تمام راه حلها رو دوستان گفتند دیگه تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که اگه داری با seven بازی میکنی برو با xp sp2 یه تستی بزن شاید درست شه...
تمام راه حلها رو دوستان گفتند دیگه تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که اگه داری با seven بازی میکنی برو با xp sp2 یه تستی بزن شاید درست شه...
والا منم یه همچین مشکلی رو اول با این بازی داشتم (توی XP) توی نت هم نتونستم دلیل قانع کننده ای براش پیدا کنم(تازه بازی مشکل save هم پیدا کرده بود) ولی وقتی بازی رو توی seven نصب کردم دیگه این ایراد رو نگرفت و راحت بازی کردم...
البته به شما پیشنهاد میکنم اگه از نسخه boysteam استفاده میکنی تا قبل از رسیدن به act 3 و اونجایی که ایراد میگیره پچ رو نریزی چون من حدس میزنم(مطمئن نیستم)همون پچ چون اول بازی نصبش کردم برام مشکل ایجاد کرد!!!
Last edited by mehdy.z; 31-01-2010 at 12:13.
آقای MEHDY.z جواب مارو که ندادی باشه ...
حالا بگو ببینم چرا مال من اینطوریه ها!
مشکل از DVD ام نیست
چون این دی وی دی رو برای کسی نصب کردم و مشکلی بوجود نیومد ولی برای من اره با پیشنهاد های شمام مشکلم حل نشد یک زحمت بکش یک راهنمایی دیگه کن دادشم!!!
ممنون من با xp sp2 بازی کردم که اینجوریه...
دستت در نکنه از خیرش گذشتم![]()
شما مشکلت چیه عزیز؟؟!!
من که نگرفتم!!
سلام من هر بازی ای نصب می کنم هنگام نصب مشکلی نیست ولی موقع اجرای بازی بازی هر 2 ثانیه هنگ میکنه و دوباره درست می شه هی این اتفاق تکرار میشه .
مشخصات سیستم من: cpu: intel core 2 quad 2.5ghz
VGA: GFORCE 9500 GT 1024 MB
RAM: CORSAIR DDR3 2GB
من با یه کارت گرافیک دیگه هم امتحان کردم ولی درست نشد.
این مشکل هم در xp و هم در 7 اتفاق می افته من آخرین درایور های سیستم را هم گرفتم و نصب کردم . ولی مشکل حل نشد .بازی هایی که نصب میکنم:
QUANTUM OF SOLACE
STRANGLEHOLD
Tomb Raider: Underworld
اگر امکان داره من را راهنمای کنید تا مشکلم حل بشه.
مي شه جواب بنده رو هم بديد؟
با سلام
من بازی Far cry 2 رو از آدرس :
کد:
ftp://195.222.33.239/pub/ga/full/FarCry_Setup.zip
دانلود کردم،ولی هنگام نصب از من User name , pssword "آی.دی" یوبی سافت رو می خواد،البته من تو سایتش عضو هستم ،ولی وقتی User name , pssword خودم رو می زنم ،میگه که برای نصب بازی شما باید ساکن آمریکا باشید،که فکر کنم از روی IP سیستم می فهمه.
متن خطا:
---------------------------
Far Cry - InstallShield Wizard
Sorry, you must live in the U.S. to play this title.
OK
اگر لطف کنید فایل setup.exe , ISSetup.dll که تقریبا" با هم 1 مگ می شوند رو برای دانلودم قرار دهید و یا راه دیگری اگر دارید پیشنهاد کنید.
اخه حجم بازی که دانلود کردم نزدیک 3 گیگ بود!!!!
با تشکر
سلام.كسي سريال نصب بازي فيفا منيجر 10 رو داره بهم بده؟
سلام به همگی
میدونم که خیلی وقت پیش در مورد این مشکل صحبت شده. من تازه این بازی کرایسیس رو گرفتم.
منم همین مشکل رو دارم. میخواستم ببینم که ایا پچ و راه حلی برای این مساله امده ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)