تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1128 از 1185 اولاول ... 12862810281078111811241125112611271128112911301131113211381178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,271 به 11,280 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام. دوستان با نظراتون راجع به برند هرمس کاملا موافقم. تا به حال حدود 7-8 تا عطر از این برند تست داشتم که یکی از یکی روایح طبیعی تر و زیباتری ارائه دادن.
    از کار های چوبی هرمس Un Jardin Apres la Mousson رو تست کنید. خنک کردن ترکیب رایحه ی هل و زنجبیل فقط از برند هایی مثل هرمس بر میاد. ایو سن لورن با اینهمه اعتبار و ادعا در زمینه عطر سازی در عطر لانوییت تویلت، از هل رایحه ی گرم، غلیظ و شیمیایی ارائه داده که آدم رو دلزده میکنه (البته به دوست داران این عطر بر نخوره
    ) اما آپرس لا موسون (موشن؟!) و یا وویاژ تویلت انقدر هل رو طبیعی کار کردن که آدم فکر میکنه در حال استشمام هل واقعیه. نت ابتدایی le nil هم همینطور. رایحه ی گریپ فروت و گوجه و هویج به زیبایی بالانس شده و به شدت طبیعی و ملموس اند و همچنین نت های بعدیش. اتقیا واقعا حق داشتی که از بهترین عطرهای خنک عمرت بدونیش. رایحه ی مست کننده ای داره. هم این هم le toit که من از عاشقانش بودم.
    هرمس 24 فائوبورگ هم در صف تست هام هست. از بطریش که استشمام کردم رایحه ی کلاسیک و سنگینی داره تو مایه های سینما و ژیوانشی اورگانزا اما هنوز تستش نکردم...
    شروین
    کم لطفی نکن به لانویت اونم تویلت
    مردونه ی بسیار شیکی هست
    البته خب سلایق متفاوته قطعا
    در مورد نیل گفتنی ها رو گفتم تکرار مکررات نشه ولی خوشحالم که همنظریم بینهایته این عطر!
    شروین بهم عطر معرفی کن الان احساس بی هدفی دارم )
    هرمس و کرید باشه اولویت داره برام
    البته دنبال مدیترانه و moussonاز سری چهارتایی جاردین ها هستم بغیر از این نظرت به کدوم هرمس هست که با سیلقم جور باشه؟

راستی به زودی عطر۳۰ میل اون دیزل آبی که گفته بودم میرسه دستم+ فلاور بمب (۱۰میل عطر اصلی)

2. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

ایو سن لورن با اینهمه اعتبار و ادعا در زمینه عطر سازی در عطر لانوییت تویلت، از هل رایحه ی گرم، غلیظ و شیمیایی ارائه داده که آدم رو دلزده میکنه (البته به دوست داران این عطر بر نخوره) اما آپرس لا موسون (موشن؟!) و یا وویاژ تویلت انقدر هل رو طبیعی کار کردن که آدم فکر میکنه در حال استشمام هل واقعیه. .
    سلام
    هلی که من در لانویت دریافت می کنم شیمیایی نیست بلکه دقیقا شبیه عصاره هل هست (معمولا تو اشپزی بعنوان طعم دهنده استفاده میشه).
    لانویت یه کار مرکباتی تلخ هست و استفاده از اسانس غلیظ هل کاملا بجاست. اگه به بقیه رایحه های این کار نگاه کنید (وتیور، لاوندر، ترنج و سدر) که اکثرا چوبی یا تلخ هستند میشه درک کرد که سازنده چرا این نوع هل رو انتخاب کرده
    Last edited by arash59b; 28-08-2015 at 21:05.

4. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

لانوییت و من داستانی داریم باهم ...
    یکی از این کپی های 15 میلشو داشتم ازش هم بدم نمیومد شیک بود فقط به نظرم کمی سنگین بود اما گفتم اصلشو تست کنم ببینم چطوریه. رایحه دقیقا مثل کپی ای بود که ازش داشتم. وقتی تستش کرده بودم تو ماشین نشستم و ماشین زده شدم، به خاطر گرمای عطر و دود و سرعت ماشین. اینو یه بار دیگه هم گفته بودم.
    از اون موقع به بعد رابطه بینمون شکرآب شد
    به نظرم یه بوی شیمیایی و کثیف داشت حتی یه مدت هم گذاشته بودمش بین دیسلایک هام در فراگارنتیکا. اما چند وقت پیش تصمصم گرفتم باهاش آشتی کنم دوباره کپیشو که رایحش هم خیلی نزدیک بود اسپری کردم و سعی کردم خاطره بدم رو ازش فرموش کنم. چون محرک های محیطی خیلی روی نظر ما نسبت به عطرها تاثیر دارن. دیدم دوباره میتونم تحملش کنم. و رایحش جذاب میزنه. از دیسلایک ها خارج شد و رفت تولایک ها ولی وقتی کار های هلی هرمس رو تست کردم خیلی خیلی بیشتر خوشم اومد. درست میگی آقا آرش این احساسی که من نسبت به این عطر دارم به خاطر فضای تاریک و گرم عطره و تحمل هل با رایحه ی گرم برای من خیلی سخت و گاها سر درد آوره. لفظ شیمیایی رو برای گمراه نشدن کسانی که میخونن از پست قبلیم حذف میکنم. احتمالا به خاطر این فکر میکنم شیمیاییه که رایحش مخلوط با دود ماشین تو ذهنم نقش بسته. اماواقعا گرم و غلیظه به نظرم
    ولی برعکس پرفیومش برام جذاب تره.
    آره اتقیا هرمس تو آن جاردن هاش حسابی سنگ تموم گذاشته تستشون رو از دست نده.
    امروز کرید امپریال میلیسم رو تست کردم رایحه ی ملایمی داره. در ابتدا بوی شور نمک و آب دریا و یه رایحه ی شیرین میوه ای داره. بعد از اون هم رو به شیرینی کامل میذاره ولی شیرینی ملایم وخنک. در کل به قول kain عطریه که حس هندوانه مانندی داره. اگه تستش نکردی برو سراغش.
    کرید لاو این وایت، لاو این بلک و ایشن گرین تی رو هم در صف تست دارم که بهت پیشنهاد میدم. اونطور که از استشمام بطری هاش دستم اومد لاو این وایت رایحه ی ملایم و کرم مانندی داره لاو این بلک هم با پرستیژ و شیکه .
    یه عطر هم بین سمپل هام گرفتم به اسم la perla divina نمیتونم حدس بزنم خوشت میاد یا نه
    گلی میوه ایه. مخلوطی از ش امپای ن و توت فرنگی و رز. خنک و مثل رنگ شیشش صورتی. تستش خالی از لطف نیست...
    در آخر هم تروساردی مای نیم و تروساردی دونا2011 رو تازگی ها تست داشتم که عطرای خانومانه ای هستن اما خیلی خاص نیستن.
    پیشنهاد های اصلیم : کرید امپریال میلیسم و کرید لاو این بلک.
    از هرمس هم که آن جاردن آپرس لا موسن.
    البته اکیپاژ هم تست داشتم که رایحه ی کلاسیک و تقریبا تلخی داره و این هم نمیتونم حدس بزنم میپسندی یا نه

