تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1128 از 1783 اولاول ... 1286281028107811181124112511261127112811291130113111321138117812281628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,271 به 11,280 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز آره سر خط همونجایی هست که از تو باکس تو کوچه کابلشو آوردن جلوی در خونتون و روی دیوار دم در خونتون یک پریز بهش وصل کردن(گرچه من همون پریزم حذفش کردم اول و مستقیم سر کابل رو بستم به کابل رو کاری که بردمش تو خونه و مستقیما زدمش به پشت مودم)اما بهترین کار همونیه که گفتم.شما برو کابل مخابراتی دو زوج سیم 06 روکش مشکی(حتما روکش مشکی باشه و گرنه مخابرات ببینه گیر میده)تهیه کن بعد یک برقکار که از دست زدن به جعبه تقسیم مخابرات تو کوچه نمیترسه بیار و بگو یک سر این کابلو واست وصل کنه به خطتت توی جعبه تقسیم و بیارش مستقیما تا پشت مودمت.بعد به سر همون کابل سوکت بزن و بزنش به اسپیلاتور و یک خروجی به مودمت بده و یک خروجی هم به تلفن خونه.ایشالله اگر مشکلت داخلی باشه 100 درصد نویزت برطرف میشه.اما قبل از همه این کارا همونطور که جناب sleeplessness گفتند اول مودمتو ببر سر خط مستقیما وصلش کن به سر خط بعد برو ببین نویزت کمتر شده یا نه.اگر کم شده بود این خرجها رو بکن.اگر خواستی کابل بگیری بگو تو پ.خ بهت بگم از کجا بگیری واست ارزون دربیاد.
    والا ما اپارتمانی هستیم ولی سر خط رو فهمیدم ک درست حدس زدمبه هرحال ممنون -اگر مشکل حل شه میتونم روی 4 هم ببندم خط رو؟الان بخش فنی از 2 اورد روی 1 سرعتم خیلی کم شده!یا حداقل دوباره رو 2 ببندم!

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    22.9 28.0 db
    Line Attenuation
    :
    49.0 26.6 db
    Data Rate
    :
    1024 126 kbps
    Max Rate
    :
    5860 58512 kbps
    CRC
    :
    126 3
    الان این وضعیت منه!از کجا بدونم ک نویز کمتر میشه سرخط؟معرفش کدوم رقم هست؟و باید چند باشه؟کمتر یا بیشتر ؟
    Last edited by hojjat74; 09-07-2014 at 18:17.

2. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من سالیانه 2 مگ بستم حالا خیلی تا تموم شدن اکانت مونده آیا میتونم سرعتم تغییر بدم میخوام 6 یا 8 بگیرم اگه آره هزینشو چجوری حساب میکنن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من سالیانه 2 مگ بستم حالا خیلی تا تموم شدن اکانت مونده آیا میتونم سرعتم تغییر بدم میخوام 6 یا 8 بگیرم اگه آره هزینشو چجوری حساب میکنن؟
    2صفحه قبل رو بخون توضیح دادنتقریبا نصف پولت میره

5. 2 کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای من تخیلی حساب کرد و نگفت چرا اینقدر کم کرد وقتی هم خواستم که کمی کمتر کم کنه گفت داخل سیستم این عدد را میزنه (که با این حرف دهان مشتری را ببنده!)

با اینحال شما با بخش فروش تماس بگیر و بگو چقدر از ترافیک باقیمانده‌ات به ناحق قراره کم کنند! شاید حالا فرق کرده باشه (نتیجه تماس‌ات را با بخش فروش لطفاً اینجا بنویس)

در صورتیکه اگر بخواهد عادلانه حساب کند باید ترافیک‌ باقیمانده‌ات را حساب کند و در قیمت هر گیگ ترافیک ضرب کند و از این مبلغ فقط 8٪ کم کند (مالیات بر ارزش افزوده را)
    Last edited by ehsan_iace; 09-07-2014 at 19:11.

7. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شکایت فایده نداره من هر چقدر زنگ زدم فایده نداشت البته اون زمان نمی دونستم سامانه 195 هست
    مودمت قبل از ساعت 2 و بعد از هفت صبح خاموش روشن کن احتمال قاطی کردن حجم دزدی میاد پایین
    من مودمم خاموش نمیشه کلا شاید تو هفته یکی دوساعت خاموش باشه ولی خودشون فکر کنم هر 24 ساعت یه جیک ثانیه قطع میکنن دوباره وصل میکنن
    من دوباره زنگیدم گفت باید به تهران زنگ بزنیم و از این چرندیات گفتم چرا گوگل و بعضی از سایت ها خیلی کند شده گفت کشوریه اینو راست گفت چون تهران هم این مشکل هست و ربطی به شرکت نداره ماکاری نمیتونیم بکنیم جالبه روسایت رو عکساش رو بزارم کف کنید شما هم بخندید شاد شید فقط مصرف ها رو نگاه بعد من ظهر هم که همه خواب بودن از اینترنت استفاده کردم و 7 گیگ مصرف کردم ولی حساب نشده برام جالبه نه؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    کیف کردید یا نه مشخص کنم براتون راستی تاریخ ها هم قابل توجه هست یه دید بزنید

9. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدل صبانت اینجوریه که تا مودم قطع و وصل نشه یا 24 ساعت نشه دانلود شبانه رو توی ریز مصرف نشون نمی ده
    و نمینویسه تا به حال فلان قدر مصرف کردی که هیچی حساب نشده
    مثلا من مودمم قبل 2 خاموش روشن کردم و تاصبح بیدار بودم وریز مصرف چک کردم اما همش ریز مصرف می زد صفر
    سر ساعت هفت که دوباره خاموش روشن کردم یهو تو ریز مصرف نوشت 2 گیگ دانلود میزان محاسبه شده صفر
    حالا علتش چیه نمی دونم
    و این سیستمشون ایراد داره و بعضی وقتها زمانها رو دوبار حساب می کنه
    تجربه من این خاموش روشن قبل از دو و دقیقا بعد از هفت جواب داده این شکلی اگه دوبار حساب کن مدرکت قویتره

11. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا ما اپارتمانی هستیم ولی سر خط رو فهمیدم ک درست حدس زدمبه هرحال ممنون -اگر مشکل حل شه میتونم روی 4 هم ببندم خط رو؟الان بخش فنی از 2 اورد روی 1 سرعتم خیلی کم شده!یا حداقل دوباره رو 2 ببندم!

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    22.9 28.0 db
    Line Attenuation
    :
    49.0 26.6 db
    Data Rate
    :
    1024 126 kbps
    Max Rate
    :
    5860 58512 kbps
    CRC
    :
    126 3
    الان این وضعیت منه!از کجا بدونم ک نویز کمتر میشه سرخط؟معرفش کدوم رقم هست؟و باید چند باشه؟کمتر یا بیشتر ؟

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    20.7 28.0 db
    Line Attenuation
    :
    52.0 26.5 db
    Data Rate
    :
    1024 123 kbps
    Max Rate
    :
    6644 58232 kbps
    CRC
    :
    1 0

اینم سر خط!به نظرتون ارزش داره از باکس سیم بکشم؟

13. 2 کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    20.7 28.0 db
    Line Attenuation
    :
    52.0 26.5 db
    Data Rate
    :
    1024 123 kbps
    Max Rate
    :
    6644 58232 kbps
    CRC
    :
    1 0
    جالبه شما رفتی زدی سر خط و نویزت بیشتر شده .جل الخالق .عجب کیفیت خط خفنی داری.با این وضعیت فکر نمیکنم ازت با کابل کشی دردی دوا بشه.به پشتیبانی صبانت زنگ بزن و حتما با بخش فنی صحبت کن و نه با اون خانومای اپراتور.جریان رو براشون بگو ببین چی میگن.خیلی نویز داری.یعنی 22 دسی بل نویزش کمه و خوبه اما نه برای پهنای باند 1 مگ.واسه همین حتی 2مگ رو جواب نداده.بخش پشتیبانی از 9 صبح تا 5 عصر جوابگو هست.

15. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    20.7 28.0 db
    Line Attenuation
    :
    52.0 26.5 db
    Data Rate
    :
    1024 123 kbps
    Max Rate
    :
    6644 58232 kbps
    CRC
    :
    1 0
    داداش الکی هزینه نکن فایده نداره

17. 2 کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان کسی هست که تلفن اینترنتی استفاده کنه ؟ من الان چند ماهی هست که سرویس صبانتم تو تلفن اینترنتی قطعی شدید داره . یعنی هر 2 دقیقه قطع میشه . پشتیبانی گفت نویزه اما من با وی پی ان این مشکلم حل شد . اما الان باز این مشکل اومده سراغم . الان هیچ تلفن اینترنتی هم کارمو راه نمیندازه اسکایپ ، اووو ، یاهو و حتی لاین رو هم امتحان کردم . متاسفانه سرویسم 1 سالس و 9 ماهشم مونده نمیتونم پس بدم .الان چندین ساله من از صبانت استفاده میکنم اما امسال واقعا گندشو درآورده. کسی نظری نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •