مبارک باشه، حتما بعد از چند هفته استفاده، نوقاط ضعف و قوت این دستگاه رو در یک بررسی کامل در این تاپیک بنویسید ،چون خیلی ها قصد خرید این محصول را ممکنه داشته باشند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبارک باشه، حتما بعد از چند هفته استفاده، نوقاط ضعف و قوت این دستگاه رو در یک بررسی کامل در این تاپیک بنویسید ،چون خیلی ها قصد خرید این محصول را ممکنه داشته باشند.
سلام . من میخواستم CW!NFXببگیرم . ولی به یه مشکل اساسی خوردم . ویندوزش 64بیتیه . و میگن 64بیتیها همه برنامه ها روشون نصب نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما اطلاعاتی دارین ؟32بیتی با cpu2.6تو sony14-15inchمی خوام . کمممممممممممممممممممممممم ممک
امروزه اکثر (اگر نگم تمامی) با نوت بوک ها با سیستم عامل های 64 بیتی عرضه میشوند و تمامی نرم افزار های X86 هم به راحتی بر روی اون نصب میشوند و برخی نرم افزار ها در دونسخه 64 و 32 روانه بازار میشوند که فقط نسخه 64 بیتی بر روی سیتم عامل 64 بیتی نصب می شود.
در کل هیچ شکلی نخواهید داشت
با برنامه wow 64 دیگه مشکلی برای نصب برنامه های 32 بیتی ندارین..یه مقدار search کنین متوجه میشین...
حتما ویندوز 64 بیتی بگیر که سرعتش فوقالعادس و از همه رمت استفاده میکنه..
مرسی . ولی میگن برنامه هاشو باید جدا بخری و نمی تونی از همین برنامه های غیر کپی رایت که هممون از همدیگه می گیریم استفاده کرد.
مرسی از کمکت . لینک خاصی براش سراغ داری واسم بزاری . ممنون میشم .
WOW 64 قسمتی از خود ویندوز ،نه یک برنامه جدا و یه جور EMULATOR
مثل COMPATIBILITY MODE ،آیا اون کاملا درست کار میکنه و برنامه های قدیمی همه کار میکنند؟
سلام
نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه.ببخشید.
آیا تو نمایشگاه الکامپ میشه لپ تاپ خرید یانه؟
اونهایی که اطلاع دارند راهنمایی کنند.
با سپاس
سلام
دوستان من یه مک پرو مدل 991 سفارش دادم که تا 3 روز دیگه دستم میرسه می خواستم بدونم تو ویندوزش میتونم بازی GTA IV با کارت گرافیک 9400M رو اجرا کنم ؟؟
TANX
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)