تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1128 از 1759 اولاول ... 1286281028107811181124112511261127112811291130113111321138117812281628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,271 به 11,280 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

سلام
    ميدونم اينجا جاش نيست اما تاپيك شركت شاتل توسط مديرهاي محترم قفل شده و نميتونم اونجا سوالم رو بپرسم.

من از شركت شاتل سرويس ميگيرم حدود 10 ماهي است و كانكشن هم ppoe است . نوع سرويسم هم art1 و مودم asus g31

2-3 روز پيش ويندوزم رو كه xp هست عوض كردم -امشب داشتم با اينترنت كار ميكردم ساعت 1 شب بعد يعني

زمان ترافيك رايگان شاتل - تو قسمت Network Connections متوجه شدم يك كانكشن ناشناخته اضافه شده كه با

قطع كردنش كلا چراغ dsl مودم خاموش ميشد!!! و تا امشب هم نديده بودم اين كانكشن رو در ضمن من از ----- شكن ويا --- هم استفاده نكرده بودم.

كسي ميدونه اين چيه كه اين جا اضافه شده من اصلا ازش خوشم نمياد -چون نميدونم چيه

با قسمت فني شاتل در ميون گذاشتم گفتن كه مشترک گرامی مشکل فنی بوجود آمده از سمت دیتای مخابرات می باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

نيم ساعت بعد كلا از قسمت Network Connections اين گزينه پاك شد . يعني وقتي كه با شاتل مشگل رو مطرح كردم...................

باتشكر

Last edited by anahita2002_anahita2002; 03-02-2011 at 02:02.

2. این کاربر از anahita2002_anahita2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه.
    من میخوام بدون اینکه کامپیوتر رو روشن کنم ، با لپ تاپ برم اینترنت . مودم TP-LINK مدل TD-W 8901 G هست .
    میشه کاری کرد ؟
    مرسی.

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    من مودم ايسوس 602 دارم بيش از يكساله كه از طريق يو اس پي وصلش كردم و مشكلي هم ندارم
    اما ميخوام از اين به بعد از طريق لن بهش وصل بشم.
    از طريق كارت شبكه ام به صفحه تنظيماتش وصل شدم و همه تنظيمات رو هم انجام دادم(طبق پي دي اف فارسي كه شركت شاتل تهيه كرده)
    ارتباط كارت شبكه ام و مودم هم برقراره.اي پي ديفالت گيت وي كارت شبكه ام رو هم دادم اي پي مودم(192.168.0.1)
    ولي ارتباط وصل نميشه با اينترنت..احتياجي به ساختن كانكشن كه ديگه نيست؟؟
    شما مطمئنی که Ip مودمت همینه ؟ یعنی برای وارد شدن به مودمت این IP رو وارد میکنی ؟
    چون این IP دیفالت اکسس پوینته

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به همه.
    من میخوام بدون اینکه کامپیوتر رو روشن کنم ، با لپ تاپ برم اینترنت . مودم TP-LINK مدل TD-W 8901 G هست .
    میشه کاری کرد ؟
    مرسی.
    شما باید مودم رو در حالت PPPoE کانفیگ کنید و وایرلس رو فعال کنید

6. این کاربر از mehshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

سلام
    ميدونم اينجا جاش نيست اما تاپيك شركت شاتل توسط مديرهاي محترم قفل شده و نميتونم اونجا سوالم رو بپرسم.

من از شركت شاتل سرويس ميگيرم حدود 10 ماهي است و كانكشن هم ppoe است . نوع سرويسم هم art1 و مودم asus g31

2-3 روز پيش ويندوزم رو كه xp هست عوض كردم -امشب داشتم با اينترنت كار ميكردم ساعت 1 شب بعد يعني

زمان ترافيك رايگان شاتل - تو قسمت Network Connections متوجه شدم يك كانكشن ناشناخته اضافه شده كه با

قطع كردنش كلا چراغ dsl مودم خاموش ميشد!!! و تا امشب هم نديده بودم اين كانكشن رو در ضمن من از ----- شكن ويا --- هم استفاده نكرده بودم.

با قسمت فني شاتل در ميون گذاشتم گفتن كه مشترک گرامی مشکل فنی بوجود آمده از سمت دیتای مخابرات می باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

نيم ساعت بعد كلا از قسمت Network Connections اين گزينه پاك شد . يعني وقتي كه با شاتل مشگل رو مطرح كردم...................

باتشكر

کسی نیست جواب ما رو بده

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

باتشكر

بوسیله اون کانکشن جاسوسیت رو کردن و الان تمام اطلاعات رو دارن !
    شوخی کردم

اصلا مشکلی نیست دوست عزیز چون شما دو تا کارت شبکه روی سیستمتوت دارید اون کانکشن بوجود میاد
    در واقع برای نشان دادن ارتباط بین دو کارت شبکه و بحث share کردن اینترنت هست
    و در یک کلام هیچ مشکلی نیست و اصلا کاری باهاش نداشته باش
    ولی ترکوندن این قسمت فنی شاتل با این راهنمایی شون !
    Last edited by mehshad; 03-02-2011 at 11:34.

9. 2 کاربر از mehshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوست عزیز شما روی local area connection دبل کلیک کن و بعد روی details کلیک کن و یه عکس از هردوشون بگیر اینجا بزار
    میخوام بدونم کارت شبکه ات به مودمت وصله و IP گرفته ؟

مثل این :

در مورد آنتی ویروست هم مطمئن شو که اگه نسخه smart security هست ترافیک شبکه رو block نکرده باشه
    سلام عکسی که خواستی نظرت چیه؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما مطمئنی که Ip مودمت همینه ؟ یعنی برای وارد شدن به مودمت این IP رو وارد میکنی ؟
    چون این IP دیفالت اکسس پوینته
    معذرت ميخوام اشتباه نوشتم.اي پي مودم 192.168.1.1 است كه به جاي DG ازش استفاده كردم و براي اي پي DNS هم يكبار از اي پي خود مودم(192.168.1.1) استفاده كردم كه جواب نداد يكبار هم از 4.2.2.4 استفاده كردم كه بازم جواب نداد.مشكل چيه پس؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام عکسی که خواستی نظرت چیه؟؟؟
    دوست عزیز این عکس نشون میده که کارت شبکه ات به مودم وصل نیست
    شما حتما IP رو دستی وارد کن و بعد دوباره عکس بزار

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوست عزیز این عکس نشون میده که کارت شبکه ات به مودم وصل نیست
    شما حتما IP رو دستی وارد کن و بعد دوباره عکس بزار
    سلام اینم عکسها.و......بعد که نشد خواستم با usb وصل کنم دیگه نشناخت بیچاره شد تا شناخت با ریست کردن مودمو.....
    حالا عکسهارو نگاه کن ببین چی دستگیرت میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •