هم مشکلم رنگه و هم روشنایی .
کلا یک تنظیم مناسب برای تصویر LCD می خواهم.
مدل کابل HD ام نمی دونم چیه. چون جعبش را انداختم دور.
هم مشکلم رنگه و هم روشنایی .
کلا یک تنظیم مناسب برای تصویر LCD می خواهم.
مدل کابل HD ام نمی دونم چیه. چون جعبش را انداختم دور.
سلام.
دوستان من تازگي بازي assasins creed 2 و GTA رو خريدم. ولي وقتي داخل كنسول ميذارمش. بازي رو مي شناسه ولي ميگه قبل از بازي بايد كنسول رو آپديت كني و وقتي آپديتش مي كنم دستگاه restart مي شه و دوباره ازم آپديت مي خواد.و همون كارها.فكر مي كنيد علتش چي ميتونه باشه و چه كار مي شه كرد؟ ضمنا كنسول من Elite هست.
آخه مشکل اینجاست که آمریکا اصلا خط تولید نداره !!
یعنی اصلا واسش صرف نمیکنه که بیاد یه کارخونه یا همچین چیزی واسه ساخت دستگاهاش بزنه !!
نمیدونم شما این قضیه رو میدونی یا نه , ولی پدر من قبلا یه شرکت بازگانی داشته و صادرات واردات زیادی هم انجام میداده,
هم به چین و هم به خاورمیانه , ولی مثلا اون طرف مقابل ما که توی چین دفتر بازرگانی داشته می گفت یکسری جنسا اینجا
اصلا قابل خرید نیست و همه پلمب شده و Made in USA و با بهترین کیفیت فقط برای اونجا فرستاده میشه !!
و اگر هم من بخوام به صورت غیر قانونی اون جنسا رو از اینجا بفرستادم دردسر بزرگی داره !!
البته تو یه سری من یه جفت Speaker رش رو کش رفتم که سفارش USA بوده
شما حتما با یک کابل HDMI دیگه هم امتحان کن و همچنین سعی کن با کابل Component هم تست کنی.
اگه TV شما HD بود زیاد مسئله ای نبود ولی حالا که Full HD هست یکم شک برانگیزه !
راستی تنظیمات TV رو هم به حالت کارخونه یا همون Factory Setting در بیارید.
مشکل شما با ریختن آخرین UPDATE داشبورد حل میشه :
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
Last edited by SamGun; 26-01-2010 at 12:03.
دوست عزیز من یه سری راهنمایی به شما می کنم ببینید مشکلتون حل میشه یا نه:
1: اول از همه شما باید مطمعن بشید که کابل hdmi تون سالمه و مشکلی نداره. برای این منظور شما یک بار xbox360 را با کابل composit به LCD تون وصل کنید ببینید که ایا باز هم همون مشکل رنگ و روشنایی را دارید یا نه؟ اگر باز هم همون مشکل را با کابل composit هم داشتید مشخص میشه که کابل hdmi سالمه.
2: خوب حالا اگه مشخص شد که کابل مشکلی نداره در قسمت داشبورد به ادرسی که در زیر نوشتم بزید:
system setting>consol setting>display>reference levels
حال در قسمت reference levels سه گزینه مشاهده می کنید که شما باید گزینه intermediate را انتخاب کنید تا غلظت رنگ سیاه در محیط بازی کمتر و در نتیحه محیط بازی روشن تر بشه.
3:اگر دیدید که باز هم همون مشکل عدم روشنایی مناسب را دارید باید در تنظیمات LCD تون کنتراست و زوشنایی را افزایش بدید . من امروز از یکی از دوستانم که lcd samsung 50 داره تنظیماتش را پرسیدم و اون گفت هم روشنایی و هم کنتراست را روی 75 گذاشته. اما این تنظیمات به نظره من بر می گرده به سلیقه یعنی شما باید خودتون این قدر اونها رو تغییر بدید تا اونی که باب میلتون هست ظاهر بشه .
4: اما در مورد رنگ باید بگم که من فکر کنم این مورد بر گرده به کیفیت LCD شما چون اون دوست من با رنگ دز محیط بازی مشکلی نداشت.
5: من تمام اون چیزی که میدونستم را گفتم تا شما مشکلتون حل بشه حالا بقیه دوستان هم ایشالا اگه در این مورد اطلاع داشته باشن کمکتون می کنن اما من یه جمله دیگه بگم و اون اینکه هرچی روی یه مشکل حساس تر بشید درست که نمیشه هیچ بدتر هم میشه.(یعنی قرار بود یه جمله باشه!)
شما فایل اپدیتی که در زیر هست را دانلود کنیید و با روشی که نوشتم داشبورد را اپدیت کنید:
1- فایلی که دانلود کردید را استخراج یا extract کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا کول دیسک کپی کنید.
3- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه.
Last edited by shab_2008; 26-01-2010 at 09:50.
ببخشيد چند تا سوال داشتم.
1. LT مي تونه مدياهاي مختلف(ديسك هاي بازي غير ورباتيم) رو اجرا كنه؟
2. LT بازي هايي كه wave شان از 4 به 3 تبديل شده را اجرا مي كنه؟
3.براي آپديت به LT احتياج به كيت استخراج كننده هست يا براي آپديت از LT به غيره؟
4. كسي كه آفلاين بازي مي كنه 1.6 non stealth براش خوبه يا LT ؟
5. آپديت هاي جديد رو با فلش روي كنسولي كه با LT آپديت شده رو بريزيم يا از طريق ديسك بازي ها اين كار انجام بشه؟
1:بله میتونه اجرا کنه
2:بله اجرا میکنه
3:این رو خیلی اطلاع ندارم
4:LT بهتره چون اگه در اینده هر گونه wave از طرف ماکروسافت عرضه بشه LT بدون مشکل یازی را اجرا میکنه
5:با فلش بریزید.
3-بسته به نوع درایو داره نه iXtreme . البته نرم افزاری که بیرون باهاش درایو رو UP میکنن از تو داس هست و اسمش هم XFlasher
هست که فقط کافی هست برای اولین بار یک درایو رو با اون کپی خور کنید و برای دفعه ی بعد فقط کافی هست که یک کلیک
کنید تا برنامه به طور خودکار تمام اطلاعات رو جابجا کنه.
4-چون دیگه قابلیت خواندن بازی مانند قبل نیست این iXtreme میتونه خیلی بهتر باشه.
همانطوری که شهاب جان گفتن برای Wave های بعدی هم مشکل ساز نخواهد بود
دوستان ما يه سوالي رو مطرح كرديم اما هيچكس در راهه رضاي خدا سوال ما رو جواب نداد
توي شهر تهران كلوپي رو سراغ دارين كه با xbox به صورت لايو بازي كنند
لطفا اگه جايي رو سراغ دارين بهم بگين
لو نده دیگه عزیزم!!! من سر همین با باهاش کل کل کردم گفتم همش چینیه گفت ماله من امریکایی آخرش حرف اون درست در اومد مثه اینکه اولین سری بود که تو هلند اومده بود
ولی اون اولیش بود که خریده بود الان یه الایت گرفته
اولی (امریکایی) رو هم مثل اینکه اشتباه کرک شده بود یا هر چیزی الان بازی نمیخونه گذاشته واسه دی وی دی پلیر![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)