تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1129 از 1219 اولاول ... 12962910291079111911251126112711281129113011311132113311391179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,281 به 11,290 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

کسی‌ نمی‌دونه این بازیهای که psn برای x-mas داده می‌شه با چیز دلخواه عوض کرد یا نه؟
    نه نمیشه....................

داره خودمونی میشه amir.night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب چه ربطی بهPS3داره؟؟؟

خوب گفتن بدونید

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به همه داده یا فقط به + ها ؟!

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

دوستانaria persian managerیه fakeخیلی بزرگ هست.
    نمیدونم چی بگم فقط میگم یه جو آبروی ایران رو هم این... ها گند زدن روش
    صحبت هایdeankاین بوده که هیچکس نمیتونه کلون کنه از مولتی من و این مزخرفی هم که اینا ساختن فوتوشاپه حتی غلط املایی هم دارن.
    شرکت گل گهر سهند هم که ادعا میکردن اسپانسرشونه همه چی رو بلکل رد کرده و گفته به مبلغ8میلیون طی این چند وقته هیچ جا سرمایه گزاری نکرده و از این موضوع هیچ خبری نداره.هر کی هم خواست شماره شرکت رو پیغام خصوصی میدم.
    اینم لینک ویدیو شون بود که مثلا ادعا میکردن کار شاخی کردن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی دقیقه2.36فیلم کات میشهو دقیقه2.47 اون مطن رو خودتون بخونید پاراگراف آخر کلمات مایکروسافت و ایکس باکس به وضوح دیده میشه یعنی بازی رو از رویxboxاجرا کردن این...
    تاپیک شون هم توی سایت خودشون قفل شده.هیچ جوابیه ای هم ندادن.(معلومه ندارن که بدن)
    آقا هکر بزرگ هم که مثلا مولتی من رو کلون کرده بود و تویps3haxهم تاپیک زد و ادعاش شد الان فقط لطف کردند آقایی کردند فقط نشوتن:
    خواهشا ادامه ندید این بحث رو.
    فقط عابروasو خودشون رو بردن.
    ...

5. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

به همه داده یا فقط به + ها ؟!
    میلاد جان انگار به همه یکی 2تا داده شده اما اونا که فعالیتشون بیشتر بوده بیشتر دریافت کردن..............

7. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد جان انگار به همه یکی 2تا داده شده اما اونا که فعالیتشون بیشتر بوده بیشتر دریافت کردن..............
    اِِِ پس برم یه نگاهی بندازم خیلی وقته روشنش هم نکردم

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آخرین خبر ها و مباحث مربوط به هکps3:

ARIA PERSIAN MANAGER:

خوب همونطور که میدونید از ماه ها پیش خبر تولید یک منیجر ایرانی داده شد که یک کلون از مولتی من بود با قابلیت اجرای بازی هایPS1- PS2 -PSP و حتی خبر هایی هم از اجرای بازی های3.73در اون بود.این منیجر چند بار تاخیر خورد تا اینکه خبر هارو توی سایت های معروف ه.ک این کنسول گزاشتن.این خبر توسط افراد حرفه ای برسی شد که بد نیست نتایجDEANKسازنده مولتی من رو بدونید:
    اون گفته که من بعید میدونم کسی بتونه مولتی من رو کلون کنه و گفته که این چیزهایی که نوشته شده روی کلون برنامه مولتی من با فتوشاپ هست و حتی براشون هم غلط املایی دراورده.
    چندی پیش هم ویدیویی منتشر شده که از اجرای بازی W12بود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این ویدیو کاملاFAKEبود و حتی یک فرد مبتدی هم میتونست بفهمه که فیلم توی دقیقه2.36کات میشه و توی دقیقه2.47 بین مشخصات بازی کلمهXBOX به وضوح قابل مشاهده هست.
    ضاهرا طی تماس هایی هم که با به اصطلاح اسپانسر این فرد یعنی شرکت گل گهر بوده ادعا شده که به این مبلغ هیچ سرمایه گزاری در حایی اتفاق نیافتاده و از همچین موضوعی بی خبر اند.
    همچنین سازنده اعلام کرده که علت اجرا بازی بر رویXBOXعصبانیت سازندگان دیگر از زود منتظر شدن اخبار بود که اصلا دلیل قابل قبولی نیست.
    سازنده آخرین فرصت را دارد تا 21دی یک ویدیو با کیفیت بالا و بدون نقص را عرضه کند.
    بد نیست گفته ناظر انجمن رو هم بدونید که به صراحت میگهFAKEهست و من هیچ دخل و تصرفی در صحبت هاش نمیکنم و مستقیما نقل قول میکنم:
    به دلایلی این قفل شدن تاپیک انجام نشد یا یکم دیر شد ولی:

تاپیک برای همیشه قفل میشه و این دروغ بزرگ بچه 10 ساله فقط تو تفکرات و تخیلات خودش باقی میمونه (نام کامل: محمد نصیری راد/امیر محمد نصیری راد ، دیگر نام کاربری در سایت ها sonyvaioea)

البته خیلی ها از چند روز پیش یا چند ماه پیش بر دروغ بودن این کار که توسط SASAN-BSE به طور رسمی اعلام کرد اطلاع داشتن ولی اینبار یکم رسمی تر اعلام کردیم.

