تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1129 از 1291 اولاول ... 129629102910791119112511261127112811291130113111321133113911791229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,281 به 11,290 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دقیقا من هم ۲ مگ ایرانسل داشتم سرعت دانلود و بروزینگ و پینگ افتضاح ولی با این فرق که اگر بیشتر از ۵ ۶ مگابایت دانلود میکردم کانکشن قطع میشد و دوباره وصل میشد
    به هر حال گفتم اطلاع بدم تصمیم با شماست

نه من که شرکت ندارم یکی از دوستانم ۳ سال پیش برام نامه داد ولی یکی تو فروم همسایه هست پست میزد که از این کارها میکنه برات پخ میکنم

یعنی از این مدارک هیچکدام را ندارید؟

• دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی و یا گواهی اشتغال به تحصیل
    • کارت نظام پزشکی یا نظام مهندسی
    • پروانه وکالت
    • کارت بازرگانی
    • کارت خبرنگاری معتبر
    • حکم یا کارت هیأت علمی (ویژه اساتید دانشگاه و اعضای هیأت علمی)
    • تصویر روزنامه رسمی (برای شرکت ها و سازمان های غیردولتی)
    • جواز کسب معتبر
    • معرفی نامه از ادارات و ارگان های دولتی و یا شرکت های ثبت شده جهت دریافت اینترنت پرسرعت
      • نامه ی سربرگ دار ممهور شده ......... جهت معرفی نماینده ی آن ارگان و یا شرکت
      • ذکر اطلاعات نام، نام خانوادگی و کد ملی فرد معرفی شده

ندارم . بخدا داغون شدم 15 روزه با ایرانسل 128
    بدبختی باید کارت به نام خودت باشه ایرانسل هم شورشو بالا آورده بگو مردک 128 بچه کار کسیمیاد که میدی ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

توی این مملکت مجبوری خلاف کنی
    کسی سراغ داره کسی رو که جعل کارت دانشجویی کنه یا نامه جعل کنه برای سرعت اینترنت ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

افزایش قیمت اینترنت و کاهش سرعت/وقتی «شاتل» و «مبین نت» HTTPS را بسته و «گوگل» را مسدود می کنند!شرکت مبین نت گوی سبقت را در کاهش سرعت اینترنت از باقی رقبا ربوده و گهگاه سرعت آن به حدی کاهش پیدا می کند که با «دایال آپ» سابق تفاوتی ندارد.
    باوجود اعلام مکرر کاهش قیمت اینترنت و افزایش سرعت آن توسط وزارت ارتباطات، هیچ یک از این موارد محقق نشده است.

به گزارش تیک ، سرعت اینترنت که بارها وزیر ارتباطات وعده ی افزایش آن را داده، هرگز در چندین ماه اخیر تغییری نکرده و چه بسا در برخی موارد کاهش نیز یافته است.

از سوی دیگر، تعرفه های سرویس دهندگان اینترنت نه تنها کاهش نیافته بلکه روند صعودی پیدا کرده است.

در این بین، شرکت مبین نت گوی سبقت را در کاهش سرعت اینترنت از باقی رقبا ربوده و گهگاه سرعت آن به حدی کاهش پیدا می کند که با «دایال آپ» سابق تفاوتی ندارد.

یکی از کارشناسان شاغل در سرویس دهندگان اینترنت می گوید: کاهش تعرفه ها دست ما نیست، چراکه شرکت زیر ساخت باید در ابتدا خدماتی که به شرکت ها ارائه می دهد را به قیمت پایین تری عرضه کند.

در چنین شرایطی که نه سرعت اینترنت افزایش پیدا کرده و نه قیمت آن کاهش، برخی از مشکلات، کاربران را به شدت آزار می دهد که از آن جمله مسدود کردن گوگل است.

