مشکل کریو من حل شد..گویا پاشونو رو از سیم برداشتن....![]()
مشکل کریو من حل شد..گویا پاشونو رو از سیم برداشتن....![]()
آره ولی توی پکت ها هیچ اطلاعاتی نیستش که نشون بده هر پکتی مال کدوم کانکشنه... البته از رو پورتش میشه یه کارایی کرد....شاید این قسمت پست رو یه کم تغییر بدم منظورم رو بهتر توضیح بدم...
دقیقاً!! این نشون میده مشکل از ISP هستش و واسه همینم ما این تاپیک رو درست کردیم...البته من همونطور که گفتم فکر میکنم این یه اشکال توی ISP های ایران هستش و نباید اینطور باشه(دلیلی نداره).... کلا تو خارج این دانلود منیجرای چند کانکشنه زیاد مد نیستش...
به عنوان روش دوم تست همین رو معرفی کردم... فعلاً دنبال یه سری سرور خوبم که معرفیشون کنم
فکر میکنم دلیلش این باشه که توی ISPها سرعت تک کانکشن سرورای ایرانی معمولاً خیلی خوبه... که این هم به نظر من یه کم عجیبه...
من توی پست اول گفتم که توی مطالبی که گفتم ممکنه اشتباهی باشه(البته همینجوری الکی ندونسته هم یه چیزی نگفتم....) و کلاً یکی از اهداف این تاپیک همینه که در مورد این مسائل بحث کنیم...
-----------------
*ویرایش:
در این مورد یه سری مطالب جدید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک اضافه کردم.....
Last edited by netstat; 11-03-2014 at 21:59.
ممنون مشکل با تغییر پورت رفع شد .
این یکی دو روزی که نبودم جواب بدم رفته بودم داشتم تلافی این یکی دو هفته رو در میوردم
فیس بوغ و... رو میگمافکر بد نکنید
![]()
اره از دیشب ساعت 3 بامداد
پینگ با سرورهای ایرانی 600 !
تبریک به وزیر ارتباطات دولت تدبیر و امید.
2 روز دیگه دانلود تموم میشه
![]()
آیا مراکز مخابراتی که سرویس نامحدود میدن شامل کاهش قیمت (20 درصد) میشه؟
اینترنت دوباره ترکیده چند روزه
سرورای داخلی تایم اوت شدیدی میدن و هر چند دقیقه پینگشون میشه 1600 :|
بعضی سایتا ناجور نشون داده میشه .
البته مخابرات شهرستان .
مثلا IMDB رو بعضی اوقات ناحور ماد بالا .
برا کسی اتفاق افتاده ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)