دوست من از مخابرات گرفتی یا همارا؟
سرعت دانلودت در بهترین حالت چنده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست من از مخابرات گرفتی یا همارا؟
سرعت دانلودت در بهترین حالت چنده؟
تنها سرویس هایی که این مشخصات رو داشتن سرویس های نامحدود صبا + 128 نامحدود مکس بودن که دیگه صبا نامحدود داره و میمونه مکس نت
128 نامحدود همارا در بهترین حالت 20 تا سرعت دانلود میده که مال مکس نت بالای 30 هست معمولا
پینگ همارا و مکس هم که از آسمون تا زمین فرق میکنن![]()
از همارا گرفتم و سرعت دانلودم 20 هستش . البته کمی بالا پایین میشه ولی اکثرا روی 20 هستش .
حتما نباید که مشخصات سرویس قبلی رو داشته باشه . من 60 تا حداکثر 80 هزار میتونم برای سه ماه پرداخت کنم ، که توی این بازه یکی 512 برنزی آسیاتک و یکی هم 512 CRA مکس نت هستش .
Last edited by smrbh; 04-01-2013 at 20:11.
من تا حالا کسی رو ندیدم که از CRA مکس نت استفاده کرده باشه ولی هر طور که باشه پینگش خوبه (مسئله سرعتشه)
ولی تو تاپیک آسیاتک کسایی رو دیدم که حتی به اندازه اسمی سرویس خودشون هم سرعت ندارن (پینگشم که خیلی بدتر از هماراست)
با این اوصاف فقط میمونه مکس نت![]()
128 فقط مکس نتسرعت دانلود 25 تا 33 نتغیره و اصلا ثبات نداره حتی گاهی میره رو 60 و گاهی میاد رو 17 20 ولی بیشتر بین همون 25 تا 33 هستش
بنظرم کلا سرویس 128 سرویس افتضاحی هست برای وب گردی.کسایی که عشق دانلود دارن و وبگردی ندارن این خیلی خوبه ولی واقعا بعضی وقتا اعصابمو خورد میکنه تا یه سایت لود بشه
و احتمالا اگه قبول کنن سرویسو تغییر بدم به توربو
شما کدوم مرکزی؟
نه بابا CRA که افتضاحه512 نامحدود معمولی 129 تومن ماهانه
![]()
حسین قبلا که شاتل داشتی از کدوم سرویس استفاده میکردی؟
سرعت دانلود چطور بود؟
پینگ با اروپا زیر 150 میشد؟
پاکت لاست داشتی؟(با اروپا)
تو سرویس های محدود هم اگه زیاد دانلود کنی محدودت میکنن؟
علامه طباطبایی - 288
دوستان اگه من 512 CRA مکس رو بردارم ، سرعت دانلودی که باید برام بده ، حداقل 50KB باید باشه . پس چرا میگید این سرویس خوب نیست .
به تازگی یه شرکتی هم به اسم بلوط ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اومده ، از شانسم ، منطقه ما رو ساپورت نمیکنه . از دوستان کسی هست که از این شرکت سرویس اینترنت خریده باشه .
Last edited by smrbh; 05-01-2013 at 00:08.
سه بار سرویس 128 گرفته بودم و یه بار 2 مگ که بار اخر 128 بود سه ماهه با 16 گیگ ترافیک که به 9 روز نکشیده سر پینگ باهاشون بحثم شد و گفتم جمع کردن
در مورد پینگ بگم که شاتل اون موقع با DNS های خودش تو تهران پینگش بالای 90 بود
حالا خودت حساب کن اروپا چجوریه
پینگ لندن که از 350 پایین نمیاومد- پکت لاس نداشت - و پینگ تابناک که الان اکثرا زیر 45 دارن شاتل پینگ 90 تا 140 میداد
که همین پینگارو اگه یادتون باشه چند شب پیش از کافی نت دوستم براتون دوباره گذاشتم
در مورد محدود شدن هم که تا اخرین بار که شاتل داشتم محدود نشده بودم ینی هر شب با سرویس 128 1.5 گیگ دانلود میکرد که هیچوقتم من از دانلود شبانه جا نمیموندم و محدود هم نمیشدم(تازه 6 تا باگ بلد بودم که نگو - اخر هر موقع که ترافیک تموم مشد یه 40 گیگی میزدم تو رگ
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)