یکی از کاربران «تیک» با ارسال متنی آورده است:

« الان نزدیک یک هفته میشه که اینترنت شرکت شاتل و مبین نت پروتکل https بسته و بعضیی مواقع صبح باز است ولی الان چند وقتی است که توی گوگل و توی ایمیل نمیتونیم بریم زنگ که میزنی میگه اختلال سرتاسری است خواهش میکنم .لطفا به این مشکل رسیدگی کنید و مطلبی در این مورد بنویسید که بابا مسولین بدونند چه خبر یک ایمیل نمیتونیم چک کنیم بنده به خاظر درسم در حال مکاتبه هستم با استاد ها و ...چک کردن ایمیل برای بنده خیلی ها شده کابوس..لطفا رسیدگی کنید.....»

یکی دیگر از کاربران «تیک» با ارسال متنی در این رابطه آورده است:

«تورو خدا بيكيري كنيد اينترنت سرعتش كه خيلي كم شده من با مبين نت داشتم سرعتش بسيار بايين بود، بعد با شركت بيشكامان داده افزار كرفتم سرعت ٢مك به قيمت ٤٣ هزار تومن با حجم دانلود ٣كيك ، با اين قيمت بسيار بالا اما كيفيت فوق العاده بد هست كه شركت ميگه مشكل سراسريه!!!» اخبار اجتماعی - تیک

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان مودم usb دسته دوم چند میارزه؟ اینجا کسی داره؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

لعنت خدا بر کسانی که باعث شده اند سرعت بالای 128 بهم ندهند و لعنت خدا بر ایرانسل

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان مودم usb دسته دوم چند میارزه؟ اینجا کسی داره؟
    3 هفته پیش با تخفیف شده بود 90 هزار و برای دانشجویان با تخفیف شده بود 35 هزار تومان
    و قیمت الان 120 هزار تومان و 10 هزار مالیات میشه 130 هزار . یا صبر کن مناسبتی بیاد تخفیف بده یا دست دوم 50 ... 60 می ارزه .......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من سرعت 512 گرفتم وایمکس ایرانسل مودم وایفای 130 و ساکن شهر اهواز هم هستم...و چراغ آنتن هم 3 تا سبز میشه و فقط یکیشون روشن نشده...ولی متاسفانه سرعت اینترنت افتضاح هست و سایت که به زور باز میکنه سرعت دانلود هم 3 کیلو بایت هست زیر دیال آپ ....کسی میدونه جریان چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

حالا جالبه تا همین چند روز پیش adsl پارس آنلاین داشتم با سرعت 2 مگ و سرعت دانلود متوسط 280 کیلوبایت ....الان چند برابر هزینه کردیم برای وایمکس اما این کجا و آن کجا؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

سلام
    من سرعت 512 گرفتم وایمکس ایرانسل مودم وایفای 130 و ساکن شهر اهواز هم هستم...و چراغ آنتن هم 3 تا سبز میشه و فقط یکیشون روشن نشده...ولی متاسفانه سرعت اینترنت افتضاح هست و سایت که به زور باز میکنه سرعت دانلود هم 3 کیلو بایت هست زیر دیال آپ ....کسی میدونه جریان چیه؟

سلام هستی جان مبارکه من هم 15روز پیش مودم 130 گرفتم و کارت و مجوز نداشتم 128 بهم دادند ..... و با چه مدرکی 512 گرفتید ...
    من 4 چراغ روشنه و سرعت دانلود 16 ولی سایت باز کردن افتضاحه

برای چک به این لینک بروید و نام کاربری و پسورد رو admin بزنید و از اون صفحه عکس بگیرید و اینجا بگزارید تا ببینیم جای قرار گیری مودم خوب هست یا خیر و از باقی جهات بهتون کمک کنیم ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا جالبه تا همین چند روز پیش adsl پارس آنلاین داشتم با سرعت 2 مگ و سرعت دانلود متوسط 280 کیلوبایت ....الان چند برابر هزینه کردیم برای وایمکس اما این کجا و آن کجا؟

منم از شرکت صبانت 2 مگابایت داشتم و سرعت دانلود 600 ولی بدلیل اختلال در خط و 1 ماه پیگیری کردن و نرسیدن به نتیجه به وایمکس روی آوردم و سرعت 128 داغونم کرده و کسی فریاد رسی نیست که کاری کنه 512 بگیرم ... چون 1 مگابایت ایرانسل توی اهواز 52 هزار تومانه ..

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •