دوست عزیز شما روی اون مثلث کلیک کن تا diagnose فعال بشه و خطای بوجود اومده رو تشخیص بده
وقتی این کار رو کردی ببین چه اتفاقی میفته
![]()
دوست عزیز شما روی اون مثلث کلیک کن تا diagnose فعال بشه و خطای بوجود اومده رو تشخیص بده
وقتی این کار رو کردی ببین چه اتفاقی میفته
![]()
Last edited by mehshad; 03-02-2011 at 13:53.
آره میزنم ولی فرقی به حالش نمیکنه خاموش روشن هم کردم فرقی نکرد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام
بعد از 10 روز تلاشو کوشش آخر تونستم به صورت بریج وصل شم و شر اون ارور ها راحت شم حالا سوال دارم
1-از الان به بعد همیشه مودمو روشن بزارم و هر وقت خواستم از توی خود ویندوز کانکت شم یا اینکه مودم از پشت خاموش کنم وقتی خیلی وقت استفاده ندارم ؟
2- سوال دومم اینه که با وایرلس میخوام تو گوشیم یه چیزی دانلود کنم یا وبگردی باید چی کار کنم ؟گوشی که جایی نداره برا وارد کردن یوزر و پسورد؟
مهشاد جان رفتم یه کارت شبکه خریدم ایپی دادم وصلید پس یعنی پورت مادربورد موشکل داره؟؟/
برای این که قطعی زیاد داره فکر کنم برای مودم باشه
مودمم اینه ، من فایلای آپدیت رو دان کردم حالا چه جوری Firmware مودم رو به روز کنم ؟؟؟
چرا برای Firmware وین انتخاب میشه مگه وین مهمه
امکان خراب شدن مودم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
![]()
اینطور که به نظر میاد مشکل از پورت مادربورده
حالا اگه دفعه بعدی که ویندوز نصب کردی بلافاصله بعد از نصب کارت شبکه ات یه بار دیگه مودم رو بهش وصل کن و امتحانش کن
یا اینکه یه مودم دیگه یا لپ تاب رو بهش وصل کن و امتحانش کن
بهتره مودم رو روشن بزاری مگه اینکه به مدت طولانی نخوای ازش استفاده کنی
درسته گوشی جایی نداره که یوزر و پسورد وارد کنی به همین خاطر تنها راه اینه که مودم رو در حالت PPPoE بذاری
بچه ها یک مشکل
من شاید این tplink 8901 بخرم !
تا جای که فهمیدم نمیشه از وایرلس مودم تو کامپوتر استفاده کرد درسهپس به چه درد میخوره !×
نکنه مثل این گوشی ها فقط میشه نت گرفت ازش و از شبکه و اینا خبری نیست
ایا نرم افزاری چیزی داره که تو PC نصب میشه و وایرلس میشه مثل وایرلس لبتاب یا نه کشکیه
؟
ست کردم...
وصل هم شد ... اما پیج بار نمیکنه ... مگر اینکه برنامه ف ی ل ت ر شکن رو باز کنم... با اون کار میده
البته این هم بگم که من می خوام هم لن هم رو آی پی بدم و هم وایرلس ... که هر وقت خواستم از هر کدوم که می خوام استفاده کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)