شروین
کم لطفی نکن به لانویت اونم تویلت
مردونه ی بسیار شیکی هست
البته خب سلایق متفاوته قطعا
در مورد نیل گفتنی ها رو گفتم تکرار مکررات نشه ولی خوشحالم که همنظریم بینهایته این عطر!
شروین بهم عطر معرفی کن الان احساس بی هدفی دارم)
هرمس و کرید باشه اولویت داره برام
البته دنبال مدیترانه و moussonاز سری چهارتایی جاردین ها هستم بغیر از این نظرت به کدوم هرمس هست که با سیلقم جور باشه؟
راستی به زودی عطر۳۰ میل اون دیزل آبی که گفته بودم میرسه دستم+ فلاور بمب (۱۰میل عطر اصلی)

) اما آپرس لا موسون (موشن؟!) و یا وویاژ تویلت انقدر هل رو طبیعی کار کردن که آدم فکر میکنه در حال استشمام هل واقعیه. نت ابتدایی le nil هم همینطور. رایحه ی گریپ فروت و گوجه و هویج به زیبایی بالانس شده و به شدت طبیعی و ملموس اند و همچنین نت های بعدیش. اتقیا واقعا حق داشتی که از بهترین عطرهای خنک عمرت بدونیش. رایحه ی مست کننده ای داره. هم این هم le toit که من از عاشقانش بودم.
.gif)
جواب بصورت نقل قول
به نظرم یه بوی شیمیایی و کثیف داشت حتی یه مدت هم گذاشته بودمش بین دیسلایک هام در فراگارنتیکا. اما چند وقت پیش تصمصم گرفتم باهاش آشتی کنم دوباره کپیشو که رایحش هم خیلی نزدیک بود اسپری کردم و سعی کردم خاطره بدم رو ازش فرموش کنم. چون محرک های محیطی خیلی روی نظر ما نسبت به عطرها تاثیر دارن. دیدم دوباره میتونم تحملش کنم. و رایحش جذاب میزنه. از دیسلایک ها خارج شد و رفت تولایک ها ولی وقتی کار های هلی هرمس رو تست کردم خیلی خیلی بیشتر خوشم اومد. درست میگی آقا آرش این احساسی که من نسبت به این عطر دارم به خاطر فضای تاریک و گرم عطره و تحمل هل با رایحه ی گرم برای من خیلی سخت و گاها سر درد آوره. لفظ شیمیایی رو برای گمراه نشدن کسانی که میخونن از پست قبلیم حذف میکنم. احتمالا به خاطر این فکر میکنم شیمیاییه که رایحش مخلوط با دود ماشین تو ذهنم نقش بسته. اماواقعا گرم و غلیظه به نظرم

گلی میوه ایه. مخلوطی از ش امپای ن و توت فرنگی و رز. خنک و مثل رنگ شیشش صورتی. تستش خالی از لطف نیست...