من نزدیکه 10 ثانیه صدارو زیاد کردم جلو خونه دوستم ... باطری خوابید ....
به نظره شما عادی هست یا باطری مشکل داره ...
اگر اینطوری باطری مصرف میشه به باطری یا دینام فشار نمیاد تو صدایه زیاد ... ؟![]()
من نزدیکه 10 ثانیه صدارو زیاد کردم جلو خونه دوستم ... باطری خوابید ....
به نظره شما عادی هست یا باطری مشکل داره ...
اگر اینطوری باطری مصرف میشه به باطری یا دینام فشار نمیاد تو صدایه زیاد ... ؟![]()
سلام دوستان عزیز
جدا از جنس صدا که سلیقه ای هستش بنظرم هرتز محصولات با کیفیتی داره و ارزش خرید داره.
بقیه قطعات سیستم شما چیه دوست عزیز؟؟ همونطور که امیر جان هم گفت تنوع جنس وکالا خیلی زیاده
شما که میگی hertz محصولاتش خوبه و ارزش داره و حتما عمرشم زیاده پس rockford cadence alpine grandzero... اینا پس چی هستن ....!!!!!
hertz یا boschman یا boss یا .... امثاله اینا همه محصولاته درجه 2 یا 3هستن ...
Last edited by rroohhaamm; 04-07-2013 at 18:25.
با سلام خدمت اساتید محترم
ممنون میشم یه باند و یه پخش واسه پراید معرفی کنید
بودجه حدود 500
لازم نیست نیاز به آمپلی داشته باشن
فقط میخوام بهتر از فابریکی باشن
مرسی
ینی یکی نیست جواب مارو بده؟![]()
پخش پایونیر 5150 + USB
بودجتون یکم کمه. توصیه میشه باند دست دوم بخرین.
باند هم دوستان معرفی کنن
دوست عزیز هرتز به هیچ وجه درجه 2.3 نیست!!!!!!! همون hsk قدیمی اگه اصلش گیر بیاد خیلی خوش صداس
متاسفانه تقلبی این برند نو ایران خیلی زیاده ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا الکی و از رو تعصب و عدم ..... از این حرقا نزنید!!
دقیقا منم با شما موافقم اقا امیر هرتز فقط تقلبیش زیاد شده وگرنه برند خیلی خوبی هستش
با امضاتون خیلی حال کردم دمتون گرم![]()
پیشنهادم اینه که کم کم سیستم رو تهیه کنید تا بعدا پشیمون نشید مثلا الان با ۵۰۰ فقط یه پخش بگیرید بعدا باند بعد آمپ و ...
ولی اگر واقعا نمیتونید بیشتر از این هزینه کنید پیشنهاد زیر رو دارم(مطمئنا از چیزی که نصاب تو مغازه پیشنهاد ۱۰۰ برابر بهتره)
یه پخش 1510 پایونیر(اگه اشتباه نکرده باشم مدلو خلاصه فقط usb میخوره حول و حوش ۲۰۰ تومن)+یه جفت باند dls960 حول و حوش 220 تومن+یه آمپ دو کانال با توان خروجی حداقل 50 و حداکثر 90 وات rms (هر چی به 90 وات rms بتونی نزدیکتر سی بهتره) تو مارک soundstream فکر کنم تو حول و حوش 150 تومن بتونی پیدا کنی.
خلاصه با 550 یکم بالا پایین جمع میشه+۳۰ تومن پک کابل برق و rca + سی ۴۰ تومن هزینه نصب
جمعا میشه حول و حوش ۶۰۰ تومن
من این ترکیبو دارم با آمپ خیلی ضعیفتر،برو با تضمین من صدای خوبی میگیری(صدای صاف و خوبی خواهی داشت+حجم صدا هم قابل قبول)
ولی باز هم میگم اگه واقعا نمیتونی یا نمبخوای در آینده بیشتر هزینه کنی و به سمت سیستم حرفه ای بری،این کارو بکن(اولین چیزی که پشیمونت میکنه پخشه که نمیتونی دیگه بهش اسپیکر یا ساب اضافه کنی) وگرنه که تکه تکه خرید کن و ارتقا بده ولی همه اجناس رو با کیفیت بخر
راستی یه مدل کنوود هست ۳ تا خروجی preout داره (3 preout output) متاسفانه مدلش یادم نمیاد ولی حول و حوش ۳۰۰ تومنه (البته توپخونه) اون گزینه ی بهتریه نسبت به پایونیری که در ابتدا معرفی کردم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
به نظرم شما ببين دو سر امپ چه قدر ولتاژ داري ... از يه مولتي متر ميتوني استفاده كني واسه اينكار
پخش رو خاموش كن ببين چند ولت هست بايد حدود 14 ولت باشه در حالت خاموش ... بعد روشن كن پخش رو تا امپ هم روشن شه و كم كم ولووم بده نبايد زير 12 تقريبا بياد وگرنه نور ماشين كم و زياد ميشه و فشار مياد و ... !!
ببين دوست من شما امپ هاي بي كيفيت مثل maxdeer و teac و بوشمن و بوستر و ... و ساب هم برندهاي متفرقه و ... اما اصلا توصيه نميشه
معمولا پيشنهاد اين هست كه كم كم بخريد اما خوب بخريد
امپ مونو ميخوايد براي همون ساب ؟
الان امپ مونو 8104 كنوود رو كه 300 وات ميده رو ميتونيد دست دوم 230 و آكبند 380 تهيه كنيد
jbl 1201 هم هست آكبند 390 تومن حدودا
(خود من اين هفته يه 9104 كنوود مونو دست دوم خريدم 300 تومن)
ساب هم بسته به نوع صدا و برندي كه دوست داريد jbl هاي لوله اي قيمت كمي دارند نسبتا و من كوبش شون رو شنيدم واقعا زياد هست اما زياد كيفيتي نيستند
ساب هاي كنوود هم ارزون قيمت هست شما ميتونيد يه امپ و ساب كنوود رو با حدود 400 تومن دست دوم جمع كنيد ...
پايونيير ها هم قيمت خوبي دارند ... به نظرم دست دو بگيريد تا ارزون تر تموم شه اما مدل بالاتري بگيريد ... در pt ميتونيد سابهاي خوبي پيدا كنيد
پخش رو ميتونيد سوني تهيه كند قيمت خوبي داره در مقابل صداش ... يا پايونيير هاي ارزون ...
يا با اين پول فقط يه پخش 7016 يا 8019 كنوود بگيري ايشالله سري بعد كه پول دستت اومد يه باند بگيري ... سري بعدش يه امپ و ...
خودتون ميدونيد اما با 500 تومن نه باند خوب درمياد از توش نه هديونيت خوب
اما اگر اصرار داريد با همين بودجه باشه هديونيت رو ميتونيد دست دوم كنوودهاي سري پايين يا سوني برداريد با قيمت 200 تا 300 ... بقيشم شايد يه باند متوسط بشه
10 سانتي هست باند جلو ؟
چرا LG حالا ؟ینی یکی نیست جواب مارو بده؟![]()
من كه نشنيدم صداي LG رو يا شايد حواسم نبوده ... چند هست حالا ؟
Last edited by 3FX; 05-07-2013 at 00:17.
هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)