و نخواهد زد![]()
و نخواهد زد![]()
wow !!! چه فلسفه هایی میچینید شماها !
خرداد ماه هم که تعرفه ها رو تغییر دادن یه ماهی طول کشید تا به پنل ها اضافه شد . لطفا صبور باشید ...
فلسفه چيهخود من زنگ زدم گفتن ارائه ميديم ولي اول بايد بياي شركت تا يه سري توضيح بهت بديم "" دقيقا همين جمله رو گفت "" يكي از دوستام هم كه يه شهر ديگست زنگ زد به نمايندگي پارس به اونم گفتن حضوري ارائه ميديم و بايد حضوري بياي شركت تا بهت بديم .
ايشون "" mokafati "" هم كه سرويس نامحدود گرفتن گفتن كه وقتي ميخواستن بگيرن همه جوره داشتن كاري ميكردن كه پشيمون بشه و با زور اين سرويس رو گرفته .
Last edited by ali147852; 24-09-2011 at 03:47.
اين شركتاي ارائه دهنده خدمات اينترنت مثل دزدايي هستن كه صاحب خونه در خونشو به روشون باز گذاشته و اينا هم هر ماه ميان و يه مقدار از اون خونه دزدي ميكنن ؛ الانم صاحب خونه ميخواد در خونشو به روشون ببنده و اينا هم دارن هر كاري كه ميتونن ميكنن كه نزارن اين اتفاق بيوفته
وضعیت سرعت ما هم که اینگونه هست این وقت صبح ساعت 7 - سرویس 256
![]()
دوستان من سرویس 256 دارم سرعت دانلود روزام 195 هست ولی شب ها 50 میشه !!!
برای شما هم همینطوره؟
با وجود اینکه تا آخرین ثانیه ها دانلود میکنم ولی بیش از 1 گیگ نمیشه دانلود کرد
![]()
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
دوستان به هیچ وجه گول این پدر سوخته های پارس انلاین رو نخورید ببخشید دهنم رو باز میکنم خیلی خیلی عوضین من سرویسم sr128 بود یعنی سرعت دانلود و اپلود رو زده بود 256 از یک دوسالی فکر کنم این سرویس رو داشتم یک سرویس جدید رو اووردن به نام pol که 128 اون 400 تومن کمتر بود حدودا خریت کردم خریت بهشون اعتماد کردم بهشون زنگ زدم گفتن چه فرقی داره گفتن این pol بهتره جدیدتره سرعتت فرقی نداره امکانات دیگه داره خر شدم گرفتم رفتم تو پنل دیدم زده اپلود 128 دانلود 128 دیگه هم هر کاری کردم گفتن اون سرویستون از بین رفته قابل استرداد نیست یک مشت پست دروغگو هستن هر چی دلیل اووردن قبول نکنید و من خودم به شخصه هم اگر رفتم اونجا این جریان رو بهشون میگم که نتیجه اعتمادم چی شد که دیگه ور زیادی نزنن
چه بدبختی شدیم ما دیگه ...
یه زمانی بود شبی 4 گیگ دانلود میکردم ...
سرویسم 512 هست ...
حالا که رفتم اکانت هیپ فایل خریدم باید سرعت اینجوری میشد ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)