میشه ولی با جزییات پایین.
میشه ولی با جزییات پایین.
لپ تاپ هایی که گاج می فروشه از چه نوعی هستش یعنی برندش چیه و قیمتش چنده و کلا مشخصات سیستمش چیه؟
و اصلا خریدش به درد می خوره؟
واضح تر بگید! گاج دیگه چیه؟ اسم یه گارانتی هست؟ معمولا اول نوت بوک رو انتخاب میکنند بعد به فکر گارانتی می افتند! نه این که اول گارانتی انتخاب بشه بعد نوت بوک هاش![]()
من نوت بوک های دانش آموزی گاج (گروه آموزشی جوکار) را می گم!
تا اونجا که من سرچ کردم.
اولا که نوت بوک نیستن! نت بوک هستن.
حالا اومده با اسم نت بوک های تحصیلی و تبلیغات می خواد فروش کنه و یه پولی به جیب بزنه(نه این که سودش خیلی کمه!!!)
در کل الان در فاز ثبت نامی هم هست.
ارزش نداره در موردش هم فکر کرد.
از فروشگاه های معتبر و گارانتی معتبر هم میشه این نت بوک ها رو تهیه کرد
سلام
به نظر شما می صرفه که با بودجه 800 بجای خرید یه لپ تاب نو (مثل DELL 1520 یا ACER 5738G) یه لپ تاب دسته دوم در حد نو با کانفیگ مشابه یا بالاتر مثل HP dv6-1205 یا sony fw 455j خرید؟
Last edited by pini30lin; 25-11-2009 at 10:10.
سلام
با جستجو های زیاد به نظرم dell studio 1555 با این امکانات خیلی خوبه :
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz
هارد ديسك: 500 گيگابايت
حافظه رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيكي: 2000 مگابايت - ATI HD 4570 512MB Dedicated
صفحه نمايش: 15.6 اينچ - WXGA High Definition LED Displays With TrueLife
سيستم عامل : Microsoft Windows Vista
باتري 9 سلولي + وبکم با قابليت تشخيص چهره
قیمت : 1290000
البته نمیدونم قدرت این کارت گرافیک چقدره ؟
جدیدا یک برند دیدم به نام juniper که مدعی ساخت در داخل ایران است . میگه قطعات هم از کارخانه ای میگیره که dell , HP . sony ... از اون خرید میکنند !!! نکته قابل توجه هم اینه که میتونی لپ تاپ را سفارش بدی با سخت افزار دلخواه !!!
میخواستم بدونم کسی در این باره اطلاعی داره یا خرید کرده ؟
کارت گرافیک این dell studio 1555 در چه حدیه ؟ و اینکه کارت گرافیک خوب برای لپ تاپ چیه ؟
لپ تاپ ASUS G 50VTX :
Core 2 Duo 2.53 GHz P8700 3MB-FSB1066 : CPU
4Gig : RAM
320 H.D.D
screen : 15.6" WXGA 1366x768
WEIGHT : 2.8KG
Graphic : 2 GB Nvidia GeForce 9800 M / 512D
قیمت : 1299000
اینم نظر بدید
با تشکر و شرمندگی از زیادی پست
ati 4570 گرافیک نسبتا خوبیه ولی عالی نیست .کارت گرافیک این dell studio 1555 در چه حدیه ؟ و اینکه کارت گرافیک خوب برای لپ تاپ چیه ؟
الان روی لپتابها گرافیک خوب ati 4650 هستش.
برای گرافیک از این بهتر باید بری سراغ سری g از ایسوس مثل همین مدلی که شما گفتید که گرافیک فوق العاده قوی ای داره یا g60 که هنوز ایران نیومده .
در کل برای مقایسه گرافیکها این لینک مناسبیه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
راستش من چندوقت پیش یه لپتاب hp dv6-1127ee برای خونه گرفتم که از اونجا که کلا" با hp حال نمی کنم و خونه هم یه سیستم دسکتاپ دارم اونو دادم داداشم، هرچند لپتاب خیلی خوبی بود و امکانات multimedia ش عالی بود!!!
حالا نیاز به لپتاب دارم و می خوام سیستمم رو (که تقریبا" قدیمی هم شده) بفروشم و لپتاب بگیرم، کارم هم بیشتر برنامه نویسی، اینترنت و مولتی مدیا (بجز بازی) و استفادم هم از کامپیوتر در هر نوبت زیاده (شاید 5 6 ساعت در هر نوبت، در نتیجه یه چیزی می خوام از نظر کیفیت و راحتی سرش به تنش بیارزه)
خوب رم و cpu برام مهمه و گرافیک هم فقط تا حدی که تو جلوه های 3d لینوکس که سنگین هم نیست تیک نزنه و کلا" همه جا (هرجایی بجز بازی) خوب جواب بده برام بسه، راستی می خوام روش لینوکس هم نصب کنم.
و اینکه رزولیشن صفحه هم حداقل تو مایه های 1280 * 800 باشه!
خوشگل هم باشه (یعنی vostro نباشه) و تا جای امکان از بین دو برند sony و dell باشه (accer رو نمی دونم چجوریه ولی تاحالا ندیدم جایی accer توصیه کنن!) (حالا باز هم اگه از hp مدل خاصی در نظر دارید بگید)
با توجه به نیازم فکر می کنم dell studio 1537 خوب باشه، قیمت دقیق ندارم ولی با حدود 800 تومن فکر می کنم خوب باشه، و studio 1555 رو هم دو هفته پیش دیدم خیلی باهاش حال کردم و حدود 1.300 بود، اما فکر نمی کنم 500 تومن تفاوت قیمت تو کار من به اندازه 500 تومن فرق داشته باشه! غیر از اینه اصلاح کنید.
البته nw 120 2009 رو هم امروز تو اینترنت دیدم که هم رده ی همون studio 1537 ه اما قیمت ندارم.
پیشنهاد شما؟!
پ.ن: و در آن هنگام که عقل انسان ها در پس چشمان آنان ظاهر میشود پای لپتاب های سری cs سونی نیز به میان می آید!!! نظرتون راجع به cs 230j و 280j و 390 ddb, deb, dfb چیه؟ (قیمت هم ندارم!)
Last edited by pezhman32; 25-11-2009 at 01:26.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)