دوست عزیز نمیخوام باهات بحث کنم ولی همه که مثل شما مایه دار نیستن سر کیسشون راحت شل بشه ماهی 25 تومن برا من یکی که خیلی زیاده و نمیتونم پرداخت کنم.
دوست عزیز نمیخوام باهات بحث کنم ولی همه که مثل شما مایه دار نیستن سر کیسشون راحت شل بشه ماهی 25 تومن برا من یکی که خیلی زیاده و نمیتونم پرداخت کنم.
شما طرحتون چیه ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
فیسبوک دیگه چند روزی برام باز نمیشه(دوباره شیلتر شده) ، برا شما هم همینطوره؟؟
طرح طلایی پاییزه این سرعت رو داره فقط.
شما طرح پاییزه تون رو شارژ حجمی کردی؟ سرعتت اومد پایین یا اینکه سرعتت همونی که بود موند؟
طرح طلایی پاییزه 2 مگ برای من این سرعتو نداره. شما هم مثه من گول نخورید. چند پست قبل گذاشتم نتیجه رو. دوباره میذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم 2020 میگه شما خطتون فیبر نوریه ازین بیشتر پهنا نمیده!!! چرت میگه نه؟ و آیا با ریست پورت ممکنه درست بشه؟
از من اصرار و از پشیتبانی هم انکار که این قضیه ی حداکثر پهنای باند 2 مگ واسه فیبر نوری ها .
پشتیبانی میگه که فیبر نوری ها نهایت 2 مگ میتونن داشته باشن .
ولی مسی ها محدودیتی ندارن .
آخه این چه وضعشه !
اینم یادم رفت بگم من همین خطم که مثلا 2 مگ هستش ( با طرح طلایی ) قبلا با طرح خانواده post paid پهنای باندم 3 مگ بود .
من موندم چطور قبلا 3 مگ بودم ولی الان غیرممکنه !؟
شما از از اطلاعات مودمت هم یک عکس بزار لطفا.مثل قدرت سیگنال و پهنای باند خط.....
بعدشم می تونی در سایت زیر اعلام اطلاعات کنی که قبلا طرح فلان داشتم با این سرعت ولی الآن هزینه ی طلایی رو از من میگیرن با این سرعت.اونا بهتر پیگیری میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یکزمانی سرعتم محدود شده بود.البته مثل همیشه گند خودشون بود و باز هم مثل همیشه زیربار نمی رفتن که کار خودشونه.تا اینکه یک روز گیردادم به اپراتور که میخوام با مسئول شما صحبت کنم.شما نتونستی کار منو راه بندازی حالا میخوام با مسئول یا یکی که کار راهانداره صحبت کنم.آخر هم برام یه شکایت برای این گوه نتی های اسکل نوشتن و از شبش دیگه مشکلی نداشتم و حتی قدرت سیگنال خطم هم بالا رفته بود.
الآنم چندین روزه منتظر جواب این شکایت هایی که به مخابرات و سازمان رادیویی و... کردم هستم.ولی فقط زنگ میزنن میگن نگران نباشید ما داریم پیگیری میکنیم.چی بگم.حداقل سازمان ارتباطاط رادیویی هر چند وقت زنگ می زنه میگه داریم پیگیری میکنیم این مخابرات که هیچی.نه سایت نه اپراتور ها جواب آدمو نمیدن.
اگر به جایی نرسه باید حضوری برم دنبالش.
چند وقت پیشم از بازرسی کل زنگ زده بودن که وقتی من خواستم برم بهشون سایت مخابرات تهران نشون بدم که نامحدود داره اما مشهد نداره دیدم تهران هم برداششته.هیچی دیگه شکایتمو از اونجا پس گرفتم و دست از پا درازتر برگشتم.
من الآنمشکلی با اینترنتم ندارم اما وقتی میبینم مخابرات هر وقت بیکار میشه یک حالی از مردم میگیره،نمی تونم هیچی نگم.بعضی ها هم دیگه تلفن هم جواب نمیدن.
یکبار برای همین ترافیک های دزدی شده زنگ زدم پشتیبانی گفتن که برگشت خورده.من حسابمو نگاه کردم دیدم چیزی نیومده.
خانم برداشت محاسبه کنه.میگه بازه یک ماه پیش تا به امروز رو بگیرید و بگید چقدر روزانه مصرف کردید.
من نگاه کردم دیدم 11 گیگه.بعد از چند دقیقه چرت و پرت گفتن گفت که به شما برگشته.
من عکسی از ریزکارکرد های قدیم داشتم نگاه کردم دیدم این گوه نتی های بی چیز برداشتن فقط ساعتو درست کردن.تو اون عکسی که من داشتم در ساعت 6 تا 7 از من 800 مگ کسر شده بود و در این سیستم این ها زده بود 7 تا 8 800 مگ روزانه.
بعد از نیم ساعت صحبت تازه خانم قبول کرده.البته هی میرفت از بزرگترش می پرسید و میامد.
آقا خستتون نکنم.از این مخابرات دزد تر نیست.ولی دانلود خوب میشه کرد اگر این دزدی هاشو بزاره کنار
ممنون از صبرتون
خط من تا 6.1 مگ هم رفته.اون زمانی که مخابرات گاتی کرده بود با سرعت 700 کیلوبایت دانلود میکردم ولی الآن بگم میگن نه ما ندیدیم.نمیشه.اصلا فیبرنوری نویز داره و.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)