بازم سلام .
این نصب کننده اصلی بازی ارور میده میگه فایل : dt01 وجود نداره این فایل چیه ؟ از کجا بیارم ؟ فایل های توی دی وی دی بازی همه فرمت cab دارند .
بازم سلام .
این نصب کننده اصلی بازی ارور میده میگه فایل : dt01 وجود نداره این فایل چیه ؟ از کجا بیارم ؟ فایل های توی دی وی دی بازی همه فرمت cab دارند .
این فایلهای گزارشگر رو کجا باید گذاشت؟
ارمین جان ممکنه ادیت فایل متناسب با dlc1.07 جداگانه برام بزاری ؟
هنوز دم نکشیده اگه آماده شد می ذارم
کسی این پچ رو دانلود کرده
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5074565&postcount=545
سلام علیک
آقا ما پچ جام جهانی رو دانلود کردم ( منظورم این پچ هستش)
تا الان هیچ پچی رو نصب نکردم و چیزی این نصب اینها بلد نیستم ولی به طور غریزی این پچ رو تو محل نصب بازی نصب کردم که یه گزینه جدید به نام pespuls بهش اضافه شد که وقتی روش کلیک می کنم وارد بازی میشه که منوها و چیزها عوض شدن و یه قسمت که تیم های جام جهانی هستند نیز به اون اضافه شده و لی یه مشکلی اونجاست اونکه فقط 30 تیم جام جهانی هستند و 2 تیم دیگه به جاشون منچستر و یه چیز دیگه اومدند و مشکل دیگه اونکه لباس بعضی تیم ها بدون رنگ هستند مانند مکزیک ( که خودم امتحان کردم )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کمک کنند ؟
salam man mikham patch 1.3 va 1.2 nasb konam error mide va shoma migid orjinal nist vaghti error bede hala man ba on raveshi ke shoma goftid orjinalesh kardam ama mogheye nasb ham ta mikhahad nasb beshe in peygham ro mide
error1309.error reading from:k:\new folder3\game\pes10\autoplay\docs\programfiles\kona mi\pro evolution soccer 2010\img\dt01.img
verify that the file exists and that you can access it
hala che kar konam?
آرمین جان ممنون از لطفت منتظر ادیت فایلت هستم فقط یه خواهش دیگه ازت داشتم
من هر کاری کردم نتونستم فیس هوار ملامحمد درست حسابی پیدا کنم اگر برات ممکنه برام فیس لود کنی ممنون میشم اگر فیس موهاش هم جداگانه باشه خیلی خوب میشه اگر هم نبود مشکلی نیست.
دست گلت درد نکنه
خوب فک کنم فهمیدم مشکل چیه .![]()
فکر کنم فایل ها از دی وی دی بازی روی هارد ریخته نمیشنو کامل نیستن چون installer رو که اجرا میکنم شرو میکنه از dt01 تا نمیدونم چند بعد face01 تا آخر میگه این ها وجود ندارند
.حالا چطوری حل میشه ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)