دوستانی که شاتل دارند اگه میشه از سایت pingtest.net از سرور فرانکفورت یا هر جای اروپا تست بزارید ممنون میشم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی که شاتل دارند اگه میشه از سایت pingtest.net از سرور فرانکفورت یا هر جای اروپا تست بزارید ممنون میشم.
نه عزیز
اون سرویس vpn یا همون اینترانته
سرویس های اندیشه از دیدیکیت که بالاترن
خط 4 غروب اومدم خونه قطع بود !نمیدونم چندساعت قطع بود ولی بعد تماس با پشتیبانی و شنیدن این جمله که مخابارت مشکل پیدا کرده تو خط4 و بعد نیم ساعت مشکل حل شد و پینگ هم 190-200 میچرخه الان
رشت که بین 25-30 بسته شده
اینکه به شما گفتن 16 3 دلیل داره یکی اینکه قانوناً 128 کیلوبیت رو باید 16 بدن هرچی بیشتر بدن تشویقی هست و برای رقابت با دیگر شرکت ها و دلیل بعدیش این هست که اگه سرعت از 20 اومد پایین حق اعتراض نداشته باشی
یا اینکه دارن سرعت سرویسشانو تغییر میدن
البته ناگفته نمونه که مبلغی که ما بابت یک ماه 128 کیلوبیت میدیم در خیلی کشورهای دیگه پول یکسال اینترنت چند مگ هست(دوستان عکسشو چندین صفحه قبل گذاشتن)![]()
خب 128 kbps میشه 16KBps
درست گفته
قانونا هم باید همین باشه
اما شرکتها برای جلب مشتری و به عنوان تشویقی ، پهنای باند بالاتری رو اختصاص میدن بهش
128 نامحدود اندیشه بین 25 تا 35 هست معمولا
اونایی که با 128 ، سرعت دانلودشون 100 هست ، سرویس های محدود استفاده می کنن
بچه ها امروژ شارژ ماهيانم تموئم ميشه.به نظرتون تمديد كنم؟؟؟؟؟
خواستم يه سرويس 512 دو گيگ بگيرم ببينم سرعت شبانش چنده؟ كه حالا كه ميخواد عوض شه ديگه نميگيرم.
خوب اگه بخوان همشونو نامحدود كنن 2 مگ رو بين 10 نفر تقسيم كنن و ...
بدبخت شديم رفت
بهتر نيست اين نرم افزارو نصب كنين بعد به دوستاتون بگين سرعت دقيقا شب و روز رو 29 هستش؟؟؟؟؟؟!!!!!
ورژن جدید برنامه networx برای مدیریت دانلود و آپلود شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
من 8 روز از شارژ 128 نامحدودم مونده بود
اومدم تغییر سرویس بدم به 5 گیگ محدود
سایت ازم 500 تومن خواست! واریز کردم و فعال شد
بعد دیدم حجم باقی مونده رو زده 1.3 گیگ!! یعنی چی!
دیشب از پشتیبانی پرسیدم گفت احتمالا برنامه مون باگ داره، باید بیشتر از 500 تومن میگرفت، فردا تماس بگیر خدمات مشترکین
امروز خدمات مشترکین میگه نخیر، چون شما دیر اقدام کردین واسه تغییر سرویس از اون حجم بیشتر بهتون ندادیم
حجم اضافه بخرید ....
معلوم نیست زمان مناسب کیه حالا
سلام به همه
من از اندیشه سرویس میگیرم، ولی چون لپ تاپ گرفتم میخوام وایرلس یگیرم باید چیکار کنم؟
همون مودمشو بگیرم کافیه؟
مودم لپ تاپ سرعتایه بالا رو ساپورت میکنه؟
فقط یه موم وایرلس احتیاج دارین. بهترین برندها: LinkSYS, Asus, Zyxel
یعنی سرعت ما اینقدر بالاست که نخواد ساپورت بشه!!!!؟
نیاز نیست با شرکت هماهنگ کنیم؟
یعنی همون مودم لپ تاپ کفایت میکنه یا باید یه اکسترنالشم گرفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)