من برگه ی سبزم اومده ولی توش زده 90 روز اضافه خدمت. من تابستان فارق التحصیل شدم. چیکار کنم؟
من برگه ی سبزم اومده ولی توش زده 90 روز اضافه خدمت. من تابستان فارق التحصیل شدم. چیکار کنم؟
به هر صورت میدونی چه کسانی سود میبرن توی خدمت؟
کسانی که در دانشکده های تربیت معلم تحصیل میکنن چون امریه صد درصد و شغل صددرصدی و... دارن
برو حوزه نظام وظیفه اصل مدرک تحصیلیت رو هم ببر که مشخصه چه تاریخی فارغ التحصیل شدی تا برات درستش کنن.
1-این ضلالت که شما نوشتی به معنی گمراهیه.فکر کنم منظورت ذلالت بود.
2- من هر روز 120 کیلومتر تا محل خدمتم میرم و میام ولی احساس ذلالت نمی کنم. خلاصه سعی کن باهاش کنار بیای و عادت کنی
کسی که هدف داشته باشه ... به هر صورت کنار میاد باهاش
البته خودم هم بخشی خدمت نمیکنم که بخوام کاری دور از شخصیت انسانی انجام بدم ولی در کل میگم خدمت... همش گمراهیه![]()
سلام
مجدد اومدم
آقایون با هزار بدبختی پی گیر امریه شدم.
حالا سوالم اینه که می خوام از قانون تعجیل استفاده کنم واسه اسفند ماه امسال.آخه میتونم تا تاریخ93.2.1 نرم سربازی.
اگه یادتون باشه اعزامی 8.1امسال بلودم خلاصه واسه همین میخوام تعجیل رو استفاده کنم شما ها میدونین چی کا کنم ممنون
داداش من پست ها قبلی شما رو خوندم اصلا نگرفتم چی شد ؟!
شما گویا دفترچه رو پست کردی افتادی صفر یک برج 8 تا اینجا درست بعدش مگه الان برج هشت نیست اینجا چیکار میکنی
بعدش گفتین تا تاریخ 1.2.93 میتونید نرید سربازی ؟!؟؟ بر چه اساسی ؟
الان شما که دفترچه ارسال کردی تاریخ اعزامت افتاده چندم ؟؟
همونطور که دوستمون هم گفت من خودم این رو دیدم، بحث دانشگاه و اینا هم نیست من خودم آشنا داشتم، خودشون به من نشون دادن که قبل تو 2 تا برق رو دادیم به شهرستان (خبر نداشتن ما قراره بریم) و الان برق رو سیستم قبول نمیکنه. (نوشته بود غیر مجاز)
ولی گفت از 3 ظرفیت کامپیوتر هیچ کدوم پر نشده و اولین کسی که بیاد رو میزنم به سیستم. کلا هم 10-15 نفر برای دی ماه پذیرش لیسانس داشتن.
جریان هم مربوط به اواخر مهر هست.
البته بگذریم که من الان کلا بیخیال سپاه شدم و روی ارتش کار میکنم.
این قانون کاهش مرخصی ها هر جا داره یه جور اجرا میشه
برادر من در راهور تهران خدمت میکنه
میگه اینجا فقط واسه کسایی که از نیمه دوم امسال اعزام شدند مرخصی یکروزه !
lمن با دوستان که تماس گرفتم گویا برای همه شده یک و نیم روز البته برای افراد بومی
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)