غیر از 24 فائوبورگ که هنوزم تست نشده تقریبا بقیه هرمس هارو مشترک تست داشتیم. ژور هم که من تجربشو نداشتم.
    راستی حتما تجربتو از فلاور بمب بنویس (چایی توش داره
    ) دیزل هم تست نداشتم امیدوارم از خریدت راضی باشی.
    خب دیگه برم چه طولانی شد

Last edited by shervin1996; 07-09-2015 at 21:43.

6. 3 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    این عطرهای Jacsaf چطورن ماندگاری و رایحه شون؟ از بیک بهترن؟
    یه عطر دیگه هم بود اگه اشتباه نگنم moda کدوم از این سه تا بهتره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این پست حذف شود
    Last edited by shervin1996; 30-08-2015 at 22:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام 24Faubourg از هرمس رو تست کردم. یک کار گلی و شیرین با رایحه ی برجسته ی عنبر و پرتغال. رایحه ی کلاسیکی داشت. حال و هواش مثل او د مغوی هست (ایو مرولس) اما پخته تر و غلیظ تر. ذهن من رو کمی به سمت ژیوانشی اورگانزا متمایل میکنه. اگر استشمامش کنید به نظرتون میاد که قبلا این بو رو با غلظت بسیار بالاتر شنیدید اما براتون زننده بوده. به نظرم در دهه های گذشته تقلید های ناشیانه زیادی از روی این کار شده که در اولین لحظه ی تست سریعا یاد اون کارهای فیک و بی کیفیت میفتم اما نیروی جذبه ای در این عطر هست که اجازه زننده و آزار دهنده بودنش رو نمیده. اصالت و شکوه خاصی داره که از پس توصیفش بر نمیام. یک عطر ساده و قدیمی اما بسیار دوست داشتنی. البته این کار گرمه و به نظرم اگر در فصول سرد تست و استفاده بشه جذابیتش دو چندان میشه.
    پیشنهاد ویژه به اتقیای عزیز برای تست.

پی نوشت: سایت فراگارنتیکا از بند اسارت آزاد شد...

10. 2 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پی نوشت: سایت فراگارنتیکا از بند اسارت آزاد شد...
    اره - تو این سیات rafefilter خیلی پیگیری کردم

12. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اره - تو این سیات rafefilter خیلی پیگیری کردم
    آره منم همینطور. خیالت راحت دادا تا چندتا مثل من وشما باشه اینا هر سایتی دلشون بخوادو نمیتونن بفیل ترن

14. این کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آره منم همینطور. خیالت راحت دادا تا چندتا مثل من وشما باشه اینا هر سایتی دلشون بخوادو نمیتونن بفیل ترن
    خدایی این سایت هیچ مشکلی هم نداشت ، واقعا قیلترش الکی بود

16. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

خدایی این سایت هیچ مشکلی هم نداشت ، واقعا قیلترش الکی بود

راستش من یکی دو روز قبل از فیل ترش رفتم توسایت رفع فیل تر ازشون درخواست کردم که آقا این صفحه ی عطر ویولت بلوند تام فورد چیزی نداره که خلاف عرف و قانون باشه بیاید فیل ترشو بردارید. فرداش اومدم دیدم صفحه ویولت بلوندکه هنوز فیل تره هیچ کل سایتو هم بستن! که بعدم شروع کردم به درخواست رفع فیلتر تا حالا...
    خوشم میاد هنوزم که هنوزه صفحه ی ویولت بستس. با چه جماعتی طرفیم.
    البته فکرکنم فیل ترینگ رباتیک و هوشمنده که این مشکلا پیش میاد. مثلا همین کلمه بلوند از خطوط قرمزه و هرکجا باشه فورا فیل تر....

18. این کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •