسته های کوتاه مدت جمع میشه.
من قبلا درباره بسته های بلند مدت اظهار نظر کرده بودم که قضیش ظاهرا فرق می کنه و اطلاعات صفحه حساب شما هم چیز دیگری نشون می داد.
Last edited by ak313; 21-03-2015 at 01:48.
نه مثل اینکه امسال واقعا ایرانشل سیستمهاش رو بروز کرده. نه افت سرعتی هست و نه مشکل تاخیر ارسال پیامکها
به افتخار دولت روحانینه دولت ترویج گدایی ..
![]()
دوستان من سال پیش ۲۹ اسفند ساعت ۱۰شب یدونه بسته نامحدود یک روزه فعال کردم . . .
تاریخ پایان بسته رو نوشته ۲ فروردین ولی ساعت ننوشته!
هیچ راهی وجود نداره که بشه فهمید ۲ تا ۸ صبح روز دوم فروردین به طور کامل شامل بسته میشه یا نه؟!
میترسم بزارم دانلود وسط کار زمان بسته تموم بشه و از بسته اصلی (سه ماهه) کسر کنه . . .
هرچی سرعت بالاتر باشه مصرف ترافیک بیشتر میشه ... سرویس 20مگ ماهینانه 4گیگ چه ارزشی داره؟ با یک روز وبرگردی تمام میشه... تجدید نظر تو هزینه ترافیک خیلی بهتره
جشنواره نوروز ایرانسلی
* بسته پیام کوتاه نامحدود (داخل شبکه) 1.000 تومان
* اعتبار هدیه مکالمه (داخل شبکه) یک روزه با هر بار شارژ به اندازه مقدار شارژ وارد شده
* بسته های ترکیبی نوروزی
و...
اطلاعات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد دستوری جشنواره: #310*
* این جشنواره صرفا برای مشترکین اعتباری است.
دزفول
![]()
Last edited by arash59b; 21-03-2015 at 14:42.
لطفا یه عکس از دانلود منجر بزار
الان شما 4 مگ در ثانیه دانلود داری؟ میتونی ساعتی 14 گیگ بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)