برای من یه کوچولو فرق داره ! 6646
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من یه کوچولو فرق داره ! 6646
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه شماره 6646 دارم تو دفتر که مال مرکز مخابراتیه دانشگاهه ، 6645 هم مال همین مرکزه انگار ولی خوب هیچ شرکتی بجز آسیاتک سرویس نمیده!
پ.ن:راستی حامد جان این گوشیت رو جواب بده!یک ساعت دیگه باهات تماس میگیرم
من دیشب ساعت 9 درخواست تغییر پهنای باند به 1 مگ دادم امروز صبح ساعت 7:40 اس ام اس امد که درخواست شما انجام شد ، سرعتشم با داخل و خارج ثابت 130 هست . متعجبم که این خدمات رو مخابرات داره میده!!!!!![]()
تعجب نکن چون اولشه..
هربار که تغییر سرعت بدی تا یکی دو هفته اول همه چی روبراهه و رضایت داری، بعدش قطع و وصلی ها و کندی سرعت شروع میشه. تو این یک سال این موضوع بهم ثابت شده. البته اگه زیاد دانلود داشته باشی به مراتب بدتر هم میشه..
نه بابا چی نمیده !! های وب ، شاتل ، مخابرات ، صبانت ، پارس آنلاین ،
من خودم الان تو خونه از 3 تا شرکت اینترنت دارم راحت برام وصل کردن : مخابرات ، شاتل ، پارس آنلاین
های وب جدیدا راه افتاد و اینترانت هم میده ارزون که با وی پـی ان ایران میشه دورش زد و براحتی به اینترنت وصل میشه
میثم جان خواستی زنگ بزنی به شماره رایتلم زنگ بزن مه برات فرستادم چون به همراه اولم زنگ بزنی اکثرا با مشتریا حرف میزنم و پشت خطی میشی نمیفهمم
-----------
راستی دوستان کسی اینجا از مخابرات اینترانت گرفته ؟؟ چه سرعتی ؟
Last edited by faramobile; 10-03-2014 at 00:09.
زنگ زدم پارس آنلاین گفت نمیده به این شماره!
صبا نت هم توسایتش چک کردم گفت تازه قراره راه اندازی بشه.
آخه مال تو 6646 مال من 6645 ! با اینکه هر دو مال مرکز مخابراتیه دانشگاه هستن ولی 6645 رو ساپورت نمیکنن.
های وب رو باید زنگ بزنم بپرسم.
جالبه وقتی تو یه مرکز هستن به تو نمیدن به من میدن !!
یه تاپیک جدید در مورد سرعت تک کانکشن درست کردم... یه سری پست آموزشی هم در همین مورد گذاشتم توی تاپیک:![]()
Last edited by netstat; 10-03-2014 at 15:46.
دوست عزیز، خواهشا تاکید کن که فرمت گذاشتن تست ها مانند چیزی که تعیین کردی حفظ شود ( و پست هایی که از این رویه خارج اند را ریپرت کن که پاک گردند ) و در نهایت تاپیک تبدیل به مکان دیگری برای زیاد کردن تعداد پست نگردد.
خوب حالا بگید کانکشن به ISP چه ربطی داره؟ جواب:هیچی!!!مطمئنی با این قاطعیت هیچ ربطی به ISP نداره؟!
شما همون اسم خودت رو تایپ کنی تو cmd البته به این شکل : netstat -a تمام کانکشنهای موجود رو نشون میده UDP و TCP ... حالا خارج از سیستم هم خیلی راحت با یه sniffer رایگان میشه پکتهای رو دید و تشخیص داد البته محدودیتهایی هم هست!حقیقت اینه که هیچ راهی وجود نداره که یه نفر بتونه با دیدن یه پکت TCP یا UDP بفهمه که این پکت به کدوم کانکشن تعلق داره
P2P ها چیزی رو افزایش نمیدن هدف رسیدن به حداکثر پهنای باند شما در یک شبکه اشتراکی هست!یعنی در شرایط عادی اون محدودیت سرعتی که تو اکانت و پروفایل شما تعریف شده قابل افزایش نیست!1 لینک رو در ساعتی 16 کانکشنه با IDM میتونم به حداکثر پهنای باند برسم همون لینک رو تو ساعات خاص دیگه ای با مرورگر و تک کانکشن هم به حداکثر پهنای باند میرسم پس هیچ ارتباطی به سرور مقصد نداره! (سرور اصلا اختصاصیه یا بسیار قدرتمنده که تعداد یوزر و غیره روش تاثیر نداره مثل google )اگه بخوام خلاصه جواب بدم باید بگم که اونها هدفشون گرفتنپهنای باند بیشتر از سروری هست که شما دارید ازش دانلود میکنید و نه ISP!
بهترین رویش اندازه گیری هم میتونه دانلود از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرور قدرتمند با دانلود منیجر 1 کانکشن یا خود مرورگر باشه
حالا در مورد این تک کانکشن و مولتی کانکشن من هم نمیدونم و اطلاع دقیق ندارم اما نزدیکترین حدس همون نرم افزار مانیتورینگ و کنترل ترافیکه مثلا با توجه به میزان تبادل ترافیک کاربر تو گروه اشتراک مختلف قرار بگیره یا تو ساعات مختلف ضریب اشتراک زیاد و کم بشه ارتباطش با فیلتـرینگ نمیدونمولی با برخی vpn های ایرانی این محدودیت هم دور زده میشه!
فکر کنم فقط تو ایرانه که کاربران عادی دغدغه این مسائل رو دارن آپدیت انتی ویروس و ویندوز و استریم ویدیو آنلاین و ... حالا دیگه 128 و 512 چی هست که تک کانکشن و 100 کانکشنش چی باشه!!
الان خوشحالی کنیم؟!مشکل کریو من حل شد..گویا پاشونو رو از سیم برداشتن....![]()
هر موقع اون پا فلج شد یا از بالای زانو قطع شد منو خبر کن
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)