اگر برای تجربی می خواید مهروماه رو پیشنهاد میکنم برای ریاضی هفت استاد
-
اگر برای تجربی می خواید مهروماه رو پیشنهاد میکنم برای ریاضی هفت استاد
-
Last edited by After4Ever; 14-08-2015 at 11:46.
بنده اطلاعی از سال تحصیل شما ندارم ولی به طور کلی بدونید که برای یادگیری مثلثات و تمرین نیاز به یکسری سوال و جواب هدفمند دارید تا مطالب رو یاد بگیرید و بعد از یادگیری تست ها رو برای تسلط بیشتر بزنید. در خصوص تست هم توصیه اکید بنده تست های کنکور سراسری هست. موفق و پاینده باشید
مثلثات راه اندیشه ( ماشاالله رضوی ) عالیه
سلام منم همین کارو میخواستم انجام بدم
میخواستم بدونم منظورتون از 18.8% چیه و اینکه گفتید درسی مثل زیست شناسی هم همون درصد کنکور یعنی ما که زیست رو نمره ای از سالهای قبلش نداریم پس کل نمره مون میشه این؟ یعنی این خوبه یا بد با توجه به اینکه الان 30% کنکور معدل شده
اولا این 30% کهک فرمودین شایعه هست.
برای بقیه دارن تاثیر 25% اعمال میکنن برای کسی که دیپلم ریاضی داره و تجربی کنکور میده در زیر گروه 1 به میزان 18.8% سوابق اعمال میشه.
در اعمال سوابق درصدها تغیر نمیکنه تراز نمره نهایی ضرب در 18.8% میشه و تراز معدل کنکور هم ضرب در 83.8% میشه و جمع زده میشه تا تراز هر درس مشخص بشه
سلام دوستان
من نمونه سوالات کارگاه هنر 1 و 2 و هنر و ادب پیش دانشگاهی هنر رو می خواستم.
کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنون
سلام من میخواهم اول مهر بروم دانشگاه رشته ی مهندسی معماری های کامپوتر
میواستم اگه میشود ب من کمک کنید که لینک جزوه های ریاضی رو فیزیک ترم یک را ب من بدهید
ممنوننن میشمم.
که فبل از دانشگاه بخونمشون
سلام
از من میشنوی نکن این کارو...فرصت به اندازه کافی هست ،ضمنا دو درسی که گفتید خیلی از مباحثش تکرار دبیرستانه.
برای درس فیزیک بهترین منبع به نظرم کتابش هست: فیزیک مکانیک ، هالیدی
ریاضی هم کتابای مختلفی تدریس میشه. اگه دانشگاهتون و بگید بهتر جزوه و کتابش مشخص میشه. اما کتاب های حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس یا استوارت یا آدامز رایجه.
دانشگاه ازاد غرب
من فیزیک هالیدو گرفتم ولی راستش هیچی ازش نمیفهمم.
من ریاضیم خیلی ضیعفه مخصوصا انتگرالو اینا ی کتابی ب من معرفی میکنید ک ب زبان ساده درس هارو بگه که در دانشگاه مشکلی برام پیش نیار
من تخته سیاهو خوندم ولی انتگرالش خیلییی گنگه
به جای وقت گذاشتن برای این ها به نظر من بشین برنامه نویسی یاد بگیر که خیلی بدردت می خوره تو دانشگاه رشته کامپیوتر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)