دیگه بماند از کاری های ساده ای مثله تبدیل main.c به self elf eboot.bin که این یارو نمیتونست انجام بده و در همون ابتدا شکمون بیشتر و بیشتر میشد و......

خلاصه تموم شد و فکر کنم تیم ما هم به دلیل در اختیار دادن سورس ها و برنامه های مهمی که در چندین ماه با زحمت بچه های تیم ساخته شده بود در اختیار این خائن قرار گرفت بیشترین ضرر رو کردیم

دلیل حمایت ما از این آقا هم اعتمادی بود که اون اوایل بهش کرده بودیم و سورس های مهممونو در اختیارش قرار دادیم بود....

اگه کسی شفاف سازی کامل تر میخواد میتونیم کامل شفاف سازی کنیم

همین جا هم از آرمین تشکر میکنم که کمک های زیادی کرد
    بد نیست بدونید که این حرف هارو هم رییس گروه تایید کرده و هیچ دلیلی دیده نمیشه که دیگه منتظر همچین چیزی موند.
    متاسفانه بازم وجهه ایران خراب شد وDEANKبه خودش اجازه بده و به ما بگه ایرانی های بازنده.
    امیدواریم که دیگه همچین چیزهایی تکرا نشه.
    JFW DH:

خوب خبر های زیاد و خوبی در مورد اینCFWهست که در اوایل گفته میشدFAKEهست ولی به خوبی ظاهر شد و بازی های خیلی خوبی هم مثلPES12وRED FACTIONوR3برای این فریمویر پچ شده و همچنین امکانات خوبی مثل از بریک دراوردن کنسول های بریک شده و... رو با خودش به همراه آورده.

Last edited by s.j-rez; 06-01-2012 at 19:35.

10. 4 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

[/COLOR]JFW DH:

خوب خبر های زیاد و خوبی در مورد اینCFWهست که در اوایل گفته میشدFAKEهست ولی به خوبی ظاهر شد و بازی های خیلی خوبی هم مثلPES12وRED FACTIONوR3برای این فریمویر پچ شده و همچنین امکانات خوبی مثل از بریک دراوردن کنسول های بریک شده و... رو با خودش به همراه آورده.

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/RIGHT]
    [/CENTER]
    [/CENTER][/QUOTE]

داداش میشه یکم توضیح بدین.چطوری نصبش کنیم این jfw ؟روی 3.55 نصب میشه یا 3.56؟باید اپدیت کنیم به 3.56؟
    بازیهای 3.55 cfw رو از دست میدیم؟امکان بریک و ... در موقع نصب هست؟دارم دق میکنم نمیدونم از کجا باید اطلاعات در مورد این فریمور گیر بیارم.سایت ps3hax هم که نمیزاره اخبارشو.
    کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

[/COLOR]JFW DH:

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/RIGHT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

داداش میشه یکم توضیح بدین.چطوری نصبش کنیم این jfw ؟روی 3.55 نصب میشه یا 3.56؟باید اپدیت کنیم به 3.56؟
    بازیهای 3.55 cfw رو از دست میدیم؟امکان بریک و ... در موقع نصب هست؟دارم دق میکنم نمیدونم از کجا باید اطلاعات در مورد این فریمور گیر بیارم.سایت ps3hax هم که نمیزاره اخبارشو.
    کمک کنید.[/QUOTE]
    ببینید این روی3.55نصب میشه.
    کار های متفرقه هم داره.
    یه سری اطلاعات هست که توی یه پست نمیگنجه.
    من در تلاشم تا یه تاپیک مرجع درست بکنم.
    به هیچ عنوان دست به کاری نزن بدون آموزش.
    اصلا آبدیت یا داونگرید نکن.

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

کمک کنید.
    ببینید این روی3.55نصب میشه.
    کار های متفرقه هم داره.
    یه سری اطلاعات هست که توی یه پست نمیگنجه.
    من در تلاشم تا یه تاپیک مرجع درست بکنم.
    به هیچ عنوان دست به کاری نزن بدون آموزش.
    اصلا آبدیت یا داونگرید نکن.[/QUOTE]

منتظرم تا تاپیک بزنی.فعلا دست نگه میدارم و هیچ کاری نمیکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •