جهت اطلاعتون بگم که این قضیه ی نهایت 2 مگ برای فیبر نوری رو مخابرات توی همه ی استان ها اجرا میکنه
اسپم شد شرمنده![]()
جهت اطلاعتون بگم که این قضیه ی نهایت 2 مگ برای فیبر نوری رو مخابرات توی همه ی استان ها اجرا میکنه
اسپم شد شرمنده![]()
شمام دلتون خوشه ها شکایت کنیم به چه درد می خوره شکایت وقتی از بالا دستور دارن؟؟ اون زمان که دولت بروبیایی داشت و از پول نفت جیبش پر بود اینترنت درست و حسابی نداشتیم الان که تازه نه پول نفتی هست و نه جیب پری ، تازه کسری بودجه هم که دارن اونوقت شما انتظار داری بیان اینترنت با قیمت ارزون بدن و سرویسای نامحدود بزارن و سرعت رو بیشتر از دو مگ بکنن و اینا؟؟؟ اینا همین طوریشم موندن چی کار کنن دارن کم میارن از کجا حقوق کارمنداشونو بدن خلاصه دولت گفته خودتون یه گلی به سرتون بگیرین و خرج خودتونو دربیارین اینام هر جور توان داشته باشن تو پاچه خلق الله می کنن حالا شمام هر چقدر میخواین شکایت کنین ببینم به جایی بر می خوره یا نه.
آقا نیست کف دستی که مو نداره شما هی بگو بکن.
یکی از استان ها رو مثال بزن شما !
همین الان توی باقی استان ها , بچه ها با اینکه فیبر نوری هستن هم از خود مخابرات میتونن سرویس بگیرن و هم از سایز شرکت ها .
الان قیــمت 1 تا 5 گیگ چقدره ؟ اینجوری که محاسبه کردم میشه 3800 ! مگه نباید 3600 باشه ؟ تو تعرفه های پی دی اف شون هم زدن !
از 10 گیگ به بعد چقدر میشه ؟!
درود بر همه.
توضیحات مفیدی بود دوست عزیز.
این مشخصات خطه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حروم لقمه ها برای توجیه دزدی و کم فروشی به هر بهانه واهی و غیر علمی متوسل میشن تا آدمو دَک کنن.
تقاضای ریست پورتو دادم. یه ساعت بعد از شماره 7262222 زنگ زد یه آقایی پرسید مشکل چیه و گفتم که این سرویس با سرویس 128 که قبلن داشتم و 34 تومن پولش بوده هیچ فرقی نداره!! گفت باشه ریست میکنم... حالا کرده یا نکرده خدا میدونه. اما هیچ فرقی نکرد.
شکایت به ارتباط رادیویی در راس اموره. این مخابرات فکسنی خراسان رضوی که از طراحی وب سایتش میشه فهمید دست چه گاگولاییه، بلخره با فشار ما و ممانست کله پا میشه.
ای کاش ما هم مثه بقیه جوونای دنیا (نه اروپا و آمریکاها، همین تونس و ترکیه و بحرین!!) برای گرفتن حقمون یه اپسیلن اتحاد و غیرت داشتیم که لاقل حقمونو بگیریم...
آقا مشکل از مخابراته.
اینترنت قبلیه شما 128 بوده و با همین سرعت هم پهنای باند شمارو بستن ولی وقتی شما شدید طلایی تغییرش ندادن.
من دارم این حرف از روی1020 کیلوبیت خططون میگن.
فکر کنم دانلود شما از 120 بالا تر نرفته باشه اگر درست میگم که باید با مخابرات تماس بگیری و بهشون بگی این اطلاعات خط منه.اگر بیشتر از این بستین چرا اینجا اینارو نوشته.
البته شبا که مردن یکم بهتره البته اینا بعضی وقتا هم با هم دعوا می کنند اما یکم کار راه میندازن
تماس بگیر وبگو این اطلاعات خطه منه.کوتاه نیا وبا چندتا اپراتور صحبت کن.آخر باید یکی از اینا به گوه نت خبر بده.باید از پشت تلفن بره و به گوه نت بگه و پاشه بیاد
این نامردا خودشون می دونن.بهم میگفتن اگر تازه طرحتون تغییر دادید که طبیعیه.اگر تازه نتغییر دادید بگید که به گوه نت علام کنیم تا خططون درست کنه.
منو در جریان بزار.با شماره ی 8413535 تماس میگیری دیگه!/؟؟
مودمت خیلی قدیمیه نه؟1!؟!!؟!
Last edited by aabrahim; 07-04-2014 at 23:08.
شما شدیدا پیگیری کن چون باید خطت روی 2 یا 3 مگ بسته بشه.![]()
دوستان مخابرات آخر گوشاد بازیه
ساعت یک ربع به 9 زنگ زدم میگم من روند کار بلدم برو به سرپرست گلدنت بگو شکایت من چی شد.
آخر راضی شده رفته بعد میاد میگه اینا 10 به بعد میان
10:30 زنگ زدم میگه سرپرست گلدنت رفته برای استراحت
خداوکیلی اونجا دبی نیست.
الآن من وقتی زنگ میزنم می تونم صدای تلفن مون زیاد کنم.کامل صدارو میده اینور.می شنوم به هم چی میگن.بعد رفته از بزرگترش پرسیده به این چی بگم(یعنی به من)بعد میاد میگه نمی شه کاری کرد.شما در دست پیگیری هستید. من:؟؟؟؟؟؟؟؟
همین جور که تاره زمان می گذره اینا بدتر جواب می دن.اولا میگفتن بله مشکل از ماست.بعد گفتن تا 16 بعدشم حداقل یه امیدی میدادن ولی بازم کم بود
ولی امروز صبح گفت نمی شه کاری کرد.
من موندم چی بگم.از صداقتشون تشکر کردم فقط
منم همین مشکل دارم. شما کدوم منطقه هستی؟
سلام من دیشب چند تا فایل گذاشتم برای دانلود الان نرم افزار dumeter رو نگاه کردم میبینم تو ساعت اول یک گیگ دانلود داشته که نشون میده سرعت دیشب خوب بوده البته چون فایلام کم بود تو ساعت 2 باقیمونده فایل دانلود شده و خاموش شده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)